{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Just Hugo Forever [Tidl. hest] 1995

3.155 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

»'.evelina og hugo .
Kvinde | 28 år | Oprettet: 23. jan 2010


Anden særlig race Just Hugo Forever

Fødselsår:
1995
Højde:
1.40 ~ kat. 2
har sko på alle fire.
Temperament
meget rolig pony, men når der skal springes kan der godt komme fart på! :-D
Gangarter
han har nogen fine gangarter
Stævner
han har gået en del stævner med hans gamle ejer, men jeg har ik lige fået mig taget sammen til at komme ud at starte stævner :( .. men det skal min år 2010 bruges på.
- efter hvad jeg ved har han gået LA1 ~ dressur og MB ~ spring.

sponsor'spring på frederikshavnrideklub, sprang 1.10.
kan ikke huske hvornår det var, men det var i år 2008, men det var sidst på året.

sæbyrideklub ~ 2/5-09.
spring: LC. 3plads - fejlfri
spring: ULB. - fejlfri

frederikshavnrideklub ~ 5/6-09.
dressur: LC1. 2plads.
dressur: LC2. 4plads.

bjergbyrideklub ~ 8/5-10.
spring: LC. 2plads.
spring: LB. 2plads.

vittrup efterskole (min efterskole)
spring: stilspring. 3plads
spring: LC. 2plads
spring: LB. ?

sæby rideklub
dressur: LB1
spring: ULB**
Stamtavle
den er desværre ukendt. :-(
Køn
en helt fantastisk vallak :-)
Bemærkninger
verdens dejligste pony! rider både spring og dressur :-D. jeg har haft ham i snart to nu, men før det havde jeg halvpart på ham i ca. 1 år, men ejeren havde mistet interessen til at ride, også købte jeg ham! det er det bedste der er sket. jeg elsker hugo, mere end noget andet.. han er virkelig det bedste nogensinde. jeg glæder mig til det bliver sommer igen, så vi kan komme på stranden og i skoven, det er noget hugo kan bruge : D'. jeg har haft hugo med ude at lege i sneen, uff! det var morsomt. jeg elsker at bruge min tid sammen med hugo (og veninderne) ude på sri, det er virkelig det bedste jeg ved : D.
hugo er en sandven .. jeg har så meget tillid til ham, og jeg stoler på ham. jeg bruger alt min tid på ham og søre for at han har det godt. :-) fordi det er det vigtigste!!!!! basse, du er mit et og alt og jeg vil aldrig skille mig af med dig, selvom jeg måske nok bliver nød til det. o: .. men det er en ting jeg ik vil tænke på nu. men du kan altid få mig i godt humør :i. og jeg elsker komme ud i stalden og se dig så der og se så glad ud .. det er så genialt, når du begynder at slikke på en -.-' menmen. - du er det bedste i min hverdag og jeg elsker dig overalt på jorden hugo basse.i; - du vil altid være min bedsteven(a'. du får en ægte smil frem på min læbe. - du forstår mig, og jeg behøver ik sige ret meget .. med dig sker alt det sjooove :i. du giver mig alle de fede oplevelser..('-;
huuuuugo, ingen kan skilles os to ad.<3 ..
vi kan klare alting sammen .. jeg passer på dig, stol bare på mig, ingen her i verden kan få dig ned.. selv hvis jeg ik har set dig i noget tid, skal du ik føle at du er forladt, og hvis du er helt nede skal du vide at jeg komemr både dag og nat.. hvos hele verden prøver at få dig ned, skal du vide at jeg altid er ved din side.. for du aner ik hvor meget du betyder for mig, så jeg håber ik at vi render hver sin vej .. ' - ingen her i verden kan få dig ned .. du er en ener <3333

har sprunget 1.20 på ham :-)

jeg skal på efterskole sammen med hugo, efter sommerferien .. - jeg skal på vittrup efterskole, skal du? i;

hugo har haft nyreslag. - hvor han stod stille i en måned, det startede pga. dem han stod på mark med, du jagtede ham på marken .. men det er over nu, men skal stadig tage hensyn til det osv.


VERDENS BEDSTE PONY (a'.

HAR IKKE HALVPART PÅ LÆNGERE !!!! :-) :-) ..

you are the only one my pony.<3

.··..··.
`·. I Love You <3

d. 25/8-11 kørte vi hugo til sindal, ud til en rigtig sød familie, hvor jeg er sikker på at han får det utorlig godt ude.
hav det godt min ven, du er og bliver den bedste og den bedste ven nogensinde, du er det bedste jeg havde, jeg elsker dig. jeg er sikker på at du får det rigtig, rigtig godt!
jeg har ikke sagt farvel, men på gensyn :-*
Kommentér på:
Anden særlig race Just Hugo Forever
Annonce