{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Zafir - passer - xpart [Himmelhest] 1994

2.611 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Zafir - passer - xpart

Fødselsår:
1994
Højde:
Har ikke målt hende endnu, men min mor gør det snart, men tror hun ligger omkring de 130 sådan ca.
Temperament
Dejlig rolig. Lystrer rigtig godt på hjælperne. Kan godt være lidt fræk med nogle ryttere hvor hun så tager hovedet ned og løber - det gør hun heldigvis ikke med mig
Gangarter
De er ok - hun er nem at sidde på i traven og har en skøn galop.
Stævner
Har ikke starte på hende endnu da jeg først fik part på hende i december 2009. Skal starte LC3 på hende til vores rideskolestævne i maj 2010.

Ballerup 22.5.10: LC3: 1. plads med 68% Zafir var bare så sød.

Næste gang skal vi ride LB1 til rideskolestævnet i november.

Nov.2010 LB1 på zafir - 1. plads med 65%

KLUBMESTER 2010 I DRESSUR PONY FOR RIDESKOLERYTTERE - sammen med skønne Zafir
Stamtavle
ingen - men hun er nordbaggeblanding
Køn
Den kønneste hoppe i rideskolestalden
Bemærkninger
Frk. Zafir er rideskolepony på Ballerup Rideklub. Jeg har fået småponypart på hende, da vores rideskoleleder mener jeg kan komme længere på hende end på Micro, derfor har jeg skiftet her i december 2009.

Zafir er en nordbaggeblanding og kom til BAL i 2004. Jeg ved at hun før at været brugt som springpony og har været brugt til mounted games.

Zafir har også hos BAL været med som ponygames pony og det kan godt mærkes på hende at det elsker hun når vi så leger i timerne. Hun var med på vores hold der for nogle år siden fik en 2. plads ved Landsfinalerne. Så hvis der er noget hun elsker så er det at lege ponygames.

Zafir er en super skøn pony som jeg håber at komme langt på og lære meget af, hun er begyndt at kende mig når jeg kommer ind i stalden til hende og det er dejligt.

Det går rigtig meget fremad med mig og Zafir, vi har redet i skoven sammen for første gang og hun er bare så super dejlig derude.

Jeg red enetime på hende i påsken hos Cathrine, det var super, hun er en rigtig god underviser og jeg fik rigtig meget ud af det.

marts 2011. Jeg skal til at ride Milky Way i stedet for Zafir som part da cathrine mener jeg vil få mere ud af det dressurmæssigt, da det er dressur jeg går mest op i. Jeg er stadig passer på Zafir og vil altid huske alle vores fantastiske ture sammen.

8.10.15 Mine søde elskede Zafir er blevet aflivet. Hun har i længere tid haft helbredsproblemer og fået konstateret crusing syndrom. Hun har i dag fået fred og er rejst over regnbuen.
Kommentér på:
Anden særlig race Zafir - passer - xpart
Annonce