{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Svensk Varmblod Romance - RIP <3 [Himmelhest] 2004

2.350 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Svensk Varmblod Romance - RIP <3

Fødselsår:
2004
Højde:
173 cm
Temperament
Han var en varm og en frisk hest, men virkelig ufatteligt kærlig, mild og kontaktsøgende. Han var, på trods af store smerter, et legebarn og en bandit ud over alle grænser. Desværre havde han store problemer med seperationsangst, som dog blev væsentligt bedre gennem vores tid sammen. Utvivlsomt vil jeg altid huske ham for hans kærlighed og tillid, han galoperede mig til enhver tid i møde på folden og nussede gerne flere timer i træk <3
Gangarter
Havde et kæmpe gangpotentiale, særligt i galop.
Stævner
Det nåede han desværre aldrig.
Stamtavle
F: Blue Hors Romancier DVH
FF: Rosenkavalier DE
FM: Finale
FFF: Romadour II DE
FFM: Diva HSP DE
FMF: Feuerschein I
FMM: Renata
FFFF: Romulus I
FFFM: Gunda HSP
FFMF: Dilettant
FFMM: Axtelfe HSP
FMFF: Fruehlingstraum II
FMFM: Situla
FMMF: Renaldo
FMMM: Annette

M: Menuett RDH
MF: Master DH
MM: Riki EDS
MFF: Matcho x
MFM: Windrose
MMF: Leonardo II DVE
MMM: Randi RDS
MFFF: Pancho II x DE
MFFM: Timab de Fondel x DE
MFMF: Windhuk
MFMM: Enni
MMFF: Lord DE
MMFM: Felicia
MMMF: Raimondo DVE
MMMM: Boga V RDS
Køn
Vallak
Bemærkninger
Romance mødte jeg første gang i sommeren 2009, hvor jeg besøgte en bekendt, der ejer en salgsstald. Jeg hjalp ham med at ride hestene og der prøvede jeg første gang Romance. Han var sprælsk, men jeg var fascineret af hans udstråling og gang og fornemmede en kvik og venlig hest under facaden.

I januar 2010 bliver jeg så kontaktet af tidligere ejer og får tilbudt Romance billigt, da han fungerer dårligt i salgsstalden og har behov for mere opmærksomhed. Jeg tager udfordringen op og får ham hjem d. 24. februar 2010. Vi begynder dressurtræning og han udvikler sig fint, men i takt med at han socialiseres og bliver knyttet til hestene i flokken, udvikler han separationsangst. Derfor begynder jeg på jordtræning og redressur i grime, og udviklingen går igen i den rette retning. Han bliver tillidsfuld, glad, samarbejdsvillig og kærlig. Desværre er jeg meget presset tidsmæssigt og må sætte ham til side, for at holde Hjalmer i gang. I december 2010 erkender jeg, at jeg ikke længere kan magte så mange heste og sætter ham til salg. Får ham solgt i februar 2011, men får ham efter få uger tilbage med besked om at han stejler konstant under rytter. Jeg er dybt uforstående, men tager ham igen. Han er stresset da han kommer tilbage, men falder lynhurtigt tilbage til den Romance jeg er kommet til at kende. Jeg beslutter at han fortjener en chance og har derfor en meget dygtig akademisk træner ude og se ham, men her går det op for mig at noget er helt galt. Allerede fra jeg købte ham, havde han små staldkramper i bagbenene, som umiddelbart var uden betydning, men efter at være taget i træning igen, er hans tilstand tydeligt forværret. Han krampede, hver gang han blev bedt løfte bagben og var ikke længere rentgående. I løbet af kort tid var han dårligt i stand til at lægge sig ned pga. stivhed i bagbenene. Derfor valgte jeg at gøre en ende på hans lidelser. Efter en måneds tid i de trygge rammer her hjemme, bestilte jeg ti ved slagteren, og mandag d. 2. maj 2011 måtte han desværre herfra. Romance blev blot 7 år gammel og var endnu et offer for den tragiske udvikling, der har fundet sted i moderne ridesport. Han havde voldsomme forkalkninger i baghaserne, som fælge af fejlridning i for tidlig en alder.

Han vil for evigt være husket for sit elskelige sind og jeg håber så inderligt, at han er lykkelig nu, hvor der er gjort en ende på hans smerter. Jeg savner ham for hans fantastiske væsen, men som en nær ven sagde, så har jeg ham altid hos mig nu, det er blot at åbne hjertet og mærke efter <3

Hvil i fred elskede Romance, du fortjente bedre end det liv og de oplevelser du fik. Jeg er blot lykkelig for at have kunne give dig enkelte gode erfaringer med livet. Vi ses på den anden side.
Kommentér på:
Svensk Varmblod Romance - RIP <3
Annonce