{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Rosa R.I.P.<333Miss you † [Himmelhest] 1987

2.807 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Rosa R.I.P.<333Miss you †

Fødselsår:
1987
Højde:
ved det ikke helt med sikkerhed men vil gætte på imellem 109-119cm
Temperament
Rosa har et meget roligt temperament, hun er sød på fold i stald på bane på stranden(er bare ikke så vild med vandet) og i skov:)
Gangarter
skridt: god
trav: god
Galop: lidt stiv men ellers god:)





Skov= i skoven er hun super dejlig og sød det er edentlig næsten det eneste sted man IKKE kan se at hun er gammel, for hvis man ikke har styr på hende KAN det godt gå ret hurtigt;) men med nybegyndere er hun selvf. ret på padselig og er stille og rolig;)



strand: på stranden skal man bruge ret lang tid på at få hende overtalt til at gå bare ét skridt ud, men når hun så er ude er hun super dejlig og nem;)


Fold: på folden er hun rigtig sød og nem, men når man skal lukke dem på "sommerfold" SÅ er der fart over fældet og så kan man ikke se at hun er i 20érne så ligner hun en på 3år;)


Spring = hun springer ikke mere da vi synes at hun er lidt for gammel og helst skulle holde nogle år endnu;( men i hendes tideligere år var hun super i spring og løb der ud af og hvis man bare lændte sig en cm. for langt frem lavede hun et af sine "sindsyge" stop som der er ret svære at blive sidende i;) he he så fart over fældet;) min tekort en omkring 65cm. da jeg ikke har sprunget hende så meget.


Dressur= i dressuren er hun ikke ligefrem en mester da hun er rigtig stiv og gammel, og så er det heller ikke så nemt da der er "mange" unger der bare sidder og hiver hende i munden:( men hvis hun havde været lidt yngre og aldrig havde været rideskole pony så kunne hun have været en fremragende dressurpony;)


LOVE YOU EVER<333333
Stævner
SPRING:
sløjfe: 40cm 0 fejl
sløjfe: 50cm 0fejl
sløjfe :60cm 0 fejl
sløjfe: 60cm 4. fejl
og lidt flere som jeg ikke helt kan huske

DRESSUR:
LC-2 57% da hun er ret stiv
LC-2 59%
LC-2 58%
LC-2 61%
Stamtavle
ingen
Køn
Jae super køn:) ej en dejlig hoppe
Bemærkninger
Rosa er en skide dejlig og lærenem pony hun gør aldrig en fluge for træd. Hun elsker en god galop tur i skoven, og er helt vild med spring, hun er desværre blevet pensioneret i spring da hun er ret gammel og helst skal holde nogle år endnu. Hun var den pony der lærte mig at ride:D og elsker hende rigtig rigtig rigtig meget, smader rolig hoppe man altid kan regne med?:´) man kan ikke andet end at elske hende<33333333

LOVE YOU EVER<33333333333



R
RO
ROS
ROSA
ROSA<
ROSA<3
ROSA<
ROSA
ROS
RO
R
ps. Rosa kan gå med ALLE børn lige meget om de sidder og river hesten i munden eller om det er en rotineret rytter, hun finder sig bare i alt=)

V
Vi
Vid
Vidu
Vidun
Vidund
Vidunde
Vidunder
Vidunderl
Vidunderli
Vidunderlig
Vidunderlig<
Vidunderlig<3
Vidunderlig<33
Vidunderlig<3
Vidunderlig<
Vidunderlig
Vidunderli
Vidunderl
Vidunder
Vidunde
Vidund
Vidun
Vidu
Vid
Vi
V


..................Du har en.. . . . . . . .plads i mit.
..............Hjerte, en plads. . . .fyldt med både.
...........glæde & smerte, den del kan du aldrig.
..........tag fra mig, heller ikk hvis nogen anden.
...........skulle få dig nej, dig kommer jeg aldrig.
.............til at glemme, i mit hjerte ska jeg dig.
..............gemme, i et hemmeligt sted vil du.
................altid findes for d er en Smerte.
..................jeg altid vil mindes, tro det.
.....................eller ej, j kommer altid.
..............................til at elske.
....................................Dig.



lige hvad der bare ikke skulle ske!:C Rosa er begyndt at tabe sig og skal have lige så meget foder som nogle af 2érne, og også lige så meget hø, hun er skåret lidt ned i timerne for at spare på hende men det går bare ned af bakke:´( Den ene dag havde en af de andre GRIMME heste jagtet hene i en halv time, NON STOP, og hun er jo en gammel og svag dame, så det endte med at hun gav op og lod sig honse med, og dem der var der ude hjalp hende ikke engang:( men okay, det er jo også det de gør i naturen, når en hest er svag er det ude... Og der er flere af dem der jager hende rundt;( Og sidste gang der var smed, sagde han at hun ikke holdte særlig længe, fordi hun ikke engang kunne holde benene selv;´( så hun har desværre ingen spring tilladelse mere også selvom det var hendes farvorit;´´( vraal, så håber på en måde hun snart får fred, nu har hun været på rideskolen ca. 14år, og på den ancen side vil man jo rigtig gerne beholde hende, hun er jo den kærligste pony for ALLE små, og hun er overhoved ikke fræk;// såå det bliver hårdt at skulle skilles ad når hun forlader os og flyver til de evige græs marker;´( og det er jo hende jeg fik min første ride tur på, det var hende der lærte at side ordentligt(ellers sagde det STOP foran springet, og så lå jeg på den anen side he he) det er hende jeg holdte aller mest af da jeg var mindre og hun ligger stadig blandt de 2 øverste, og jeg elsker hende også rigtig højt stadig;´) det er bare lidt svært at holde til knydtningen, når man næsten ikke rider hende mere;´( det er faktisk et par måneder siden jeg sidst red hende da jeg helst ikke vil slide hende mere end aller højst nedvendtigt, så istedet for mig så ladder jeg hellere de små også have lidt glæde af hende, nu hvor jeg ellerede har haft MEGET glæde af hende;´) (alle de dejlige galop ture i skoven, hvor du bare har overhælet de store 1ére og heste i fuld smader, de dejlige tider til ringridning hvor hver gang jeg rørte ringen blev du bange og fløj afsted og var ved at vælte pælen fordi jeg blev ved med at holde fast og hvis lansen havde sat sig forkert så var jeg ved at flyve af, alle de dejlige minder vil jeg altid have her: i mit <3.....


ligemeget hvornår du forlader os vil du altid være hos mig;´) her: <3

'NYT*
26/8-10

:´( snøft, man kan bare se på Rosa hun bliver ældre, hun har fået ondt i forbenene:´( tyder ikke godt:´(

*NYT*
17/11-2010

Rosa havde dyrlæge idag:( det har regnet og hun har stået uden dækken, hvilket vill sige at vi først troede hun havde fået kolik, eftersom at hun ikke havde appetit og blev ved at ligge sig, selv da jeg trak rundt med hende lagde hun sig ned:( men hen af aftenen kom der flere tegn på nyreslag. Og det havde hun så også. jeg sad inde ved hende imens hun lå ned. Og lige pludselig lagde hun sig bare helt fladt ned og så begyndte hun ellers bare at spjætte helt vildt:O WOW jeg fik et chok, troede faktisk hun var ved at dø! Nå men vi fik hende op igen og trak lidt rundt med hende, og pludselig kom appetiten tilbage:') lykkelig. Nå men dyrlægen kom og ga' hende noget smertestillende, så nu har hun det fint:p



Idag den 2/1-2011..
en af de værste dage:'( Rosa og hendes bedste kamarat tog til de evige græsmarker:'( kl. 19:22 blev Nolle slået ned, og ca. kl. 19:40 gik Rosa bort:'( vi er jer evige taknemelige:'(!!!!! i har virkelig tjent os godt!!!<3 Nolle blev d. 22/12-10 syg.. oig det var så småt gået væk,, og igen d. 1/1-2011.. blev han alvorligt syg og gik til idag.. og fik sonte osv. og der var ikke noget at gøre:'( og nu hvor han alligevel blev aflivet, tog vi også Rosa med på samme tid.. da hun var gammel og helt slidt op.. og vi havde alligevel snakket om at det nok snart var tid.. :'( R.I.P. evigt elskede aldrig glemt!! husk det nuponyer! i er og bliver virkelig skønne!! .. det værste er bare at da de blev slået ned landte de begge på hovedet vredet helt om:'( det var virkelig hårdt!!! vi elsker jer!!

... hvis spørgsmål.. så bare skriv!!

*10/4-11*

kærlighed gør ondt!<3 4mdr. og 8 dage uden dig pig:! det er ulideligt! savner dig, og beder hver nat om at englene passer på dig og at vi mødes i himlen:!

Idag d. 2/1-12 er det præcist et år siden rosa pigen drog til himmels.. vi lavede et lille mindealder til Rosa og Nolle for at mindes deres hjerter, deres charme, deres skønhed, deres fantastiske personlighedder og til sidst deres død.. idag er det præcist 1 år siden vi har set de 2 dejlige.. 365 dage uden jer.. mange sekunder, minutter,dage, uger, måneder.. et helt år. masser af tårer i det fucking år.. mange knuste hjerter, mange smadrede følelser og mange mange tårer og smerter.. alt det til jer.. i betød/betyder meget for mange!!<3 hav en god rejse i himlen! i vil ALDRIG blive glemt!<3 R.I.P.
Kommentér på:
Anden særlig race Rosa R.I.P.<333Miss you †
Annonce