{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Sir Valiant - H "R.I.P" [Himmelhest] 1996

3.643 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Team dejlige heste <3
Kvinde | 30 år | Oprettet: 18. dec 2007


Dansk Varmblod Sir Valiant - H "R.I.P"

Fødselsår:
1996
Højde:
167 dejlige og skønne cm :)
Temperament
Valiant er en super sød hest at ride på og han har et skønt temperament!
Han kan dog godt til tider blive lidt sur og bide sig fast på bidet og så hopper han lidt men det er ikke værre end så meget andet jeg har prøvet med så mange andre heste :) Og han er heldigvis ikke sådan helt ustyrlig når han gør det og man skal bare lige have ham til at falde lidt ned igen og så har han glemt det hele igen :)
Han er utrolig tillidsfuld til mig! Vi er ved at bygge om på rideskolen og han tager det bare utrolig pænt og bliver aldrig bange selvom der ligger byggematerialer ud over det hele og plastik der flagre og sådan men han er fuldstændig kold. Og her i onsdags den 5 maj 2010 var jeg ude og ride tur på ham ned i grusgraven og han var fuldstændig ligeglad med alle de der store mega læssere og gravmaskiner osv. han vippede ikke engang med et øre. Der var på et tidspunkt en lastbil der kørte så tæt på at hvis jeg havde vendt min pisk ud til siden havde jeg ramt lastbilen og selv der var han fuldstændig urørlig. Det må jeg nok sige at det imponerede mig en del! Specielt fordi jeg ikke selv er ret tryg ved de store maskiner og det kan han jo godt mærke men det var nu igen udfordring for ham åbenbart! :) Imponerende siger jeg bare!
Gangarter
Han har nogle rigtig gode gangarter. Men de kan sagtens og skal blive bedre:)

Skridt: middel man skal i hvert fald ride ham frem :)

Trav: Super fin, over middel når man får det rigtige skub i ham og den rigtige bærring :)

Galop: Den er lidt over middel men han arbejder rigtig godt ind under sig men den måtte gerne være lidt større men ellers fin :)

Han kan også piaff, passage, piruetter, serie changementer.
Så han kan faktisk det hele og han har gået prix st. george og kan alle øvelserne op til grand prix
Så han er bare super dygtig og en super dejlig hest at arbejde med!! :)

Skridt:
Den er fint nok men vi skal have arbejdet meget mere på den for her kan han sagtens arbejde noget mere ind under sig. Så det er i hvertfald noget vi skal øve os på. :)

Trav:
Uha en dejlig trav den hest har. Når man lige for samlet ham helt korrekt og med det rigtige press kommer han rigtig godt op og svæve uden det bliver passage. Han skal lære at arbejde noget mere selv men hans trav og travøgninger er helt sikkert en af hans stærke sider!

Galop:
Den må ligesom skridten gerne være noget bedre. Han springer ikke nok op og frem. Han vil gerne gå lidt på to spor i galoppen men det arbejder vi på. Men når han går helt samlet og kort galop (sådan mankan lave piruetter) så har han en vildt god galop. Så det er bare det vi skal have ført noget mere over til alm. arbejdsgalop.

Passage:
Han er rigtig god til det. Men han kan sagtens blive meget bedre endnu. Han skal løfte sig noget mere og have bagbenene noget mere med. Hans bagben kan til tider godt blive lidt "flade" Men da jeg ikke har brug for det endnu er det ikke det vi fokuserer på lige i øjeblikket men mere på at hans grund ridning skal være iorden (hvilket den desværre ikke er endnu på trods af hans 14 år) :( det er lidt træls men sådan er det.

Changementer:
Det kan han bare med lukkede øjne. Han kan lave helt ned til ettere. Han må gerne springe noget mere igennem i dem. Men det begynder vi bare lige så stille at lege lidt med da han jo sagtens kan det. Det skal blot forbedres. Gøres flottere:)

Han kan også en masse andre ting! Han kan alle øvelser til Grand Prix!
Så han er en rigtig god lære hest da han kan alle tingene. Nu skal han bare lære at gøre alle tingene lidt flottere så vi rigtig kan komme ud på stævne pladserne og sparke røv:)
Så bare pas på! HAHAH :)

Så han er bare super dygtig og en super dejlig hest at arbejde med!! :)
Stævner
UUUH han har gået en masse stævner!
Det er Edel Hartig der har opdrættet ham og redet ham indtil for ca 3 år siden hvor Vibeke Kjellerup købte ham (nogle kender hende måske hun er Landsstævne dommer) hun har så haft nogle forskellige vil at ride ham. Og i år :) 2010 1. april tror jeg det var købte jeg ham så :) Og vi skal nu til at blive rigtig gode sammen og starte stævner sammen. Vi håber på at vil vinter er vi med i MB klasserne men lad os nu se der kan jo ske så meget:)
Han har med Edel Hartig gået MA1





Sports rideklubben Skovly d 20 og 21 marts
Lørdag: La1 61,?% det gik ikke så godt blev lidt stresset men ellers var han faktisk super fin!:)
La2 66,58% Han var simpelthen super sød og så lydig! Vi vandt klassen med 7%! :O

Søndag: La1 67,?% Han var så sød og helt vildt fin og viste rigtig sine gangarter :D Det blev til endnu en første plads!
La2 66,?% han var rigtig fin igen men lidt træt havde taget lidt fejl af klokken så var kommet en halv time for tidligt ud :( Men det blev da alligevel til en 3. plads :D
Så i denne weekend blev det til 2 første pladser og 1 tredje plads altså 3 uf af 4 :D er i hvert fald godt tilfreds har kun redet ham i lidt over en måned jo så det var godt klaret af os synes jeg:) vi havde nogle hårde konkurrenter så det er meget fint :)

Grinsted søndag den 25. april:

Han gik bare super fint jeg jeg blev disket:( Ellers øv det var vores første udestævne og han var SÅÅÅÅ sød :)

Molger rideskole lørdag den 1. maj:

Vi startede en La1 og 2 i show klasse og jeg vandt La2 og blev nr 2 til mig selv og delt med en anden i La1 så det er jo gået meget godt i dag det kan jo næsten ikke gå bedre:D så det bare skønt :) han var lidt stiv i dag men ellers var han fin :)
Stamtavle
Han har en rigtig fin stamtavle :)

F: REALIST (DVH 545)
DV EK 26-02-1995: DH FF: RITUAL (DE331316787285)

FFF: RAMIRO Z (DE321210389565)

FFM: DIE LOEWIN 2 (DE331317373969)

FM: WOLKE (DE331313206884)

FMF: WENDEKREIS (DE331310416967)

FMM: WALDFEE (DE331313204572)

M: VIKTORIA (RDS 7513)
DV EK 12-07-1984: FOR MF: LORBAS (DH 267)
DV EK 01-03-1978: DH MFF: LUXUS (DE333330442870)

MFM: ARMERA (H 75 946)

MM: CONNY (RNR 7227)
DV EK 01-01-1971: II KL A MMF: CHRONIST (OLH 487)
Oldb. EK 01-01-1965: I KL

MMM: FANNY VEDSTED (OL 5396)
DV EK 01-01-1962: I KL Oldb. EK 02-01-1962: I KL


Køn
Han er en super skøn vallak :)
Bemærkninger
Valiant er en super sød og skøn hest som er en fornøjelse at ride på!:)
Han gør alt hvad man siger og han kan alle tingene så for mig er det bare en rigtig god mulighed for at lære en masse gode ting:) Han er utrolig arbejdsvillig og han elsker at lave noget! Han elsker at gøre sin rytter glad :) Hvilket jo er dejligt :)




NYT***NYT***NYT***NYT***NYT***NYT***NYT***NYT***NYT***NYT***NYT***NYT***NYT***NYT***NYT***NYT***NYT***NYT***

I dag den 26 marts har jeg fået lov til at købe den dejlige Sir Valiant-H !
Vi skal skrive papirene under i morgen og have handelsundersøgelse :D
Er bare så glad tror ikke engang det er gået op for mig endnu :D

Weeee han gik rent igennem handels undersøgelsen :)
Og vi fik skrevet papirene under og Vibeke fik sine penge så Nu er han MIN og KUN MIN og ingen andre skal nogensinde få lov at få ham :) hehe
NU ER HAN MIN MIN MIN MIN


Heheh :) Her ikke så lang tid efter vi havde købt ham Måske en uge efter eller sådan noget. Ringede den gamle ejer for at høre om vi ville sælge ham igen for der var nogle der havde være 2 mdr forinden og kigge på ham og nu ville de gerne købe ham. Men det ville vi self ikke HAHAH så kunne de bare have slået til da de havde muligheden! :) Men hun havde nu heller ikke regnet med at vi ville det var bare for at fortælle der stadig var efterspørgsler på ham. ( nu lyder jeg altså lige som et pattebarn 5 sekunder ikk) Hahah Men jeg fik han bare først så nu er han min og du må ikke få ham :P hahaha ej :)
Det er sent og jeg er træt må hellere rette det en eller anden dag ( klokken er 05.39) og jeg siger sent og ikke tidligt for jeg har ikke sovet endnu nemlig:)
Såååh Godnat folkens :)

*NYT* *NYT* *NYT* *NYT* *NYT* *NYT* *NYT* *NYT**NYT* *NYT* *NYT* *NYT**NYT* *NYT* *NYT* *NYT**NYT* *NYT* *NYT* *NYT**NYT* *NYT* *NYT* *NYT**NYT* *NYT* *NYT*

Valiant er desværre i kiropraktisk behandling lige pt fordi han har haft utrolig mange låsninger! Han var låst i nakke, ryg, korsben, lænd og hofterne! Så det er rimelig mange steder at være låst! Så forstår man absolut godt hvorfor han til tider har sagt fra! Og stakkels valli for kiropraktoren siger det har været sådan i flere ÅR! OMG...! :'( Stakkels dreng og her har alle bare gået og troet det var fordi han var dum.. :(
Men nu er vi i stille og meget rolig genoptræning! Og han tager det bare så fint det hele og man kan tydelig mærke på ham at det har hjulpet men at der stadig mangler lidt endnu så vi håber meget stærkt og kraftigt på at med en behandling eller to mere og genoptræning på det rigtige niveau og i det rigtige tempo vil hjælpe ham så meget at han ikke har nogle problemer mere :)

han får massør jævnligt og han elsker det! :)

håber vi snart kan komme igang med stævnerne igen men absolut ikke noget der haster! Bare valliman får det super godt igen :)

+ han har forbedret sit humør mærkbart efter jeg har købt ham! han er næsten aldrig sur mere og han bider ikke mere :) (nipper lidt engang imellem men ikke andet end kærlig ment :) )

Kommentér på:
Dansk Varmblod Sir Valiant - H "R.I.P"
Annonce