{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Frieser .:Trouble- STER:. :'( [Tidl. hest] 2006

19.746 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Frieser .:Trouble- STER:. :'(

Fødselsår:
2006
Højde:
mellem 162., uden sko, men vokser nok en smule endnu.

164 m. forsko

Nyhed. Trouble har fået skoene af.

Han er nu 165 UDEN sko ;D
Temperament
Han er tilpas frisk og meget stolt, hans selvtillid fejler ihvertfald ikke noget, han er lige blevet kastreret., så han har ikke helt forstået han ikke har noget at prale med længere, og ska derfor lige vise sig lidt overfor de andre ;) han er en dejlig unghest, og med tiden, vil han helt sikkert blive en kanon., men han er stadig lidt af en drengerøv. ;)
Gangarter
super gangarter over middeel . skridten er god rummelig, hvor han bruger hele kroppen & traver er rigtig god, meget rummelig, med masser rygsving og høje knæløftninger., lige som det ska være :D galoppen er kæmpe og meget rummelig, der bliver noget at arbejde med., han er dog ikke så dygtig til at galopere med rytter endnu, der mangler en del balance.

Galoppen er kommet mere på plads og blevet lidt langsommere, men den er stadig ektremt stor og derfor gør det, det stadig svært at lave volter. - Vi arbejder videre :)
Stævner
kåring: i Ringsted, men forblev dog i følbog.

kåret med : 7, 7 6,5 6,5 6

han ska til kåring igen længere henne på året., hvor der bliver set frem til at det vil blive bedre end sidste gang.

kåret igen Til frieser kåring vest i 2010

Race
7,5
Bygning
7
Ben
7
Skridt
7
Trav
7,5
Præmie
2 pr. STER & den bedste af dem alle. Var såå stolt af min skønne dreng <3

Stamtavle
han er stamme 002 - med fuld stamtavle

Stamtavle:
Beart stb sport
lizanne van de zuiderwaard stb ster
jasper stb sport
setse f. stb. ster + pref*10
fetse stb
anke-tina v.d. zuiderwaard stb. ster
olof stb.
antje ut de miedan stb. ster + prestm
feitse stb preferent
kingke stb model+pref*5
ordina b. stb ster
peke stb
tina stb ster+pref*6

gad ikke lige til at skrive det i orden_ Og resten af stamtavlen må i tænke jer til ;D





resten kommer senere. .
Køn
han er lige blevet en vallak ;)

. gad vide om han nogensinde tilgiver mig, for den beslutning ;)
Bemærkninger
D. 18/2- 2010 ., blev jeg ejer af verdens flotteste frieser, nemlig Trouble <3 så som sagt, har jeg næsten lige fået ham, så det er begrænset hvor meget jeg kan skrive endnu.

idag d. 21/2 : havde jeg har med over i ridehallen for anden gang, jeg blev overrasket over at se, han hverken var bange for traktore, biler eller en bobcat. Han er stadig meget hingstet og hvis vi går forbi andre heste, ska han lige vrinske, pruste - bare generelt prale og rigtig vise sig frem., meen det hele er jo stadig nyt og han ska lige finde ud af han har mistet det meste af hans mandlighed ;P .
Jeg var oppe og skridte et par runder på ham uden sadel, og han var super sød, da jeg først lige kom op, og det vil KUN blive MEGET bedre med tiden . er bare rigtig glad for ham ;)

Til frieser kåring vest i 2010
Race
7,5
Bygning
7
Ben
7
Skridt
7
Trav
7,5
Præmie
2 pr. STER

Var sååH stolt :D



mange tak til Maria for en fantastisk hest :'D

(tak for hjælpen jeanette )

.: Idag var det første gang jeg travede på Trouble i den store ridehal., da han har stået stille pga. kastrasion. han var simpelthen bare såh sød., det er bare verdens dejligste hest;) glæder mig så meget til at komme ordentlig igang med ham.. Men mangler stadig en sadel.. :S
....................................................

.: Nu har jeg redet ham for første gang i en stor ridehal blandt andre forskellige heste og han tog det simpelthen bare såH flooot ., det var da utroligt..!! - han er bare helt cool., der sprang 2 katte ned foran ham i ridehallen, mens jeg lavede en parade, de løb rundt på ridebanen og sloges og han stod bare og gloede på dem, ikke engang om han rykkede sig en centimet, jeg blev til gengæld meget forskrækket., virkelig en fantastisk unghest, jeg trækker rundt med ham alene udenfor i mørke, hvilket han heller ikke siger det helt store til, på nær når der kommer en lysende bil, han fnyser lidt, men er bestemt ikke svær at holde på noget tidspunkt.
______________________________________

såh blev min "lille" dreng endelig forsikret., :D
____________________________________

.: Så har jeg endelig fået skaffet mig en sadel & den ligger bare perfekt, endnu ihvertfald ;D + jeg har købt en kanon flot kieffer trense til ham, som passer perfekt og klær ham rigtig meget (Der vil snart komme bilelder) . . Bliver rigtig dejligt at kunne ride ordentlig og ikke kun uden sadel .
_________________________________

.: Lidt nyt :.

vi er begyndt at ride undervisning og det går bare rigtig godt., det vi øver mest nu er hans balance og vi er så småt begyndt at komme lidt igang med galoppen, vi tager det hele stille og roligt og alt er bare som det ska være., han er en fornøjelse at ride og laver ALDRIG numre. Vi er begyndt at ride udenfor også, han kiggede lige de første 10 min. og så var han ellers bare ligeglad ., vi har øvet at trave over bomme., i starten skridtede vi bare og der sys han det var meget interessant op stoppe, stille sig på bommen og snuse til den.. Hiihi skøre hest, men det tog ham ikke lang tid at finde ud af hva det gik ud på. Han har nu redet blandt EN MASSE andre heste og selvom han næsten lige er blevet kastereret kan han sagtens rides klods op af dem uden der er det midste, det eneste der er problemet er hopperne, de er ret vilde med ham i disse tider.. Alt i alt er han bare helt fantastisk og alt er bare som det ska være., han er den dejligste hest jeg nogensinde har været ejer af og ALLE sys han er smuk og beundre hans skønhed og sågar stopper op for at kigge, når vi rider ude på ridebanen .. Han er fået sig en lille sød anglo araber på 2 år, som han er kommet på fold med og de har bestemt meget glæde af hinanden ., de er dog nogle rigtig drillepinde..

Endnu engang siger jeg tusind tak for verdens mest fantastiske frieser., hvor er jeg glad for vi tog den beslutning at køre helt til fyn, for at se ham, for det var bare det hele værd ;) tak til stutteri Sortemosegaard !!!

[NYT]

Jeg har haft trouble i over et år og jeg er stadig ekstremt glad for min dejlige frieser dreng. Det sidste halve år, har vi været utrolig uheldige. Trouble har først og fremmest været godt syg i en periode og haft dårlige tænder og det gjorde desværre at han tabte sig en del og desværre lige op til kåring, men på trods af dette klarede han sig meget godt & efter han blev rask og fik ordnet bisser, fik vi ham hurtigt op i normal vægt igen. efter dette har han haft overanstreng hans gaffelbånd, på et forben,men uden at være halt, men jeg fandt heldigvis hurtigt ud af, der var noget galt og derfor er der intet gået i stykker., derfor fik han en pause på tre måneder, efter det gik vi glade igang med genoptrænigen & det gik også rigtig godt, lige indtil han fik en infektion i hans venstre øje., ingen ved hvordan det er kommet, eller hva det skyldes, da det er et ar på hornhinden, der er gået lidt infektion i. Det har vi brugt meget tid på at få rettet op på og Trouble har været tæt på at skulle afsted til en øjen specialist., men dette slap vi heldigvis for i denne omgang. Da øjet var blevet fint igen, gik vi igen igang med genoptræningen hvor vi kun nåede til at trave i 20 min. af gangen, hvorefter han pludselig var blevet MEGET hård og utrolig stærk i højre side og tøjle. Jeg havde flere forskellige dyrlæger ude og se på ham og han blev tjekket fra top til tå, men der var intet at finde, så vi gav ham ro en måned mere hvorefter endnu en dyrlæge kom ud og undersøgte ham., men denne gang skulle vi se om vi kunne finde noget under ridning. Det viste sig at da Trouble har haft overanstrengt hans gaffelbånd, har han undgået og bruge forpartiet og derfor opbygget nogle forkerte muskler, som har gjort ham ekstrem stærk i højre side. - Dette har dog været et langvarigt mysterium, da der ikke har været noget og se, mærke eller på andre måder få øje på. Men nu er han endellig blevet 100% rask og fejlen er endelig fundet, så nu er vi begyndt med genoptræning endnu engang og denne gang med succes :D

Han er blevet tyk og en del muskel fattig, efter og ha stået så lang tid, men det skal vi nok stille og roligt få rettet op på igen., udover det er han blevet en energi bombe der hungrer efter og komme igang igen. Trouble har virkelig kedet sig, i den tid han har stået stille og elsker hver en skridttur jeg tager ham med på. Dog er han ekstremt frisk på turene og meget bange for alting, da han er lidt overgierret., men på trods af det, kunne han aldrig finde på at smide mig af. Jeg har selv skridtet og travet på ham uden sadel, og han smider mig stadig ikke af. Han er herlig under rytter, da han gør alt, så godt han kan. På trods af vi godt kan være lidt uvenner engang imellem, har vi altid en god ridetur sammen.

Idag har Trouble været med ude og bade, for første gang, kyllingen skulle godtnok lokkes, men da vi så endelig var kommet i vandet, var han egentlig ikke til at lokke med op igen. Han sys det var rigtig sjovt og plaskede gladeligt rundt :)

Efterhånden har Trouble og jeg fået knyttet os et rigtig godt bånd., han eelsker og blivve nusset af mig og vi kan sagtens stå i lang tid og hygge i boksen. Hver gang han ser mig, når han er på fold, kommer han altid op til mig og håber jeg vil tage ham med ind, så vi kan komme ud og lave noget sjovt, da han er utrolig social og han er altid glad for at komme med mig ind. Når jeg strigler ham, står han tit og klør mig på ryggen, fordi det er såå godt, liiige dér xD og hvis han så kan få lov og stjæle striglen ud af min hånd og holde den i munden, ryste den og gumle lidt på den så det rigtig godt.

Jeg har efterhånden opgivet at købe pæne grimer til ham, da han har lært selv at pille den af., så de fleste af hans grimer er forsvundet ude på folden, eller også finder jeg dem i hans boks. Han fik engang en sliksten, der blev bundet fast i boksen og nogle dage efter, havde han bidt snoren over, så stenen var gået i tusind stykker. ÅH HA.

Når vi longere inde i ridehallen gejler han sig altid ekstra op, når han løber forbi spejlet, og plejer gerne at stoppe op og beundre sig selv - Jeg ved da godt, jeg er flot ;) .. Overfor de andre heste, er han en rigtig drillepind, han eeelsker og drille de andre, hive i deres grimer, bide dem i ben, hale og manen og gerne løbe efter dem., han gør det slet ikke for at være ond, men han glemmer lidt hans størrelse og det resultere ofte i de små heste/ponyer godt kan blive lidt bange for ham og hvis de først bliver bange for ham, sys han det er endnu sjovere og løbe efter dem., dog er det blevet lidt for meget, så han er derfor kommet på fold med en avlshoppe, der kan holde ham lidt nede., ØV - så må man jo bare drille dem, der står på folden ved siden af ;D

D. 05.09 2011.

Nu er det 2 dage siden trouble kom hjem til os selv. Han elsker det og nyder rigtig hestelivet på den store græsmark. Og elsker at tilbringe hans tid sammen med Lacoste og de er bare så søde sammen.



.: UDFORDRINGER GODTAGES :.
Kommentér på:
Frieser .:Trouble- STER:. :'(
Annonce