{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

DSP Dunndee 1995

5.531 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sissel J
| 33 år | Oprettet: 18. jul 2005


DSP Dunndee

Fødselsår:
1995
Højde:
138 cm.
Temperament
Han er meget rolig og nem at have med at gøre,der skal meget til at ophidse ham. Han er altid sød og klar til at lave noget nyt.
Gangarter
traven og galoppen er helt super.. skridten er ok.
Stævner
vi rider Distriks og landstævner i dressur med mange fine placeringer og springer på distriksplan. vi er blevet nr. 2 ved sydjydskmesterskab sidste år i dressur og nr. tre 3 i år hehe og er blevet klubmester tre gange spring.
Stamtavle
Kommer senere men rigtig fin og lang.. når jeg får tid!! :)
Køn
Ja han er køn ( Vallak )
Bemærkninger
Dunndee er min anden pony som jeg også har, han er rigtig sød og kælende! han er lille vild basse nogen gange især når vi springer hehe men ellers er han bare totalt cool hvad angår store køretøjer og andet larmende ! på Dunndee har jeg lidt
det samme problem som på Amir nemlig at det er svært at komme til at træne der hjemme da vi ingen ridebane har og kun rider i ridehal en gang om ugen hos Lykke ! men på trods af det er vi blevet nr. 2 til sydjysk mesterskab sidste sommer og har fået pladseringer på Landsplan ! han elsker at komme ud og svømme ved vandet det ligger bare øverst på hans topti næst efter mad ! hehe.. da jeg fik Dunndee efter Ditte havde han næsten kun sprunget og ingen troede rigtig han ville blive en lille dressurengel men det ændrede sig hurtigt nu er han bare super stabil og har redet mod 1 ponyer i PRT og blev første upladseret men 63,67 procent og 2 point fra pladsering.. før jeg fik ham sprang han på Landsplan og der har en sprunget s klasser, men jeg er mere til dressur så jeg springer ham kun på distriksplan.. Dunndee kan bestemt også være en charmetrold på sin helt egen måde han er virkelig bare den største kælepot! ( og madspiser)
Kommentér på:
DSP Dunndee
Annonce