{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

New Forest Red Devil † R.I.P [Himmelhest] 1993

1.669 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

©Cle©
Kvinde | 27 år | Oprettet: 8. okt 2008


New Forest Red Devil † R.I.P

Fødselsår:
1993
Højde:
143 <3
Temperament
Devil var virkelig sød, nogle gange kunne han godt spadse ud men ellers var der ikke noget.
Gangarter
Han var for det meste halt * læs "Historien"
Stævner
Ja han gik LA. Dressur
Stamtavle
Far: Sky High He. tb. 192. 00018332

Farfar: Cateshill Renegade He. Stb 154

Farmor: Springtime Stb. 3820 Ster

Mor:Dana Stb. 4619. 00011188

Morfar: Pierre He.Stb. 80

Mormor: Margreet Eldana Vb. 2671
Køn
Vallak :)
Bemærkninger
Devil var min første pony i mit liv. Han var mit et og alt!
Min mor fandt Devil inde på Heste-nettet og han var rigtig billig. Han stod i Jylland, så der var rigtig langt. Han kom i tænke boks (i ca. 5 min) og så ringede min mor til hans ejere.
Vi lånte slagterens bil og så var vi på farten. Det tog rigtig lang tid, at køre helt til Jylland. (Bor selv på syd sjælland)
Da jeg endelig så ham var det kærlighed ved første blik! Vi fik afvide at han var halt på et af forbenene. Vi gik over i ridehuset og skridtede lidt rundt, men jeg skulle også lige trave en omgang for at se hvor meget han haltede.
Vi købte ham på stedet og tog ham med, samme dag.
Efter ca. en uge fandt vi ud af at han var vindsluger, og det havde vi ikke fået afvide. Først troede vi at han var begyndt på det i den uge og vi fik en dyrelæge ud til ham og han sagde at han havde gjort det i mange år :/
Det skal lige siges at vi ikke vidste at man kunne tilbage levere ham.

Efter noget tid fik vi en massør ud til ham, fordi han ikke stoppede med at halte. Hun sagde at det var en gammel skade og den ikke kunne rettes på, så han var halt i resten af hans liv :/

Han begynde også at spadse ud i stalden, bare som et lyn hoppede han rundt og op i skarpe genstande og fik også nogle tæmmelig grimme sår. Massøren kunne også "snakke" med heste og hun sagde at han som føl havde siddet fast i en boks.

Hans halthed blev værre. Vi ville gerne finde ud af lidt mere af hans baggrund så vi ringede til de forskellige ejer der havde haft ham i årendes løb.

Vi får fat i en 15 årig pige, der ikke kunne forstå at han stadig levede, hun havde sendt ham til slagteren for 2 år siden pga. han haltede. Det viste sig at slagteren havde solgt ham vidre :/
Stakkels pony og stakkels pige der får afvide at hendes pony stadig levede.

Vi besluttede os for at give ham fred.

R.I.P Red Devil <3


20-09-2010

Ej hvor dejligt. Har lige fundet en cd med 6-7 billeder af ham jeg ikke viste at jeg havde. :D De kommet på hans profil.

20-02-2011
Det er bare så surt at de to stationerer computere er gået ned (For lang lang laaaang tid siden) for der havde jeg en masse billeder af Devil hvor vi springer Eller prøver på det :D
Kommentér på:
New Forest Red Devil † R.I.P
Annonce