{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Irish Cob caramella 2001

2.425 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

pia s
Kvinde | 59 år | Oprettet: 2. mar 2008


Irish Cob caramella

Fødselsår:
2001
Højde:
149
Temperament
sød og meget rolig
Gangarter
hun har kun været hos mig, 1 dag og hun har ikke kunnet komme ud og gå og løbe pga is, men hun har sikkert en flot gang, som jeg gerne vil fortælle om når hun er kommet ind og når hun kan vise sig frem når der ikke er mere is på marken
Stævner
ingen
Stamtavle
ingen
Køn
ja hoppe
Bemærkninger
caramella er en meget flot irish cob, hun er sød og god som dagen er lang, nysgerig, men reserveret, men nysgerrigheden overtager og hun kommer gerne og snakker..
Jeg har kun haft caramella 1 dag så jeg vil gerne skrive mere om hende når jeg kender hende mere, samt er kommer også en masse forskellige billeder af hende men lige pt, har jeg kun de billeder her af hende,.

d.19 april 2010, nu har jeg haft caramella lidt over 1 1/2 mdr. og kan sige at den lille pige gør mig glad, hun er en skøn hoppe, hun er glad, hun vil rigtig gerne snakke, men nogle gange er hun lidt reserveret, men det kan en gulerod gøre meget ved, hun har fundet ud af hvor jeg har dem, så hun kommer gladeligt lige og hilser på mig, for at få en gulerod. Hun synes det er sjovt at arbejde, hun vil gerne løs springe og lege på folden og gerne longeres, hun nyder gåturene, og så er hun og juncker, bare blevet gode venner, så alt er bare fryd når jeg kigger ud på mine folde og ser mine smukke heste-

Hvor tiden bare går hurtigt, nu er det den 28 november og jeg har haft caramella i 9 måneder. Jeg ville egentlig have haft caramella tilredet i august, men har besluttet mig for at vente til foråret 2011, men hun har haft rytter på, og hun virker til at tage det med ro, så jeg glæder mig meget til at hun bliver tilredet, Da jeg fik hende kunne hun godt være lidt reserveret, men jeg må sige at i dag r hun bare en nusse pige på stald, hun kommer hele tiden og vil snakke, ude på folden vil hun også gerne nusse, men hun kan godt være en anelse reserveret der, hun er bare rigtig dejlig, og jeg er så glad for at jeg fik hende af mette.

D.2/1-11. var dagen hvor Caramella, kom ud på Varde rideskole, hun skal i ridning, ved Sanne, og jeg har glædet mig rigtig længe til den dag. Hun har i dag d,4/1 haft Sanne på ryggen 2 x og det er gået rigtig fint, uh hvor jeg glæder mig til hun er tilredet, skriver når der kommer mere omkring tilridningen.
16/1-11 Caramella, gør store fremskridt i tilridningen, hun har stadig lidt svært, med at finde bremsen, men det skal nok komme, sanne (berideren) siger at hun nok skal blive en dejlig hest til mig, og at jeg skal starte her en af dagene, med at skridte lidt rundt på hende..Det er jeg nu ikke så stolt ved, da hun jo kun har været i ridning i 15 dage minus weekenderne, men jeg stoler på sannes vurdering, så måske kan jeg i de nærmeste dage skrive, at jeg har været oppe og ride på caramella. Her den 10/2-2011 har jeg været oppe og ride caramella, både i skridt og i trav, hun er bare så sød, at ride, men så klart er hun ny tilredet, og der er meget både hun og jeg skal lærer endnu, hun bliver lidt forskrækket, når der kommer en anden rytter imod os, så stopper hun op godt hun gør det, og godt hun ikke bliver så forskrækket at hun løber.

D.30/7-11
Lige en lille opfølgning, Caramella er nu blevet redet regel mæssigt i et par måneder, jeg er bare stolt af hende, jeg synes hun er så dygtig, hun gør lige hvad man beder hende om, jeg er ved at være meget tryg ved at ride hende. Jeg er sikker på hun sagtens kunne komme langt i dressur, med den rette rytter, jeg er ikke god nok til at følge hende der til, så hun må nøjes med at kunne det jeg kan og evt kommer til at lære. Men jeg ved at jeg synes hun er dejlig at ride og hun har en fantastisk personlighed.
Kommentér på:
Irish Cob caramella
Annonce