{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Coco [Tidl. part] 1997

5.384 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Mia .
Kvinde | 32 år | Oprettet: 29. jul 2005


Anden særlig race Coco

Fødselsår:
1997
Højde:
138
Temperament
Meget følsom, men lidt fræk og der kommer da lidt buk hvis man presser hende, men når man først har vist hvem der bestemmer er hun en engel, lidt nervøs men sød.
Jeg nåede virkelig langt med hende, da jeg fik hende var hun bange for absolut alt, ingen kunne nærme sig hende uden hun blev bange, og hun stolede ikke på nogen, da jeg havde arbejdet med hende i et år, havde jeg 100% hendes blinde tillid, og hun gjorde alt for mig, stilte sig foran mig hvis de andre heste løb løbsk så jeg ikke skulle blive løbet ned.
Hun endte med at blive en meget modig, glad, og meget kærlig pony.
Hun var tryg når jeg var i nærheden, hun var virkelig mit et og alt, savner hende stadig meget.
Hun var sgu min bedste ven.
Jeg var slet ikke til at komme i kontakt med da jeg fik at vide hun skulle aflives, selvom jeg vidste det var det bedste,.
Forfangenhed er en meget skidt ting.
Hun hjalp mig i så mange nedture, hun hjalp mig så meget psykisk. Det kan jeg virkelig takke hende for idag, hun var ikke en interesse, hun var min ven :)
Gangarter
Hun havde en rigtig rigtig behagelig gang, lidt hidsig og meget hurtig, men ikke noget de rikke kunne styres ;)
Stævner
Nåede aldrig at deltage ;'s
Stamtavle
Ikke en jeg kender, hun var ikke en ren blanding race, araber/connemara
Køn
hoppe
Bemærkninger
Hun er meget sød, og kunne aldrig finde på at være undskabsfuld og ville smide en af, selv om hun bukker nogle gange men det er kun hvis der er noget hun selv vil bestemme, og hun ikke for lov til det.
Hun er meget dominerende i starten, men når man har lært hende og kende, og der er opstået stor tillid mellem hinanden, er min halvpart og jeg blevet meget gode venner og har knyttet et meget stærkt bånd !
Hun er meget følsom og hvis jeg er ked af det stiller hun sig ved hegnet, tager hovedet lidt op så jeg kan kramme hende, og så nusser hun mig på ryggen.
Lige i starten da jeg fik part på hende var hun en lille djævel, hun bukkede rundt, lossede efter mig, løb med mig, småstejlede, og lod mig næsten aldrig komme op på hende! Hun var virkelig nervøs.
Men alt det blev der lavet om på, da vi lærte hinanden at kende, og jeg har vist hende at jeg ikke ville opgive selvom hun var bange, blev vi soulmates.
Coco var rigtig hurtig og udholdene, vi har engang redet i 5 en halv time, og kun de sidste 20 min. viste hun tegn på hun ikke ville mere.
Som i kan se havde hun meget meget stort talent for at springe, ledte også efter et lille stævne inden hun blev syg i benene, vi nåede det bare aldrig ;s
Kommentér på:
Anden særlig race Coco
Annonce