{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Knabstrupper Murphy *Min basse* <3 [Himmelhest]

3.246 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

rikke l
Kvinde | 32 år | Oprettet: 11. jan 2010


Knabstrupper Murphy *Min basse* <3

Udfordringer
Fødselsår:
Højde:
1.34 ca
Temperament
Murphy er en bestemt lille mand der helst vil styre det hele. Han skal lige ha af vide hvem der bestemmer og når han ved det er der ingening med ham :) Han er ellers rolig og rar at arbejde med
Gangarter
Han er ikke tilredet endnu !
Men han går super flot og det ser os godt ud i trav og galop :) Omkring middel eller over vil jeg tro :)

Så er han tilredet i efteråret 2012.
Han har en meget hurtig pony skridt :)
Trav der har han lidt en bumlet gang man kan ikke så godt ride nedsidning på ham ;)
Stævner
Ingen
Stamtavle
Nej
Køn
Vallak
Bemærkninger
Murphy er min dejlige unghest :) Han er blanding af Shetlænder og Knapstrupper. Han er sjov og dejlig og arbejde med. Jeg har haft ham i 4 år. Murphy er min anden lille baby og han følger mig over alt når han er løs på ridebanen eller i stalden. Glæder mig til sneen forsvinder så jeg kan komme til og træne meget mere med ham ! :) I foråret har jeg planer om og køre ham til så vi kan komme ud og nyde foråret og få ham brugt indtli jeg kan ride ham til næste sommer.. Det bliver spændende og se hva han siger til det.

2/8-10
Murphy havde i dag sadlen på hvor jeg spændte gjorden. Han gjorde det bare så godt er stolt af min lille dreng han stod bare og kiggede. i morgen skal han ud på ridebanen med sadlen på og gå lidt med den :)

14-15 Marts 2011:

Så havde murphy rytter på for første gang <3 Nej hvor var han dygtig. Startede self med og ligge ned over ham og så gå lidt rundt.. der gik ikk længe så kunne jeg svinge mig op og han var lidt spændt i starten men slappede mega hurtig af :) Det er dejlig.. D 15 anden gang med rytter prøvede vi og trave med trækker ved siden og vi travede en helt rundte så det var bare så skønt.. Glæder mig VIRKELIG til og komme videre med ham men vi tager det helt stille og rolig vi skal ikk nå noget :)

Så har jeg været oppe og ride på Murphy igen.. han har ikke haft rytter på meget længe da jeg faldt af ham sidste gang og ikke har været tryg ved og gå videre med ham.. men d 24/7-2012 overvandt jeg mig selv og sadlede Murphy op.. han skulle bare igang igen efter vores sidste dårlige oplevelse.. Jeg startede meg og lave lidt tillids træning fra jorden af først.. han var en sand engel.. Da vi havde varmet op på den måde med og gå rundt og lave forskellige ting fik jeg min mor til og holde ham imens jeg strammede gjord og gjorde stigebøjlerne klar.. Murphy stod lige så stille og var rigtig dygtig.. Jeg startede med og ligge mig over hans ryg og min mor trak ham lige så stille rundt.. han tøffede bare lige så stille afsted som om jeg ikke var der.. Jeg hoppede ned igen og klappede ham.. Så hoppede jeg helt op på ham.. igen stod han bare helt stille.. Min mor begyndte og gå frem ad.. Murphy gik lige så pænt efter hende.. Han er heldigvis kommet helt over sidste gang hvor jeg røg af ham fordi han stejlede med mig.. Vi red i 15 min ca.. Hele tiden gik han bare som om han aldrig havde lavet andet end og ride med mig på ryggen.. Ih hvor jeg glæder mig til og rigtig få gang i ridningen med ham.. han er så dejlig og ned at arbejde med.. Jeg håber på han kan blive min nye spring pony :) Godt nok kan jeg ikke starte stævner på ham da jeg er for gammel men pyt med det for vi hygger os og det er det vigtigste..

Murphy er den 26/8 sendt i tilridning hos Anna i Nordjylland.. Glæder mig til min dreng kommer hjem :) han har det heldigvis super hos Anna

Igår den 17/11-2012 hentede jeg Murphy hjem fra tilridningen i Hadsund hos Anna. Jeg har virkelig savnet ham i de måneder han har været hos Anna. Der har virkelig manglet noget mens han ikke var hjemme.. Men NU er han endelig hjemme og vi er klar til og fortsætte vores eventyr. Da han kom ud på marken til de andre ponyer syntes Mille min anden pony bare han skulle skride igen. Hun var virkelig en kælling og sparkede og hvinede konstant og jagtede ham helt vild.. Stakkels lille Murphy som så gerne ville sige hej og nusse med hende.. Men nej nej det gad mille bestemt ikke..
Jeg var ude og ride ham i dag og han var bare så cool. Jeg longerede ham først en 10 min tid inden jeg satte mig op :) Da jeg kom op og begyndte og ride gik han bare super. Han er virkelig nem og Anna har virkelig gjort sit job godt med at tilride ham :) Han er virkelig let på tøjlen og man kan mere eller mindre bare ride med benene uden og have ret meget fat i ham. Han havde slet ikke travlt og gik bare i det tempo jeg ville have. Han var SÅ dejlig.. Da vi skridtede af red vi en tur op i skoven sammen med min søster og hendes hest og i starten sys Murphy ikke han skulle væk fra stalden men da vi var kommet væk gik han og nød naturen og hyggede sig virkelig <3 Glæder mig til og arbejde en masse med ham fremover og få lært ham og springe og komme med på lange rideture.. Det kommer i løbet af næste år. Først skal vi lige have bygget vores tillidsbånd 100% op igen men han har bestemt ikke glemt mig og lod mig komme op selvom han kun har været hjemme i 1 dag <3 Elsker den pony ubeskriveligt meget..


Murphy blev igår D 28/7 14 aflivet fordi han igen vendte tilbage til sit gamle aggressive jeg :(
Kommentér på:
Knabstrupper Murphy *Min basse* <3
Annonce