{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Polsk Varmblod Emma [Himmelhest] 2003

8.083 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Marie
Kvinde | 33 år | Oprettet: 28. okt 2006


Polsk Varmblod Emma

Fødselsår:
2003
Højde:
Ca. 162
Temperament
Rød hoppe! ;)
Jeg synes hun har et pragtfuldt temperament. Man skal gøre sig fortjent til hendes tillid, men når det så er opnået er hun utroligt hengiven og stoler fuldstændig på en. Hun er opmærksom på sine omgivelser, men reagerer efter rytteren.
Gangarter
Hendes gangarter er ganske udemærkede. Hendes skridt er især fin.
Stævner
Hjor Klubstævne 29 august 2010
Dressur LC1: Mit første stævne.. Puuh, hvor var jeg nervøs og paraplyer og regn hjalp heller ikke lige på Emmas humør. ;) men vi klarede det. :)

Distance 15 km. Hippoaden 25 juni 2011
LC8 15 km. 7 plads. Puls start 52 puls slut 42 - en helt fantastisk oplevelse og Emma var bare en drøm at have med i byen. :)
Stamtavle
Emma er Wiekopolski hest - wlkp. Dvs der er mest trakehner-blod i hende. Andre kunne være fuldblod og hannoveraner. Polsk varmblod er altid mest spring-betonet.

FAR: Likwor
farfar: Agar
farmor: Linia

MOR: Empora
morfar: Estonczyk
mormor: Tatra1
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Emma er min halvpart og jeg har red på hende første gang 20 januar.

Emma er kompliceret og hoppet, men også utrolig tillidsfuld og kærlig. Hun er varm og dansende, men også helt nede på jorden og ikke bange for noget. Hun er helt sin egen. Hvis man viser hende tillid, stoler hun blindt på en. Hvis man roligt viser hende de ting hun er bange for, er hun ikke bange mere. Hvis man leder hende med kærlighed, vil hun gå gennem ild og vand for en. Jeg troede aldrig jeg skulle elske en hest igen, efter jeg mistede min pony Bjarke. Men så mødte jeg Emma og jeg elsker hende nu uendelig højt. :-)

Jeg stoppede som Emmas part april 2012 - marts 2012 blev hun solgt. Jeg havde som studerende i Kbh desværre ikke råd til at købe hende, jeg ville ønske at jeg havde. Emma betyder noget ganske særligt for mig og jeg vil aldrig glemme hende.
-Emma blev d. 22 august 2013 aflivet pga. Kissing spine ved sin nye ejer.

Hvil i fred Ildhest. <3
Kommentér på:
Polsk Varmblod Emma
Annonce