{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

DSP Vestergaards Oditte - ( Ditte ). 1992

1.910 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Thomsen
Kvinde | 28 år | Oprettet: 5. jan 2010


DSP Vestergaards Oditte - ( Ditte ).

Fødselsår:
1992
Højde:
Vi har ikke målt hende men hun er mellem 140 cm - 145 cm, men hun er sunket en del i ryggen, pga for lidt ridning:)
Temperament
Meget opmærksom og fremadgående pony, især under springning, hvor hun er disideret VARM! :)
Gangarter
Skridt: som især skal fremhæves, meget fremadgående og frisk.
Trav: Som er meget svingende i temp, an på om der er spring på banen.
Galop: Meget hurtig og til tider ukontrolerende i starten, men ellers meget jævn tempo.
Stævner
Har haft kontakt med tidligere ejer, som siges at have brugt hende til military stævner og store springstævner, men kan ikke dokumentere for det, da der ingen billeder kan findes.

Men sommeren 2011 startede jeg hende selv op foralvor, efter utallige mislykkede forsøg ved beriddere rundt i landt. Og det viste sig, at være godt for hende med ny rytter og nye udfordringer og sensommeren/efteråret 2011, startede jeg mit første stævne på hende i BIG (Birgittelyst Rideklub). Hun var super sød, men dog meget frisk og trods nogle gode runder fik vi ingen roset med hjem. Nogle uger senere forsøgte vi igen i VAS (Vasehus Rideklub), men vi tog desværre en masse nedravninger og fik ingen placering. Men weekenden efter forsøgte vi for sidste gang i GDR (Gudenådalens Rideklub), hvilket var sidste pony stævne for mig. Hun red nogle super runder og vi kom videre og red nogle super gode omspringnings runder, men ridehusets bun var glat og den gode tid var ikke nok, da vi væltede og blev disket i LC'en. Det var vores bedste tid og præstation, men vi skred pga. banen hvilket var meget ærgeligt!

Jeg var kommet langt med hende, men kan ikke lænere starte pony :(
Stamtavle
F: Cansas (kåret DK D.S.P.).
M: Tøsen.
FF: Cirrus.
FM: Granby Opal.
Køn
Hoppe, med meget stor H! :D
Bemærkninger
Vi købte Oditte for nogle år tilbage efterhånden. Da vi var ude at kigge på hende var hun dopet og derfor ikke, som hun var da vi kom hjem. Vi havde købt den mest besværlige pony og ingen kunne ride den, derfor stod den bare i over 3 år, før vi forsøgte berider. Berideren havde hende i 2 mdr. og der kom kun meget lidt forandring, så vi besluttede at stoppe og hun kom igen til at stå vinteren over, men sommeren 2011 begyndte jeg selv at ride hende efter at have longeret hende træt og det gik frem af, og jeg kunne ride hende uden at longere hende. Lige pludselig gik det hele meget hurtigt og hun er nu blevet en super elegang pony i både dressuren og springningen, hvis altså man fårstår at ride hende rigtigt! :D.
Og efteråret 2011 tog jeg til 3 stævner og opnåede at starte LC på hende uden problemer, men hun er en frisk dame!! Og mine ponyår er nu desværre forbi, så flere stævner blev det ikke til desværre :) <3.
Kommentér på:
DSP Vestergaards Oditte - ( Ditte ).
Annonce