{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

DSP Friis Miss Lavina ! 2003

4.066 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Michéle M
Kvinde | 33 år | Oprettet: 27. nov 2008


DSP Friis Miss Lavina !

Fødselsår:
2003
Højde:
Hun var 151 da jeg købte hende, Men tror hun er 154 nu. :)
Temperament
Hun har nogle gange lidt araber sind, men det er for det meste på de rigtige tidspunkter.. Men ellers er der mest NF i hende.. Hun har et super Temperament..
Gangarter
3 Fantastiske gangarter, men stor.. :)
I trav arbejder hun selv rigtig fint ned, galoppen er rigtig fin, men hun slår nogle gange lidt med hoved, men vi arbejder på sagen..
Stævner
Vi har desværre ikke rigtig haft mulighederne for det helt vilde, da hun har haft nogle hov problemer.. Men jeg er nu ved at ride hende op til stævne sæsonen 2010. :)
Stamtavle
EFTER : RØGILDS KIDOGO SPH 119 MODER: FRIIS CASIA SDS 191

MORFAR : ASSJUR OX 411 MORMOR :BOHEMO ALIA SDS 24

FARFAR: MANITU N SPH 95 FARMOR : SULATATIKS BUMBLE BEE SDH 89
Køn
En dejlig Hoppe..
Bemærkninger
Lavina er en super skøn hoppe, og utrolig kærlig.. Men, man skal dog lige have hendes tillid, men har man den, kan man også gøre alt.. Hun giver mig utrolig meget, og er altid glad når man kommer.. Hun er hesten, som selv arbejder, og hun prøver altid på at forbedre sig.. Hun har stor lyst for både spring og dressur.. Vi har desværre ikke fået redet så meget i sommers som vi gerne ville, så beklager mange gange at der ikke er nogle ride billeder, men de bliver desværre for mørke i vores ridehal, men forventer at få bedre billeder ind når sommeren nærmer sig.. :)

Smid endelig en kommentar.. :) Tak..

Der kom en utrolig sød pige fra fyn som skulle prøve Lavina.. Lavina havde stået stille i lidt tid på grund af frost og dårlig bund i ride hallen, men Signe hoppede op, og red ligeså stille rundt på hende.. De fik kun skridtet, men det var vist kærlighed ved første blik. De besluttede sig derfor for at købe Lavina, og hun blev hentet d. 1/1-2011

Lavina har det rigtig godt, og hun ser ud til at trives helt perfekt med sin nye ejer.. Det var en utrolig svær beslutning for mig at sælge hende, men billederne og Signes personlighed gør mig kun mere og mere sikker i at det var den rigtige beslutning at tage. :)
Kommentér på:
DSP Friis Miss Lavina !
Annonce