{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Comino DV302 1997

5.807 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Isabella Thostrup
Kvinde | 33 år | Oprettet: 26. jun 2005


Dansk Varmblod Comino DV302

Fødselsår:
1997
Højde:
169 cm.
Temperament
Comino (også bare kaldet Mino eller Lille Min) er en meget kærlig og kontakt søgende hest. Han er ikke helt klar over hvor stor han egentlig er, vilket kan være et problem for ham når han tror han kan være i en sprække der er tre cm bred. Han elsker at blive striglet og nusset, og har den mest aktive overlæbe jeg nogensinde har set hos en hest. :-)
Gangarter
Tre særdeles gode gangarter.
Stævner
Ingen endnu, men bare vent!
Stamtavle
Ja! Hans stamtavle kan blive fundet helt tilbage til 1633!

F. Come Back II
FF. Cor De La Bryere
FM. Amoene
FFF. Rantzau XX
FFM. Quenotte
FMF. Landgraf I
FMM. Pandura

M. Izelda Østerskov
MF. Renomme
MM. Isabel XX
MFF. Royal Z I
MFM. Lincka
MMF. My Ribot XX
MMM. Isolde XX
Køn
Vallak
Bemærkninger
Comino er min mor's hest, men jeg har fået lov at sætte ham herind.

Mino avlede vi selv. Han var klart et føl der kunne have klaret sig godt til et følskue, men vi tog ham aldrig til et. Vi ville have taget ham men han blev sparket over knæet af sin fold 'ven' lige f¢r skuet. Han var et særdeles smukt føl, af særdeles god type. Comino gik på fold med vores Welsh pony, Agent i en periode. Eftersom Comino var en lille hingst ville han selvfølgelig bare lege. Det endte og med at Agent tog fat i struben på ham og bakkede ham ti meter. Det har Comino aldrig glemt.

Comino blev sendt til vores træner for at blive redet til. Lige fra første gang vi så ham med rytter, var det tydeligt at han virkelig var en dejlig hest!

Vi flyttede til England og lod Comino blive i Danmark for at afslutte sin tilridning, og vi fik ham så efter vi havde boet i England i et års tid. Min mor var meget glad for at have sin hest hjemme hos sig igen. Han blev også meget glad for at se os!

Jeg har kun redet Comino et par gange, men jeg synes bestemt at han er en meget letridelig hest. Han går på hvad der cirka svare til MB niveau og han er bare helt super! Han springer rigtig godt, men min mor er ikke rigtig glad for at springe, så når Comino springer er det for det meste løs springning.

Han kan godt lide at gå en tur i skoven, men han vil helst have sin lille hvide ven, Agent, med.

Han har et lille trailer problem vilket er grunden til at han ikke har startet nogen stævner endnu, men jeg er sikker på at når han er over det problem, vil han gå lige til tops! :-)

OPDATERING
Den nye skovtursven er Flin. Agent blev lidt for vild. ;-)
Kommentér på:
Dansk Varmblod Comino DV302
Annonce