{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Jyde Thor - Solgt [Tidl. hest] 2006

1.704 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Elisabeth J
Kvinde | 39 år | Oprettet: 12. jan 2010


Jyde Thor - Solgt

Fødselsår:
2006
Højde:
150 cm. Er dog kun lige knap 4 år. Fylder 4 til maj. Blir spændene at følge hans udvikling :) Håber han vokser sig stor og stærk.. ( ikke alt for stærk) :)
Temperament
Meget koldt. Stille og rolig. Er meget nysgerrig og elsker opmærksomhed. Han prøver mig dog lidt af her i starten, men det gør de fleste jo :)
Gangarter
Han har en meget langsom skridt. trav og galop har jeg ikke fået rigtig afprøvet endnu, ihvertfald ikke nok til at kunne kommentere det.
Stævner
Ingen stævner endnu, men der kommer jo diverse ringerrider arrangermenter her til sommer, så mon ikke man skulle tage afsted til det. :-)
Stamtavle
Har desværre ingen stamtavle, men der er ikke meget tvivl om han er JYDE men stort J. :)
Køn
En vallak.
Bemærkninger
Thor er en utrolig nysgerrig vallak. Jeg kom til at give ham lidt for mange godbider i starten, for at byde ham velkommen, men det var en stor fejl. Har nu endelig fået ham vendt af med at tigge igen :) Thor elsker opmærksomhed. Kommer med det samme når man kalder. Rolig og omgængelig. Der skal en del til før han blir forskrækket. Nye ting sys han er spændene og skal udfordres. De er bestemt ikke farlige. Hans tidligere ejer fortalte at han selv gik op i en heste trailer på et tidspunkt, for den skulle da lige undersøges. :)

Har ikke haft Thor så længe, men er indtil vidre meget glad for ham.

Jeg ser meget frem til at vejret arter sig til noget lidt varmere, og alt sne og is er væk fra veje og marker. Selvom en tur i sneen nu oz er ganske hyggeligt :)

d.14-02-2010
Så er der gået lidt over en uge. Skal da lige love for han prøver mig af. Vi var på vores første tur i dag i sneen og det gik meget stille og roligt :)
Kommentér på:
Jyde Thor - Solgt
Annonce