{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Nørremøllehøjs Linette 2006

3.478 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

TanjaRenee
Kvinde | 45 år | Oprettet: 29. feb 2008


Dansk Varmblod Nørremøllehøjs Linette

Fødselsår:
2006
Højde:
173 cm
Temperament
Linette er den sødeste 4 årig jeg kender...hun er helt nede på jorden og bare rar.
Gangarter
Hun ser ud til at blive stærk i alle gangarter. Pt er hun meget fin i traven, der skal lægges balanche på hende før jeg kan beskrive mere..... Rummelig galop.
Stævner
Ingen pt.
Stamtavle
far.: Bøgegårdens Lantano DVH 695

mor:Nørremøllehøjs Ronja. DS

ff.Lionell DVH 571

fm: lajka DVHD

mf: Rod Stewart DEU hann.

mm: Walhalla DEU Hann

mff Rouletto DEU holst
mmf Wanderer DEU hann
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Linette er helt igennem dejlig. Jeg har fået hende af min Chef og hans familie. Ja kan det tækes at nogen mennesker er så fantastiske? Nej vel...men det var de. Jeg har kendt hende nogen tid hos dem, og der har hun været meget vellidt og hun er fyld med kærlighed...
Jeg ville gerne skrive mere om hende, men skal lige have hende mere i hænder nu... Hentede hende søndag den 24 Januar 2010 så er helt ny endnu jo;)

Opdatering;)
Linette har været med i ridehus nu og hun var rigtig fin at være på. Det er jo lang tid siden hun blev tiredet, så var lidt spændt.... Men hun tog det super. Nu venter vi bare på sneen kommer væk, så er det nemmere at nå alle hestene hjemme. Ellers er det i sneen vi arbejder og det skal jo gå lidt stille til.... men hun bliver en fin hest tror jeg og hendes gang er noget bedre end regnet, hun kommer godt ind under sig selv, så kunne være dressuren skulle lidt frem igen...

27 marts
Linette og jeg er ved at lære hinanden lidt at kende nu. Vi får både øvet dressuren og grundridningen, og ja så har jeg løssprunget hende. Hune er bare glad i låget må jeg sige....jeg er nu også glad for hende, og hun tager bare det hele så fint. Hun er glad og rolig, og hun virker rolig hele vejen. Slår lidt med hovedet i galloppen, men elleres tegner det virkelig godt;)

Man diskuterer med en hingst,
kommanderer med en vallak,
og skal spørge en hoppe om lov.
- Kyra K

Den 30 januar 2011
Linette er ved at være vokset færdig og vi kan igen gå igang med hende. Jeg er super glad for hende og hun tegner godt på alle måder. Jeg kører til og fra ridehus og det er hun så dygtig til, dog gik der panik i hende igår da hun skulle ud, det kostede et par knubs og en ny skillevæg i trailer. Hun er løssprunget op til 1,65 og hun springer med stor kraft og overskud. Linette er blevet lidt fræk efter hun er vokset færdig og hun bukker og småstejler lidt indtil hun er igang, men hun skal jo lige lære det hele....
Linette er gennem 2010 blevet opereret for et fragment og har været nede igen og få skyllet led på Højgård dyre hostpital, derefter valgte hun at gå helt i koma og spadse rundt så hun faldt og lignede en stor hudafsrabning, kun med ørerne fremme ;) Så har hun haft vokseværk og er tjekket af kiropraktor og dyrlæge, der er lavet test, og hun fik igen en pause, så fik hun mug og var i pencilins behandling, men men men nu er det 2011 og vi kan gå igang igen, alle siger hun er klar.... så nu tager vi chancen og begynder med hende;)
Så en klinisk ren hest med stærke knogler og godt humør er nu klar til at være fræk;)

OPDATERING den 30 juni 2011
Linette, Nettie min skat, har det godt. Hun har haft hestehvisker på efter traileruheld, og Winnie Stubkær, kunne fortælle en masse. Hun er efterfølgende gennemtjekket af kiropraktor, massør og skal have tandlæge. Jeg har en super hest og hun udvikler sig i den rigtige retning, jeg nyder hvert et øjeblik med hende. Vi tager en periode her i sommer hvor vi kan få trænes på alt det vi nu kan nå, og igen at stå i trailer... Jeg er sikker på at jeg har jordens dejligste hest. Linette er tillidsfuld og vi har en masse gode timer sammen, rider pt med hackamore til tandlægen har været her, og det går hun super med. Så skal vi have grundridningen i orden og så håber jeg at starte på springningen igen snart.
Kommentér på:
Dansk Varmblod Nørremøllehøjs Linette
Annonce