{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shetlænder Vadehavets Cendi de Luxe 2007

2.880 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Pauline *
Kvinde | 45 år | Oprettet: 22. jan 2009


Shetlænder Vadehavets Cendi de Luxe

Fødselsår:
2007
Højde:
87
Temperament
Cendi har et finurligt temperament. Hun har et glimt i øjet og det glimt, afspejler hendes temperament. Så temperamentet må siges at være 'glimtet'...
Gangarter
Ahhh... alle 7 shetter-gangarter...
1: Ballade-skridt
2: Almindelig skridt
3: 'jeg græsser' skridt
4: 'Jeg er ude på ballade-trav'
5: Almindelig trip-trap-trav
6: Almindelig galop (eller: jeg er lige så hurtig som dig galop)
7: Spjæt-i-hop galop
Stævner
Nej, ikke endnu. Men vi skal helt klart med til stævner i horsemanship og tricks samt masser af opvisninger, kåringer og shows!
Stamtavle
F: ABILDORES GIZMO SH 381
FF: EASTLANDS THUNDER SH 307
FM: ABILDORES ALMA S 1465

M: MOSBÆKMINDES ANASTASIA S 3391
MF: MOSBÆKMINDES PEDRO SH 325
MM: VESTBJERGS AMANDA S 2207
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Cendi er en unik lille hoppe i farven Blue Dun. Jeg søgte efter en ny show og horsemanship-hest og vidste bare med det samme, at Cendi var 'the one and only'. Cendi viste sig fra en yderst charmerende side, da jeg var nede og kigge på hende, og hun udviste stor nysgerrighed, selvstændighed og dog lydighed. Hun gjorde tingene på hendes egen måde, og var uhyggeligt bevidst om, at hun gjorde det på en måde, så man ikke nænnede at sige nej.
Cendi bliver uden tvivl skyld i mange narrestreger her på gården - og vi byder hende bare enormt meget velkommen. Hun skal optræde med min Napoleon og så skal hun selvfølgelig have et lille føl i maven til sommer :)

Vi har nu haft Cendi i en måned, og hun bliver bare mere og mere fantastisk for hver dag. Hun er super cool at have med i byen (og det kommer hun tit) og er med til træning hos Ute Lehmann i Nr Nebel.
Cendi har en meget fin personlighed, hun er meget velopdragen og vi skælver ved at arbejde med hende - hun er så fin og så fuld af personlighed, at det ville være en stor skam, at komme til at ødelægge det. Så altså, vi prøver at fylde på hende, uden at overfylde. Det er fristende, når man har en pony mellem hænderne, som er så lærevillig, så cool og samtidigt så charmerende. Vi er ikke et sekundt i tvivl om, at vi har en rigtig fin lille perle i vores elskede Cendi.
Kommentér på:
Shetlænder Vadehavets Cendi de Luxe
Annonce