{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Joy [Tidl. part] 2001

9.984 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Joy

Fødselsår:
2001
Højde:
Katagori II pony. Ca. 138 cm i stang.
Temperament
Joy har et super skønt temperament, hun er frisk og opmærksom. Hendes temperament gør hende speciel. :-)
Gangarter
Skridt - Fremad gående, men kan sagtens være rolig.

Trav - Fin fremad gående og fin i både letridning og nedsidning.

Galop - Hun har en meget fremad gående galop, kan gå flot, men hidser sig let op.

Jorde - Hun elsker at jorde af sted i skoven, men stopper for enden af stien - for det meste. Super skønt!
Stævner
Sted - Dato - Form for stævne - Klasse - Placering.
VSR - 07/11/10 - Dressur - LD2 - 1. Plads.
Kommentar fra mig: Syntes selv det gik dårligt, hun ville gerne frem følte jeg, og hun gik i stå på et tidspunkt - min fejl.
Eventuelle bemærkninger fra dommeren: Ingen.

VSR - 08/05/11 - Dressur - LD2 - 2. Plads.
Kommentar fra mig: Fint nok, var nervøs. Fik et chok da hun løb ind på banen, heldigvis havde Malene fat i hende. Synes det gik godt når man tænker på, at jeg var stresset, havde ondt i knæ pga. løb og i lårene pga. jeg blev sparket af en hest samme dag.
Eventuelle bemærkninger fra dommeren: Flot redet! Du skal korte tøjlerne op, og sidde mere ned i sadlen.

VSR - 19/06/11 - Dressur - LD2 - Uplaceret 4 ell. 5 plads.
Kommentar fra mig: Gik nogenlunde, dårligt ridt, men hun var også redt vild. Skal varme mere op næste gang.
Eventuelle bemærkninger fra dommeren: Ingen.

VSR - 01/07/11 - Dressur - LD2 - 3. Plads.
Kommentar fra mig: Gik super godt, jeg var ikke nervøs og hun gik super flot!
Eventuelle bemærkninger fra dommeren: Flot program (:

VSR - 01/07/11 - Spring - 40 cm - 3. Plads.
Kommentar fra mig: Gik meget bedre end forventet, hun refuserede ved første spring, fordi jeg glemte at lægge benene til hende, og hun løb ud af banen en eller 2 gange da den ikke var lukket af.
Eventuelle bemærkninger fra dommeren: Ingen.

VSR - 11/09/11 - Spring - 40 cm - Disket.
Kommentar fra mig: Gik dårligt, hun stak af og kom ikke over nogle spring, kun 2 på vej ud. Faldt af fordi hun jorde afsted og stoppede foran et spring fordi hun ikke kunne hoppe over.
Eventuelle bemærkninger fra dommeren: Ingen.

VSR - 13/11/11 - Dressur - LD2 - 1. Plads m. 78,33 %
Kommentar fra mig: Det gik super godt, hun var liiiidt svær at holde og meget oppe at køre, red forkert en gang men ellers super! Gik til biddet igennem stortset hele programmet :-)
Eventuelle bemærkninger fra dommeren:
Stamtavle
Har ikke set papirene, men er ret sikker på der er noget hollandsk sports pony i hende og er muligvis importeret fra Holland.
Køn
Hoppe.
Bemærkninger
Joy er en smuk og speciel 10årig hoppe.
Hun er fuks, har to hvide sokker på bag-benene, en lav hvid kode på venstre forben, en stribet hov og en hvid blis i hovedet.

Hun går rideskole og jeg har redet hende siden torsdag 02/10/2008 og jeg har nu part på hende efter at jeg havde redet rideskole på hende i 3år. :-) Jeg skulle prøve hende fordi den pony jeg red, O'malley skulle være helpartshest, så jeg prøvede Joy og synes hun var sød selvom hun så lidt sur ud i boksen og Lis (ejeren) sagde at jeg skulle ride hende fast :) Red hende 3 år før jeg kunne kalde mig halvpart :-)

Jeg har været ved at give op med hende, da hun bestemt ikke var nem for mig, men jeg fortsatte efter en lille pause hvor jeg red søde Fireball som min veninde Caroline har part på. :-)

Jeg ved ganske lidt om hendes fortid, jeg ved dog at hun blev købt af Torben/Sølvmosegaard for omkring 5 år siden og før det (hvad jeg har fået at vide af en elev på rideskolen) blev hun brugt som væddeløbspony og kunne hverken dressur eller spring da hun kom på rideskolen, hvilket resulterede med at hun jordrede rundt og hun jordede hen til springet og væltede, hun havde jo bare lært at hun skulle løbe til ;-)

Dressur - Hun er rigtig fin i dressuren og klarer sig fint. Hun går til biddet i skridt, trav og galop (hvis man arbejder og ikke lader hende løbe) .. Hendes galop er dog ikke en dressur galop!

Spring - Hun er super skøn, hun bliver let utålmodig men det er blevet en del bedre!

I skoven - Joy elsker rigtig meget at være i skoven, hun tænder virkelig af på "kostien" og stejler hvis hun skal stå og vente der, så vi synes det er federe bare at jorde der ligesom på galopstien. (-;

I boksen - Hun er rolig og fin og gør ikke en flue fortræd, dog kan hun godt finde på at drille for sjov, men hun har øren fremme når hun ser mig.

Strigling - Hun kan stå uden at være bundet og det er det jeg fortrækker når jeg står udenfor, men sadler for det meste op i boksen når vi rider i skoven da hun bliver sur når man spænder gjorden og bider ud efter de andre heste.

Uden sadel - Hun er rigtig sød at ride uden sadel på, hun er blevet lidt rund i det så man sidder ret godt i forhold til hun plejer at ha en spids ryg.

Bidløst - Hun er dejlig at ride bidløs. Dog når man har galoperet lidt og skal galopere mere lidt efter bliver hun tændt.(red med en dum grime der gled) Men ellers er hun rolig og afslappet.

Joy jeg elsker dig, og vil altid gøre det, du er min lille baby! Du er virkelig det bedste og jeg kan altid komme til dig. Jeg kan spejle mig i dig, vi minder meget om hinanden i følge mig. Vi kan begge være stædige og stride, men til tider søde og rolige.

I det øjeblik jeg så dit ansigt - vidste jeg med ét
at jeg ville tilbringe resten af mit liv - med at elske dig
I det øjeblik du rørte ved mig - da du trak mig ind mod dig
da du lagde din arm på min skulder - var der intet gemmested for mit hjerte
I det øjeblik jeg rørte ved dig - følte dit hjerte slå under min hånd
det udtryk jeg så i dit ansigt - talte et sprog uden ord som jeg forstod
I det øjeblik du holdt om mig - fik på en måde tiden til at stå stille
et sted så fuldt af sødme - dybt begravet i mit hjertes dyb
I det øjeblik jeg følte dit hjerte - danse så inderligt med min sjæl
I det øjeblik vidste jeg at du ville gøre mig til en hel person
Hvert eneste lillebitte øjeblik - fyldes mit hjerte med søde minder om dig
og sikkerhed, og på en eller anden forunderlig måde ved mit hjerte besked
I love you babygirl!

Dagbog: (mest mindeværdige begivenheder)

6 Juli 2011: Joy og jeg var på en super hyggelig tur til hestebadesøen på ca. 1½ time med Caroline og Fireball, vi red uden sadel og både Caroline og jeg troede vi skulle dø! Men det gik fint, fuldt kontroleret, var ved at falde af fordi hun opdagde hun ikke kunne nå bunden og havde ikke været derude i lang tid 1-2 år nok :-)

2 Oktober 2011 havde Joy og jeg 3 års dag, men kunne dsværre ikke fejre den pga. springstævnet :-(

28 Oktober 2011: KÆMPE nyhed, den 1. November bliver Joy MIN, min part! Jeg er så lykkelig! <3 Min dejlige prinsesse er min om 14 dage! - havde ellers lovet mig selv ikke at lave en dagbog igen.. men dette er mindeværdigt! Efter 3 år!

20 oktober 2011: Vi red bidløst og det gik super godt hun reagerede super godt! Det er længe siden vi har redet bidløst så syntes hun klarede det strålende, overvejer at anskaffe mig et bidløsthovedtøj eller en sidepull ;-)

21 oktober 2011: Vi red i skoven, ærgerligt da jeg havde slæbt Simone med til at tage billeder. :-( Jeg blev ret skuffet over at vi skulle i skoven og "træne til jagt", men da vi kom afsted var det meget sjovt. Hun var rigtig glad for at komme i skoven igen, nogle af de små ponyer løb af helveds til, og jeg lod hende sætte farten lidt op, så det gik lidt stærkt, hehe! Elsker dig baby mus! :-*

19 december 2011: Vi red stafet på part-holdet, jeg plejer at hade stafet da hun er ustyrlig! Men efter vi har fået det nye bid (tredelt muffebid m. D ringe) er hun begyndt at reagere super fint! Det gik vidst ret stærkt da vi jordrede, haha, vi begge nød det fuldt ud! :-) Elsker min bebs!

29 december 2011: 85 af hestene på rideskolen skulle ha' chip. Kom ca. klokken halv tolv og begyndte at strigle hende så de kunne se sokker osv. til den der tegning i papirene. Hun blev super fin, men så skulle de selvfølgelig spise frokost så vi skulle vente i hundred år! Men hendes ben blev tørre i mellem tiden det var godt. Vi gik så hen i stalden for at få hende chippet og jeg fik så Louise til at holde hende imens jeg stod ved siden af da mange af de andre heste var flippet ud. Hun tog det i stiv arm og fik tjekket tænder (hun er fra 2001 og ikke 2000 sagde Åge), så blev hun stukket og fik "skudt" den der chip ind hun fik et chok, hoppede tilbage og rystede på hovedet og så gik hun, hahahah :-)) Efterfølgende red jeg i skoven sammen med Caroline (Galant) og Cecilie (Misty), det var ret så sjovt. Joy var rimelig opkørt og synes Galant var lidt farlig. :-) På vej hjem var der en bambi (rådyr) der ødelagde hegnet på flokfolden. :-P

7 Januar 2012: Malene ringede mig op og fortalte at min baby var stok halt. :-(

8 Januar 2012: Tog på rideskolen ved en 11 tiden og brugte 1½ time på at muge ud i Cibelles boks, trææls! Ejeren fortalte mig at Joy havde ondt i maven og var halt så skulle gå en tur med hende så hun kunne komme igang. Red Cibelle og efterfølgende striglede jeg Joy grundigt og så gik vi en super hyggelig tur med Caroline og Fireball i skoven på ca. 1½ time også. Vi gik igennem vandpytter og Joy tog det super flot, hun var lidt skeptisk overfor nogle heste og lyde, men det gik super fint og vi har aldrig gået så langt før - super stolt. Btw. vi havde rebgrime på, det var suuuuuper!:-)) Håber snart min bebs bliver rask, det er ikke fedt når hun er syg )-: Så ingen spring til os i morgen! :-((

Eine little opdatering:
Joy og jeg rider undervisning med min veninde Caroline og hendes søde part, Fireball.
Vi rider en masse i skoven så længe vejret tillader det og jorden ikke er for frossen eller glat :-) Vi er også begyndt til springundervisning og jeg er blevet en del mere modig og stoler på Joy.
Jeg har også bestemt mig for at jeg starter til ringridnings konkurrencen til fastelavn på VSR, og til VSR efterårs jagten i oktober :-))
Ellers er der også millitary stævne til maj jeg muligvis også deltager i, det må vi jo se :-)

5 Februar 2012; Joy har været halt og stået stille i 5 dage :-( Caroline skal passe hende i morgen, og ved ikke hvem tirsdag. Men ellers skal jeg passe hende resten af ugen undtagen søndag (pga. 70'års). Joysen får forhåbentlig dyrlæge meget snart! Det ser dog ikke ud til at vi bliver klar til ringridning da hun er rimelig meget halt!! :-(( Håber det bedste for min baby!!!
I dag striglede jeg hende godt og gav hende hovedtøj på og skridtede, hun er stadigvæk halt på venstre bagben :-( Måtte ordne boksen da den var et stort virvar med wrap over alt! Søster var også inde og hilse på :-*

23 februar 2012; Joy har nu været halvt i 22 dage og ejer mener det er en kodeleds forvridning, det lyder ikke specielt rart! Jeg skridtede på hende idag og travede, ejer mente ikke der var noget galt. Skridtede så af ned af vejen og hun begyndte at gå mærkelig så skal ud og kigge på hende igen i morgen :-(( Elsker dig min skat! <3

27 februar 2012; Min lille muller er endelig rentgående og jeg skal påbegynde genoptræning, håber ikke det er en "falsk alarm" igen! Minskat skal bliver rask nu.. Hun opførte sig super pænt idag, vi travede i 5 minutter og hun ville gerne ha' travet mere, men vi tager det helt chill :-) Vi sender en masse søde og positive tanker til alle! Jeg skal passe og genoptræne hele ugen, det bliver hårdt med både hest, lektier og veninder! Har ingen gang lavet mine lektier til i morgen, fniiiis ... :-*

1. marts 2012: Genoptræningen går super fint! Vi tuller bare lidt rundt i ridehuset :-* Det er lidt hårdt at ha' hest hver dag samtidig med at man skal passe sin skole - men det går! Vi rider i alt 25-30 minutter for løse tøjler, hvilket jo betyder at vi tager det stille og roligt, det meste af tiden går jo med at skridte så det er jo fint nok :-) I går fik hun nye sko på, de er ret dyre så det er godt hun ikke smider dem ;-)

1. april 2012; 3½ år med dig, og nu er det tid til at sige tak for denne gang min skat - du er ikke længere min og det er så fanden hårdt, men jeg ved at du får det godt med Astrid og at hun vil elske dig lige så højt som Freya og jeg har gjort. Du vil ALTID være den bedste pony og min bedste ven! Vi har gået gennem ild og vand - måske ikke ligefrem ild bogtavelig talt. Jeg elsker dig og det er så fandes svært at give slip på dig! Jeg elsker dig, overalt! Min lille mullergøj! Har holdt tårerene inde hele dagen men nu kommer det hele bare ud! Du er vil foraltid være min lille baby!!!!! den sidste tur vi havde sammen var måske ikke den mest fantastiske fordi du stak af men du gik til biddet i galop, jeg er stolt af dig min pige!

5. april 2012; Skulle passe min venindes spring hest Harvey i dag, og ejeren spurgte så om jeg ikke ville ride en tur på Joysen sammen med Stine og hendes hest Sazkibard og jeg sagde med det samme ja. Først var jeg jeg lidt muggen over at vi skulle i skoven da jeg gerne ville ride i cordeo oppe på banen. Men vi tog afsted hest og pony, de var super rolige! Jeg havde ikke martingal på og red med rideskole hovedtøjet uden næserem da jeg jo havde taget alle mine ponyting med hjem. Stine og jeg grinede rigtig meget og vi tog det i skridt og trav, Joysen fik også et chok og satte i badutsprings-galop :-P Jeg red med helt løse tøjle hele turen, undtagen på galop stien, wow en rolig, glad og tillidsfuld pony! Jeg vil elske dig forevigt min bedste ven! <3



JOY&AMALIE - ET VENSKAB DER VARE EVIGT:-*
Kommentér på:
Anden særlig race Joy
Annonce