{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto Hidalgo [Tidl. hest] 2005

9.015 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

LærkeJuul&Hidalgo
Kvinde | 26 år | Oprettet: 19. dec 2009


Pinto Hidalgo

Fødselsår:
2005
Højde:
147,5 cm. Målt af DRF d. 29.2
Temperament
Det kommer an på rytteren. Hvis man tænder ham bliver han virkelig tændt, men stadig styrbar :-) Har den eftertragtede tænd/sluk knap. Til springstævner får han lige en gnist, også glor alle med store øjne på ham :-)
Gangarter
Ganske fine gangarter, hvor traven specielt skal fremhæves. Den er utrolig taktfast og han kan virkelig få brugt sig.
Dejlig grundgalop i springningen. Nem at inddele på.
Stævner
Vi har efterhånden været til en del stævner. Primært LA på C-plan. :-)
Bl.a. Morsø og FM har vi deltaget i. Men kig hans resultatliste på Go! :-)

Vi kommer ikke hjem fra et stævne uden et kompliment til ham. Tit er der rigtig mange der henvender sig til mig og mine forældre omkring hans udstråling og springevner :-)
Stamtavle
(Han fars side)
F: **GREEN HILLS FIRE FOX
FF: * FORTISSIMO OX
FM: TRINE
FFF: RISSAZ OX
FFM: FORTUN OX
FFFF: INDRISS OX
FFFM: KAZRA OX
FFMM: FARAZ OX

(Hans mors side)
M: *BALZA OX
MF: *MAZUR OX
MM: *BANDALA OX
MFF: FYNT OX
MFM: MANJANA OX
MMF: IBN ZAREEFA OX
MMM: BEEDI OX
MFFF: BOMARC OX
MFFM: FOREXIA OX
MFMF: *PACIFIC OX
MFMM. MAGIC CAMILLA
MMFF: MALIK OX
MMFM. ZAREEFA OX
MMMF: EL MOKARI OX
MMMM: BLESNA OX

Hans navn der står i stamtavlen er MON AMI BRILLANTISSIMO
Men jeg har valgt at kalde ham Hidalgo (:
Køn
En rigtig smuk vallak! :)
Bemærkninger
Solgt d. 25-04-14.

Mon Ami Brillantissimo, eller i daglig tale Hidalgo, er min drømme pony :-) Da jeg fik ham var han utroligt uerfaren, havde kun sprunget nogle få gange, og hans gamle ejer sagde at han ikke duede som springpony. "Han vil aldrig komme til at springe over 1 meter i løsspringning." Det er der så blevet lavet om på nu :-) Han har nu sprunget 130 cm i løsspringning og 130 cm med mig. Alt det han kan nu, har han lært igennem den tid jeg har haft ham. Han er en utrolig nysgerrig pony, og lige meget hvad han er bange for, overtaler han sig selv til at gå hen og stikke mulen på det :-) Han kan komme over ild, vand, og meget farlige spring, hvis bare rytteren er ved ham. Lige da jeg havde fået ham, var jeg ikke selv særlig rutineret, og da han selv kun var redet i 3-4 måneder kunne han heller ikke selv noget. Som jeg sidder i dag kan jeg sagtens se at det har været en for stor udfordring til mig, og dengang fik jeg tit at vide at jeg skulle aflevere ham tilbage, da der ikke kom noget som helst ud af det. Jeg blev tit rigtig ked, og tænkte at det var forkert at have købt ham. Men det sidste halve år tror jeg da nok lige de har fået et andet syn på ham! Jeg har fået simpelthen så mange komplimenter om mit arbejde med ham, og de har selv indrømmet over for mig at de ikke troede det kunne lade sig gøre. Det gjorde det :-) Vi har været to om hvor vi står i dag. Jeg har lært alt af Hidalgo, og Hidalgo har lært alt af mig. Jeg har lært rigtig meget af det her, og ved kun at vi kan nå rigtig langt sammen. Glæder mig kun til fremtiden!


Jeg fik ham lørdag den 16 januar 2010 lidt over 11.00. Da han kom sprang mit hjerte helt op i halsen på mig, han kiggede sig lidt omkring da han kom ud af traileren, og lídt efter meldte han sin ankomst med et vrinsk og fik svar. Ejeren der havde ham først var så venlig at køre ham. Han tog det meget roligt, og fandt sig hurtigt tilrette i sin boks. Han sparkede strøelsen lidt rundt også begyndte han at gumle hø. Han synes det hele var lidt sjovt,men fald super hurtigt til:).

Kommentér på:
Pinto Hidalgo
Annonce