{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race PIPPI.. Sov sødt prinsesse [Himmelhest] 1997

7.954 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race PIPPI.. Sov sødt prinsesse

Fødselsår:
1997
Højde:
Pippi er nok ca. 1,18 det er godt nok for lille til mig, men ville ikke skille mig af med hende på grund af hendes højde! :-)
Temperament
Pippi er en sød og rolig lille pony, der skal rigtig meget til at hun bliver bange! Når man rider hende bliver hun tit rigtig glad og gerne vil løber : )
Gangarter
skrit: hun er meget rolig og hun slapper af rigtig pænt<3

trav: stile og rolig og nem at sede i så det er godt<3

galog: hun kan godt boge men det gør ikke så meget men ellers er den rigtig god hehe...<3
Stævner
et elevstævne.
dressur 61% meget godt<3
og en 2.plads fik vi med hjem<33

elevstævne.
spring fejlfrit. 40cm
ingen plas men o.k...<33
Stamtavle
ingen
Køn
Hoppe..
Bemærkninger
Pippi er en pony men et kæmpe hjerte. Hun hare et hjerte at guld. Hun er altid med på den værste, hun elsker at hugge og blive nusset. hun er meget mad glad og derfor er hun meget i fare for forfangethed. hun er en stjerne på en springbane, hun giver den max gass og gør mig stolt vær gang vi springer. I dressur har vi arbejdet rigtig meget, og hun kæmper for det. Hun giver alt hvad hun har, og hun bliver altid glad! :)
Hun gør ens hverdag beder og mere til. Hun kommen med hendes glade humør og glæder hun giver til alle. Alle mine veninder elsker hende(rideveninder) da hun altid er så glad og de bliver rigtig glade for hende. hun kan finde på de mærkligste ting..
Denne pony en sin helt egen, og når vi har sat os noget i hovedet så en det så godt som gjord! hun giver det hele på en gang, og man kan ikke blive andet en over vildt glad!<3


11-12-2011.. <3:-*
Verdens mest fantastiske dag i mit liv!! <3 Pippi er min pony i så lang tid jeg vil beholde hende. Har bestemt mig for at beholde hende.. Det er en dejlig dag, en dejlig dag, dejlig dag!:-)

15/1-2012.
Red Pippi efter et par dage hvor at jeg ikke har haft tid elle på grund af vejret. I dressur er hun blevet meget sterk og har fået en meget flot stor hals, hun søger selv ned, dejlig pony. I spring, hun var meget frisk og gav den maks gazz!!!
Stolthed...;-)

3/3-2012..
Jeg er begyndt at undervise en af mine veninder på Pippi, de har gjort fremskridt.. Det syntes jeg er rigtig dejligt at se, for hvis jeg kender Pippi rigtig så ville hun nok være lidt mere fræk Nå der kommen en p på hende som ikke rigtig har redet før.. Og som ikke er så sikker på det med heste.
Så syntes jeg at de klare opgaven rigtig rigtig godt sammen.. Jeg er meget stolt over min pony at han kæmper så godt for de.. Stolthed;-)

16-03-2012..
Albert blev aflivet igår.. Kunne bare mærke på Pippi at hnu var ked at det, hun viste godt at han lå omme ved folede.. Hun begynde at vrinske efter ham, blev meget mere ked af det. Pippi fortjener det bedste.. Og hun er den eneste det kan trøste mig, og hjælpe mig med at komme videre...
Elsker dig Pippi og det må du aldrig glemme<3

22/4-2012..
I dag blev jeg konfirmeret.. Fordi at Pippi ikke kunne komme op til kirken på min store dag, havde mine forældre skrevet en sang fra Pippi til mig.. Jeg blev meget rørt over det og er meget taknemlig fordi de gav mig en sang fra hende! <3
-Tak til mine fantastiske forældre <3

Idag den 3/7, blev min lille prinsesse send af sted til de evige græs marker.
-Kommer til at savne dig så meget Pippi <3
Kommentér på:
Anden særlig race PIPPI.. Sov sødt prinsesse
Annonce