{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hollandsk Sportspony Donja (No Name) [Himmelhest] 1999

5.769 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Kamilla Pedersen
Kvinde | 26 år | Oprettet: 9. jan 2010


Hollandsk Sportspony Donja (No Name)

Fødselsår:
1999
Højde:
Hun er omkring de 126 cm.
Temperament
Hun er en springpony, men hun kan også gå dressur. Hun kan øvelser til LC og lidt LB. På springbanen er hun hurtig, men man kan styre hende.
Hun har engang gået som rideskole pony, og det duede hun ikke til, da hun bliver forvirret når mange forskellige rider på hende.
På tur osv. er hun rolig nok når man rider alene, men vil gerne have en lille galop når andre er med.
Gangarter
Skridt, trav, galop.
Stævner
Ja
Stamtavle
Ja
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Jeg har haft hende siden jeg var 8, og jeg har altid sprunget mest på hende. Hun har altid været sød i skoven og når hun er kommet nye steder hen, og når hun har været med til stævne har der ingen problemer været. Hun har sommereksem, men det går overhovedet ikke ud over ridningen. Jeg ville ønske at hun kunne vokse 30 cm., for hun har godt nok altid været verdens bedste pony. :(

Hun er helt klart en springpony, da hun elsker at springe. Hun har stået stille i omkring 1 år, hvor jeg bare har redet skovture på hende, men da jeg for et par måneder siden valgte at ride hende i form igen, kunne hun stadig alt. Jeg har redet lidt dressur, hvor hun stadig kan en masse øvelser, og er sød. Jeg sprang på hende første gang i omkring ½-1 år i November 2012, sprang hun en kombination på 65-70 cm. uden problemer.

Da jeg fik hende var hun meget tændt hele tiden, men hun smed mig aldrig af. Men nu når hun er blevet ældre, er det som om at hun er faldet lidt ned på jorden, men hun er stadig hurtig på en springbane.

Hun har aldrig været en pony der kunne lide at der var mange forskellige der rider på hende, og det kan også mærkes. Hun var engang rideskolepony, og der blev hun helt mærkelig, så det stoppede vi med igen.
Kommentér på:
Hollandsk Sportspony Donja (No Name)
Annonce