{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

New Forest /? Cario RIP 2000

3.280 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

New Forest /? Cario RIP

Fødselsår:
2000
Højde:
144 i stg Best ever
Temperament
Super kærlig og elsker opmærksomhed
hun har forøjet hørelse da hun jo er blind på det ene øje! men hun er jo super sød alligevel dette gør jo intet for hendes talent hun er jo en super pony!!
Gangarter
skridt er lidt langsom haha

trav er bare så vidunderlig<3

Elsker hendes galop !
Stævner
JA meget snart !
Hun hr gået massere stævner hos tidligere ejer!
Stamtavle
Nej men det betyder heller ik noget !
Hun er 90% New forest
Køn
ja for pokker da!!!! <3 hun er en rigtig Hoppe tøs
Bemærkninger
Cario som os har kælenavnet Kaj er nu blevet min pony :)
Hun er en herlig pony med krudt i røven og meget kærlig. Er virkelig glad for at have for at have købt hende og nu skal vi igang med at knytte et bånd til hinanden :D!

D. 5 Januar 2010
I dag var det min første springundervisning på Kaj - Det gik super godt og vi fik meget ros! Hun er virkelig lækker at ride på
- elsker en hest med krudt i røven :* vi fik af vide at hvis går så hurtigt frem som vi er i dressur ska vi springe mere og højere!!!!

Lørdag d 9
fik dressur undervisning af lotte !!! det var såååå fedt hun gik jo som en drøm!! lotte sagde jeg er den anden 2 der har kunnet ride hende tilbiddet haha var pave stolt!!! hun var lidt svær i starten men da jeg fandt teknikken gik det jo som smurt!!! ELSKER virkelig den ponze!!

Tirsdag d 9/1-09
omg det gik vildt fedt til spring jeg kørte me klatten sys jeg i hvertfald!!

D. 6 Febuar 2010

I dag red vi for første gang i western udstyr det gik godt og kaj ser skiide godt ud !!!!!! vi har allerede fået knyttet et godt bånd og fik taget billeder..
I morgen skal vi springe !:D


Lørdag d 20

wuuuuuuuuw man vi sprang 1METER FUCK DET VAR FEDT hun fløj bare over det var sååå godt det ska vi os springe til ryttermærker fuck hvor jeg glæder mig!!!!!! hun er såå dygtig den dejlige pony!! Altdå hun springer 145 med rytter men har jo li fået hende!

kaj jeg elsker dig virkelig du er fadme mit liv skat!!! du er den bedste!! idag var du jo fantastisk!!

kaj har li haft dyrelæge men heldigvis var der ikk noget hun blev vac og ska chippes min dyrelæge var så facineret af kaj pga hendes øje at hun vil ta billeder af hende og bruge dem til projekter og meget andet såå fedt!!

så Cario snart hjem glæder mig det blir fedt at ku ta i skoven og ride ponygames osv og ku ta en tur ud at svømme.! endnu mere fedt at kunne tage sin pony ud og ride hvornår jeg vil for nu er hun jo hjemme! <3


så er den lækre pony kommet hjem!!!!<33 så nu ska der bare rides og tages fuckt up billeder!! WUUUUW!
love it!
der er allerede taget et par stykker det er så fedt at min lille pony endelig er kommet på græs!!! skøøøønt os at hun ikk hele tiden har splat i hovene!!!:D
Kaj og mig skal ud og ride med sofie (ejer til flavon) det bliver såå skægt!


11/5-2010

Cario og jeg var ude og ride nu ville jeg prøve og se hva hun sagde til at ride uden udstyr
så det prøvede HOLD DA OP HVOR VAR HUN GOOOD
hun tog det sååå pænt hun lærte spin og stoppe på bare 10 min!!!! hun er virkelig dygtig!!! jeg var såå enormt glad !! hvor er jeg dog glad for hende!!!

Min pony er super talent!! hun springer 120cm uden problemer! har trænet hende i horsemanship og hold k . . . hvor er hun dog bare go!! hun går bedre end bedst!<3 hun lære på 10 min! det helt vildt !! <3 elsker hende virkelig!! hvor er jeg dog heldig at eje hende!!! jeg traf så meget den bedste beslutning!! jeg var realistisk og det er godt for vi er det bedste par !!! 4-EVER!!

Nu har jeg selvfølgelig brækket skulderen!! FEDT nok! .....
haha ej jeg red på smirnoff Marias hest og jeg selvføgelig baglæns og smirnoff ramte røven ind i en af pælene til ponygames og vipedde røven lidt ind under sig! :) desvære mistede jeg ballancen og røg lige så stille ned men landte herre uheldigt lige på skulderen så hele min overarm er knækket midt over! av!
Men træner self stadig kaj!! og hun er såå dygtig!:D

Er hjemme hos far ! ;)
savner godt nok min ponz ;-( GLÆDER mig til at se hende!
når jeg kommer hjem skal hun lære at ligge ned ! det bliver vildt godt! :D

Så er vi igang med trænigen igen :D dejligt!
Nu må jeg snart ride ! dejligt ! så skal der springes og til stævner !

jeg har virkelig sommerfugle i maven nu er det nu ! på torsdag må jeg ride hende igen efter min alvorligt brækkede skulder ! hun er nu igang med træning uden rytter men f . . . hvor jeg dog glæder mig !

så er træningen startet! :D wee hun er bar dygtig det vare nok ikkke længe for vi ligger og springer de høje spring igen ! :D

Kommentér på:
New Forest /? Cario RIP
Annonce