{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Appaloosa Krezip Von Jægermeister [Tidl. hest] 2003

10.285 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Appaloosa Krezip Von Jægermeister

Fødselsår:
2003
Højde:
144 cm færdigmålt
Temperament
Han er rolig og opmærksom, dejlig temperament til en hver smag :)
Gangarter
Skridt er over middel
Trav.over middel rummelig flot elegant trav med bæring.
Galop Langt over middel

Han er særdeles velgående og har fået mange gode bedømmelser for hans gangarter:)
Stævner
Klubmester to år i træk i dressur

Vinder af skaarupgaardshubertus jagt to år i træk.

Military stævner 90*

Spring LA - MB

Dressur La4 - PRI

Vi hr vundet en masse konkurrencer, har bare ikke lige haft tid til at skrive dem ind, og hvis jeg kunne have haft ham et år mere, var han nok også blevet B pony både i dressur og spring:)
Stamtavle
Ikke fundet.
Køn
Meget Køn og elegant vallak
Bemærkninger
Hver pony har hver deres charme og krezip er bare den pony som får en til at smelte. Det første han gør når han ser en om morgen er at give en det største smækkys. Han søger virkelig ens selskab, når jeg går rundt i stalden er han ikke bare en pony som alle andre, der lige har fået mad, han spiser det ikke bare hurtigt og er hel fjern fra en. Nej hver gang man går forbi stikker han lige hovedet ud, og vil snakke med en en ekstra gang. Han elsker når man sidder med ham inde i boksen, og får ham er rytteren/ ejeren det vigtigste af alt. Ski værd med alt det andet, den PONY har personlighed så det siger spar to. Han vil gør alt for en, gå igennem ild og vand for en. Han vil heller springe og slå sig gevaldigt i stedet for at lade rytteren falde, eller hvis man er ked af det, han er der. Da vi valgte at købe Krezip, var det, det bedste valg familien har gjort nogensinde. Han er talentfuld Meget endda, og han lærer hurtigt noget nyt. Vi har rykket os fra LB til La4 - PRI og han har redet en del procenter til 70% derudover har vi også rykket os fra 90 til 120, tja han kan bare alt og han er SÅ dejlig at have med ude.
Jeg elsker også bare at ride den længste tur på ham, det er en god tur hver gang, og hvis man lige får lyst til at tage en tur hen over stupmarken, så føles det som om, at man kan flyve, han er bare så hurtig!
Vi har også redet noget millitary/jagt bare for at holde pause fra stævnerne i spring og dressur engang i mellem, og ja hvad kan jeg sige, igen gør han det med løftet pande!
Jeg kunne ikke have fået mig en bedre pony dengang, jeg fik en pony som kunne lærer mig ALT og som var/ er der for mig, og som stadig er min bedste ven. Han er bare det en vær' rytter kunne ønske sig virkelig!
Jeg må nu bare desværre indse, at jeg er ved at nå aldersgrænsen, men jeg håber på at finde en rytter der vil passe mindst lige så godt på ham som jeg gør, og give ham den kærlighed han har brug for, for det har han fortjent 100% og den nye kommende rytter vil blive så overlykkelig, hun kan hygge eller ride internationale stævner hvis hun ønsker det, han er virkelig bare en hest som skal opleves. Er ked af de dårlige billeder, men jeg er ikke lige den bedste til det.

** Sælges**

http://hestegalleri.dk/vid_vis.aspx?VideoID=277982

Krezip er bare helt igennem en fantastisk pony! og jeg er så glad for at han er min :)

Hver pony har hver deres charme og krezip er bare den pony som får en til at smelte. Det første hangør når han ser en om morgen er at give en det største smækkys. Han søger virkelig ens selvskab, når jeg går rundt i stalden er han ikke bare en pony som alle andre, der lige har fået mad, han spiser det ikke bare hurtigt og er hel fjern fra en. Nej hver gang man går forbi stikker han lige hovedet ud, og vil snakke med en en ekstra gang. Han elsker når man sidder med ham inde i boksen, og får ham er rytteren/ ejeren det vigtigste af alt. Ski værd med alt det andet, den PONY har personlighed så det siger spar to. Han vil gør alt for en, gå igennem ild og vand for en. Han vil heller springe og slå sig gevaldigt i stedet for at lade rytteren falde, eller hvis man er ked af det, han er der. Krezip er talentfuld Meget endda, og han lærer hurtigt noget nyt. Vi har rykket os fra LB til PRI og han har redet en del procenter til 70% derudover har vi også rykket os fra 90 til 120, tja han kan bare alt og han er SÅ dejlig at have med ude.
Jeg elsker også bare at ride den længste du på ham, det er en god tur hver gang, og hvis man lige får lyst til at tage en tur hen over stupmarken, så føles det som om, at man kan flyve, han er bare så hurtig!
Vi har også redet noget millitary/jagt bare for at holde pause fra stævnerne i spring og dressur engang i mellem, og ja hvad kan jeg sige, igen gør han det med løftet pande!
Jeg kunne ikke have fået mig en bedre pony dengang, jeg fik en pony som kun lærer mig ALT og som var/ er der for mig, og som stadig er min bedste ven. Han er bare det en vær' rytter kunne ønske sig virkelig!
Jeg må nu bare desværre indse, at jeg er ved at nå aldersgrænsen, han har startet noget LB for hest, men jeg håber på at finde en rytter der vil passe mindst lige så godt på ham som jeg gør, og give ham den kærlighed han har brug for, for det har han fortjent 100% og den nye kommende rytter vil blive så overlykkelig, hun kan hygge eller ride internationale stævner hvis hun ønsker det, han er virkelig bare en hest som skal opleves :)

Krezip er nu solgt til en sød pige i Hjørring.
-Jeg kommer til at savne ham, han var den bedste pony man kunne ønske sig, men jeg ved han får det godt! <3
Kommentér på:
Appaloosa Krezip Von Jægermeister
Annonce