{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest Legolas 2004

1.929 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Pauline *
Kvinde | 45 år | Oprettet: 22. jan 2009


Fjordhest Legolas

Fødselsår:
2004
Højde:
140
Temperament
Det bedste. Han er bare indbegrebet af en 'go' dreng'!
Gangarter
Alle dem, der forventes af sådan en flot gul gummiand!
Stævner
Måske et par opvisninger og små-stævner med SUPER passeren Laura.
Stamtavle
Køn
Vallak
Bemærkninger
Legolas er min skønne Fjoller, som går under navnet 'Klodsen'. Han er faktisk hele staldens gode dreng i bogstaveligste forstand. Legolas er nemlig stald DE LUXE's fælles-hest. En, som alle kan ride og hygge med, en, som alle kan holde af, og ikke mindst, en som bare kan det hele eller snart kan det hele.
Legolas var de første par dage i stalden en rigtig fandens karl. Han var virkelig overbevist om, at han var KONGEN og stod dagen lang, og fnyste på toppen af vores høj. Han er faldet FULDSTÆNDIGT ned nu, og er bare så rolig og omgængelig som nogen.
Legolas har rigtig mange formål - alle af rigtig hyggelig karakter.
1.: Dels, skal han bruges som Horsemanship-hest til både undervisning og opvisning
2.: Så skal han være min 10 årige niece's første pony (når hun er her)
3.: Så skal han være min dejlige svigermor's terapi-pony. Hun har været meget syg længe, men har fundet en utrolig glæde ved at arbejde med hestene. Hendes mål er, at komme op og ride engang med tiden, men ind til da, skal hun bare hygge sig med hendes hest - Legolas - når hun har tid og kræfter til det. Hun joker med, at hun har 1/4 del hest, og at den skal være den mest skinnende velpassede del af hesten. Meeeen, mon ikke han bliver nusset og striglet over det hele når det kommer til stykket??
4. Staldens fælles-hest, som kan rides af staldens gæster. Jeg har længe ærgret mig over, at staldens opstaldere, ikke har mulighed for, at ride på tur, med mindre de er her samtidigt. Så nu har de muligheden for, at tage Legolas med på tur, og lade kæreste eller veninde ride på enten vores fælles gode dreng eller på deres egen hest.
5. Ridehest for Claus - min kære mand.
Tjaaaa... det må da siges at være rigtig mange formål til een skøn dreng.

PASSER: Laura Møller - og PASSER betyder meget mere i dette tilfælde, for Laura og Klodsen PASSER sammen! Det er helt vildt at se de to - de er bare pyt og pande!
Kommentér på:
Fjordhest Legolas
Annonce