{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Bøggild's Zaire [Tidl. hest] 2006

6.804 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Kirstine Gormsen
Kvinde | 31 år | Oprettet: 4. dec 2007


Anden særlig race Bøggild's Zaire

Fødselsår:
2006
Højde:
ca. 168, dejlig højde. Og hun er jo kun næsten 4 år, så håber da på at hun vokser lidt endnu (:
Temperament
Hendes temperament er fantastisk. Da jeg var oppe og prøve hende havde hun tæppe på for 3 gang i hendes liv og hun tog det simpelthen bare så flot.
Hun stoler så meget på de mennesker hun omgås, og glæder mig til at jeg kan komme til at knytte de samme bånd med hende.
Gangarter
Når man ser hende løs har hun nogle super grund gangarter, og det hele kommer bare bagfra. Men hun mangler både muskler og bæring før hendes gangarter også er over middel under rytter (:
Stævner
Ingen endnu (: Men vi skal ud og starte en masse når hun er parat til dette, og ikke et sekund før.

Til følskue blev hun nr. 2 ud af 20 føl i ZFDP

Eksteriør bedømmelse fra Equipage:
Passende stor betydelig hoppe af god type. Hun har et kønt hoved med god forening mellem hoved/hals. Halsen er velformet, nakken er god, og den har et velmarkeret sadelleje, dvs. skrå skulder og velmarkeret, passende lang manke. Overlinjen er ligeledes god, og krydset er velformet med god lårmuskelatur. Lemmerne er passende føre

Stævner 2012

C-stævner:

Allerupgaard Rideklub - 06/05-12
La1: 64,61% - nr. 8 ud af 18

Trøstruplund Rideklub - 26/5-12
La1: 63,46 - 1 uplaceret, nr. 4 ud af 12

Højfyns Rideklub - 8/7-12
La1: 64,23% - 1 uplaceret nr. 3 ud af 7


D-stævner:

Allerupgaard Rideklub - 04/05-12
La1 - 62,30% - 2.plads



Stævner 2011:

Internt klubstævne på SJS - Sydjysk Sportsrideklub d. 8 maj
LC2: 1plads

Stamtavle
F: Zorro Son (DV, palomino og Tysk Oldenburg)
FF: Zorro Z (DV)
FM: Linett (DV)
FFF: Grosso Z (DV)
FFM Grasmuecke (Hann)
FMF: Racing Ace XX (DV, Trackener og DSAH)
FMM: Luxanne (Dv)

M: Luna (DV)
MF: Woernitz (DV)
MM: Duchsse (DV)
MFF: Woermann (Hann.)
MFM: Weekend St. Pr. St. (Hann.)
MMF: Columbus (DV)
MMM: Telse (DV)
Køn
Køn er jo ikke ordet for hvor smuk hun er (:
Men hun er en hoppe
Bemærkninger
Zaire er helt igennem en dejlig hest, med en fantastisk personlighed. Hun er altid glad og snaksagelig, og vil bare nusse hele tiden.
Hun er skøn at arbejde med, og allerede på de to måneder jeg har haft hende har hun udviklet sig helt ekstremt. Hun har fået meget mere selvtillid, og er blevet endnu mere fantastisk at ride. Hun lytter til ens mindste signaler, og hun prøver altid at gøre en tilfreds <3

Zaire er min stolthed, holder allerede ubeskriveligt meget af hende. Vi har hurtigt fået opbygget et helt specielt bånd til hinanden, og kan mærke på hende at hun nyder at arbejde med mig (:
Når man træder ind i stalden, giver hun lige et vrinsk inden man overhovedet får kaldt på hende. Og står min mor og mig foran hendes boks, så ignorer hun min mor fuldstændig for det er kun mig hun vil snakke med.

Zaire er min drømmehest, hun er den perfekte hest i mine øjne. Hun er en hest med en fantastisk personlighed, er cool overfor rigtig mange ting, super gangarter og så er hun bare gude smuk (:
I den periode hvor jeg havde mange smerter i min lænd, fordi damen fik bukket mig af. Var hun utrolig forsigtig omkring mig, og gik meget langsomt når jeg trak hende på fold, da jeg ikke kunne gå stærkt. Da jeg var oppe og ride på hende efterfølgende, skridtede hun stille og roligt. I traven luntede hun rundt til jeg kom ind i takten (Havde meget svært ved det, da det gjorde sindsygt ondt i min lænd), og først da jeg kom ind i takten hævede hun tempoet igen, og kom jeg ud af takten sænkede hun tempoet med det samme. Når vi satte i galop lavede hun anspringet meget rolig og overgangen lavede hun med det samme når jeg fik alt for ondt. Jeg er ikke et sekund i tvilv om at i den periode hvor jeg havde ondt, at hun passede på mig. For lige så snart jeg var klar igen, så kom unghesten frem i hende igen :b


Kommentér på:
Anden særlig race Bøggild's Zaire
Annonce