{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest Freja Grønlund 2003

2.463 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Annika
Kvinde | 28 år | Oprettet: 22. aug 2009


Fjordhest Freja Grønlund

Fødselsår:
2003
Højde:
1,39 i stang - målt ved kåring som 3 årig
Temperament
hun har et fantastisk temperament:D

- I stalden: hun står stort set altid stille. og når hun bliver strilet står hun ofte og halvsover. - så dejlig rolig.
- På folden: elsker nusseri og græs. Men hun kan virkelig være noget af en bisse nogen gange, og når hun har sat sig noget i hovedet så gør hun det.. Men hun kommer altid hen for at snakke, når man kalder:D
- På ridebanen: prøver virkelig på at gøre alt, hvad man siger, hun lytter til sin rytter - i hvert fald når hun gider. Hun kan måske være noget stædig, men ikke mere end en fjordbolle skal være.
-På ridetur: lidt op at køre, total opmærksom, specielt på nye steder, total flokdyr, og altid med fuld fart (i hvert fald, når hun har energien til det)
Gangarter
Når hun virkelig tager sig sammen og går rigtig med hovedet, ryggen, og gider løfte benene, så er hun virkelig bare dejlig.

- Skridt: måske lidt doven(ridebane), så skal holdes lidt i gang. Men på ridetur, skal man nærmest passe på, så hun ikke sætter afsted i galop. Ellers så kan hun lave en rigtig flot skridt, hvor hun rigtig er samlet og kommer godt ind under sig selv.
- Trav: Lidt sløv i starten, men når man første kommer igang, så går det bare super..
- Galop: hun vil rigtig gerne afsted i galoppen(specielt på tur), men hun har lidt problemer med balancen nogen gange, så det arbejder vi noget på, og det går allerede godt fremad:D
Stævner
D. 16/-12 - Egely Ridecenter
LD2. - 2.Plads - 70,55%
LC1. - 2.Plads - 69,16%
Stamtavle
f:
Kastanjegårdenes Felix, FJ 9618 DK Fjord
m:
Laika højsholm FJ9618, DK Fjord
ff:
Tunaren, FJH 678 DK Fjord
fm:
Halskovs Gry, EFJ 7804 DK Fjord
mf:
Joe Pilegaard, FJH 653 DK Fjord
mm:
Laila, FJ 7806 DK Fjord
Har også oldeforældre og tipoldeforældre, hvis nogle skulle være interesserede.)
Køn
En dejlig hoppe:D
Bemærkninger
KOPIERING AF BILLEDER OG TEKST FORBUDT, UDEN MIN TILLADELSE!!
Vi købte hende den 4 september 2009 - og hun har selvfølgelig været min lige siden:D
Freja er mit et og alt, og ejer allerede det meste af mit hjerte<3 - jeg kan slet ikke beskrive, hvor meget jeg elsker hende - men det kender I hestefolk jo allerede til, så det behøver jeg ikke at fortælle om.
Freja står hjemme ved mig selv, så jeg kan altid gå over til hende. Freja kommer(næsten) altid når jeg kalder på hende. Hun elsker virkelig at blive nusset og kælet om, og så selvfølgelig mad. Så det er meget nemt at regne ud, hvornår hun er syg, eller hvis der er noget galt.
Freja er en gul fjordhest, med ål, sort og hvid man, sort, brun og hvid hale, hvid og brun pandelok.
Hun er overhovedet ikke glad for at være alene, så da min veninde tog hendes hest med på efterskole, var vi nødt til at købe en ny lille familiepony som selskab. Og de er allerede blevet de bedste venner.
Freja elsker at lære nyt og elsker at blive brugt og bare i det hele taget, gøre sin ejer glad(og alle andre mennesker for den sags skyld).Hun er utrolig glad for andre dyr, specielt vores geder, min hund og vores katte. (Men kaniner er åbenbart meget farlige?)

Hun elsker at være midtpunkt, jo flere omkring desto bedre:D
Freja er en hest som knytter sig utroligt meget til folk, så jeg har et utroligt stærkt bånd til hende.

Dressur: det går fantastisk godt fremad, lige nu her for tiden. Hun rykker sig for hver ridetime. Da jeg købte hende(som 6-årig) vidste hun ikke, hvordan galopsignalet var, så man nærmest sige at jeg har lært hende alt det hun kan idag.
Det kan godt være at det var lidt af en risiko, at købe en hest, som var så "uerfaren", hvis man kan udtrykke det sådan, men med det samme jeg så hende, vidste jeg, at det skulle være hende. Jeg havde ikke engang, behøvet at skulle prøve hende, mit hjerte var fuldstændig solgt. Og det var åbenbart så tydeligt, at dem som var med ude og købe hende, kunne se det på mig, med det samme.
I dag er vores bånd og venskab kun vokset, vi har haft vores nedsturer og opturer som alle andre, men vi finder altid ud af det. og jeg kan kun elske hende<3

Signalement:gul
Hoved: hvirvel centralt placeret, hvirvel i nakke begge sider.
Venstre for: ingen aftegn.
Højre for: ingen aftegn
Venstre bag: ingen aftegn
Højre bag: ingen aftegn
Krop: hvirvel i lysken begge sider
Andet: ingen aftegn
FJ brand v. lår 03-510
Kommentér på:
Fjordhest Freja Grønlund
Annonce