{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Stedets Leda AkA Hoppebolden.. 1999

9.224 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Dansk Varmblod Stedets Leda AkA Hoppebolden..

Fødselsår:
1999
Højde:
Ca. 1.60, det vil sige en lille hest.
-dejlig højde til mig :']
Temperament
Spring: Trækker meget på springene, og løber MEGET stærkt [tro' mig -MEGET MEGET stærkt] , så lidt svær at stoppe, men det kan sagtes lade sig gøre. Grunden til at hun trækker så meget er fordi hun er gammel springhest, og har redet høje klasser. Hun fik en skade i et af hendes ben og blev derfor solgt til vores rideskole hvor hun har det rigtig godt.

Dressur: hun er meget rolig i starten når man rider hende, hun er faktisk nogle gange lidt for langsom, men når man så har gallopert bliver hun meget tændt, men det arbejder jeg på at hun bare skal slappe af.

Fold:hvis der kommer nogle nye på folden vil hun gerne vise at det er hende der bestemmer, men ellers er hun en meget rolig hest som står stille og rolig på folden, og er også meget let at hente for hun står altid stille når man er ude for at hente hende:)

Boks: Rolig, og hvis man åbner boksen tager hun altid hovedet ud, men er dov ikke så glad hvis der kommer en hurtig hånd, så tager hun hoved meget højt op. Msn skal være meget rolig om hende i boksen (:

Stald: Sød og strigle, men bliver lidt sur når sadlen kommer. Åbner munden med det samme hun ser bidet (:
Gangarter
Dejlige behagelige gangarter (:

SKRIDT: Stor og rummelig skridt, men man skal passe på at hun ikke kommer til at gå for langsomt.

TRAV: Også stor rummelig, og dejlig at ride letridning på!. Lidt svær i nedsidningen med sadle, men når man ikke har sadle på har hun en dejlig nedsidning.<3

GALOP: Også rigtig dejlig, men man skal være opmærksom på at hun ikke rander.

Man kan sagtens bruge spore på Leda, men man skal ikke sparke hende med dem bare vise at man har dem med, for hun reagere menlig meget på benene:)
Stævner
LD2 dressur der var gået lidt koks i procenterne så jeg ved ikke helt hvor mange jeg fik men nok omkring 50%
det gik ikke så godt da hun var bange for de fleste ting og hun troede hele tiden hun skulle gallopere og var meget spændt i hele kroppen;( men nu er det jo prøvet :)

i 2011 er der så stævne igen og jeg syntes da hun skal have en chance til så jeg stiller op i en ld2 igen, og rider den til 61,11% så det var jo meget bedre, og vi løber da over i købet af med sejren, og har en rigtig fin rød roset med hende nu:).
-nok det sidste stævne jeg får startet på hende:'(.
Stamtavle
Ident 9900348
Avlsforbund DV
Land Danmark
Navn STEDETS LEDA
Øvrige identiteter 208333199900348 DV DK
Fødselsdato 26-03-1999
Køn Hoppe
Farve rød
Opdrætter Einar Olesen
Far Ident: DVH 625
Navn: LEENDERT
Født: 04-08-1993
Mor Ident: RDS 6894
Navn: STEDETS HOPLA
Født: 17-06-1985
Morfar Ident: DH 287
Navn: VALENTINO
Født: 21-03-1977
Forædlingsprocent 45.4%
*MÅ IKKE KOPIRES*
Køn
Meget [s]køn!:D

En hoppe, med stor stil!(: -og har sine egne meninger (:
Bemærkninger

*Leda er født 26-03-1999*

Hun er en rød hoppe, som går med dækken, undertrøje om
vinteren.
Hun er ikke så glad for ponygames og ringridning og så vidrer, men hun gør sit bedste for at gøre rytteren tilfreds, og de små ryttere om søndagen, kan ride stille og rolig igennem ting på hende, så hun skal da nok få det lært på et tidspunkt.
Hun kan godt blive lidt mopset når sadlen kommer, men jeg er begyndt at give hende sliksten eller godbidder når jeg ligger den på for at hun tænker på noget andet imens, og det går da også frem ad, det er bare lidt svært når der også er så mange andre ryttere der rider på hende, men det går frem ad, men tror altid hun vil være sur, sådan er hun bare.
Leda er en meget mad glad pony så man skal passe på ikke at give hende for meget mad på staldgangen, for hvis man kommer til det, står hun bare og tikker helt vildt, og bliver sure på de andre heste der kommer fordi.
Leda er meget sig selv inde i boksen, men jeg prøver at vende hende til at det ikke gør noget at man rør hende inde i boksen, og det går dog også frem ad igen, for jeg har lige haft en pause hvor jeg ikke var passer på hende og i den tid var hun faldet lidt ind i den samme rytme igen.

Men Leda er en super dejlig hest som kan rides selv af de helt små rytter.


. . Du har en.. . . . . . . . .plads i mit. . .
. .Hjerte, en plads. . . .fyldt med både. .
.glæde & smerte, den del kan du aldrig.
tag fra mig, heller ikk hvis nogen anden
skulle få dig nej, dig kommer jeg aldrig.
.til at glemme, i mit hjerte ska jeg dig. .
.gemme, i et hemmeligt sted vil du. . . .
. .altid findes for du er en dejlig en. . .
. . . jeg altid vil mindes, tro d eller. . . .
. . . . . .ej, jeg kommer altid til. . . . . . . .
. . . . . . . . . . at elske. . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . Dig. . . . . . . . . . . . . . . .

jeg elsker dig Leda :) <3.
- efter sommerferien skal jeg ikke have part på hende mere, da jeg skal på efterskole, men jeg må kommer og besøge hende så ofte jeg nu kan, og jeg må se om jeg kan få part på hende igen når jeg kommer hjem igen:')

*11-03-2012*
Idag ville mig og min mor gå over på rideskolen for endelig at høre om vi måtte købe Leda efter lang tids venten. Min mor spørger så Maiken, som har med dem at gøre, og hun forklare så, at de ikke rider Leda særlig meget her i tiden, da hun har haft tegn på ondt i ryggen når man ville ligge sadel på hende. De havde så haft en dyrlæge ud og se på hende, men han kunne ikke finde noget i hendes ryg, og mente derfor det var nogen med hendes ben:-(
-Maiken mener selv det er spat i begge bagben, og hun ville have det meget dårlig med at sælge en hest til mig som måske kun holder 1 eller 2 år mere, da hun syntes jeg fortjente bedre med hensyn på min ridning:-(
blev self mega ked af det, men også lettet for nu ved jeg at jeg ikke skal gå efter hende mere:( er virkelig hårdt at sige..
Mig og min mor gik så ud i boksen til Leda og nussede med hende, og hun blev ved med at ligge sit hoved over på min skulder og stå og snuse til mig, mig og min mor prøvede så at bytte side, men hun blev stadig ved med at have sit hoved ovre ved mig:'), Hun gør det da bare heller særlig let for mig ved at være så pokkers sød hele tiden:-(, er så ubeskriveligt hvor højt jeg elsker det dyr, og jeg ville stadig se frem til den dag de ringer til mig og siger der ikke var noget med hende og hun er helt frisk igen.. den dag jeg kan tage hende i mine hænder og stolt sige at hun er min, og det vil hun altid være..
Sidder her og skriver det med tårer i øjnene da det er noget der betyder SÅ meget for mig!!, men Maiken har lovet mig at kigge efter noget til mig da hun kender en masse, så håber på alligevel at finde min drømme hest en dag, selvom jeg dog tvivler på at det bliver 100% det sammen, men NEVER say NEVER!!
Kommentér på:
Dansk Varmblod Stedets Leda AkA Hoppebolden..
Annonce