{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hollandsk Sportspony Scarlett Angel. [Himmelhest] 1991

3.580 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Hollandsk Sportspony Scarlett Angel.

Fødselsår:
1991
Højde:
Hun var ca. 143.
Temperament
Hun havde det dejligste temperament, trods hun kunne være stædig.
Gangarter
Skridt: Middel
Trav: Middel
Galop: Middel
Stævner
Det var en af de ting, vi desværre aldrig nåede - men i hendes yngre dage hev hun mange rosetter med hjem.
Stamtavle
Jeg har desværre ikke selv stamtavlen, men hun skulle eftersiddende have en utrolig fin familie.
Køn
Scarlett var en elegant hoppe.
Bemærkninger

5/3 2010: Dette må være en af de største dage i mit liv. Scarlett blev langt om længe min, og jeg glemmer aldrig synet af hende træde ud af traileren, og hvor meget glæde der røg igennem hele min krop. Hun havde det fineste form for dækken på, hvor der stod hendes navn, og hun var så elegant.

6/3 2010: Det var kun anden dag, hvor jeg ejede Scarlett. Jeg stod op klokken 08:00 om morgenen, og tog direkte ud til hende. Jeg striglede hende, og hygge om hende, inden hun kom ud på folden med 5 andre hopper. Der kom senere flere heste ud, og jeg glemmer aldrig hvordan hun bare løb rundt med halen i vejret og ørerne fremme - synet af den glade pony er ikke til at glemme.

7/3 2010: Det var den første gang jeg red på Scarlett efter at hun var ankommet, og hendes tidligere ejer kom ud for at undervise os. Hun gik så strålende og ud over alle forventninger.

7/5 2010: Denne dag fik vi dyrlæge på Scarlett for første gang. Hun synes ikke, at det var særlig rart og teede sig derfor ikke særlig pænt - men hun gjorde det bedste hun kunne. Hun fik derefter smertestillende, og skulle gå med noget varmt rundt om benet dagligt. Det viste sig senere, at det desværre ikke havde hjulpet.

Vi valgte noget tid efter, at få en anden dyrlæge ud på Scarlett. Efter diverse undersøgelser, mente de ikke at der var noget, vi kunne gøre. Dyrlægen konstaterede gigt og spat i alle fire ben, og de mente derfor heller ikke, at hun kunne gå som hygge pony - da hun havde ondt. Vi diskuterede frem og tilbage mht. aflivning, men mine forældre ville have det på papir, og derfor drog vi til Faxe Dyrehospital, hvor de foretog nogle undersøgelser, og tog billeder af alle ben. De bekræftede kun skaderne, og rådede os til at aflive hende. Jeg måtte derefter se det i øjnene, og forberede mig - men én ting jeg har lært efter det er, at uanset hvad man skal udsættes for, så kan man aldrig forberede sig 100%.

Da den dag, jeg havde frygtet allermest, kom tog jeg tidligt ud til Scarlett, hvor en af mine veninder fotograferede os for sidste gang. Jeg fik hygget om hende, og klippede man og hale af - jeg vidste, at det var det eneste, jeg ville have tilbage som bandt mig til hende. Da tiden nærmede sig kom Christina, som har været en ubetinget stor støtte for mig. Hun skulle bare være der, og stå mig nær, når jeg skulle igennem det hårdeste, jeg nogensinde kommer til.
Da dyrlægen kom, var der ingen mulighed for at jeg kunne holde noget tilbage. Jeg måtte indse, at tiden var inde. Jeg kyssede min lille stjerne farvel, krammede hende for sidste gang, og fortalte hende hvor uendelig højt jeg elsker hende - og jeg har aldrig ment ordene så alvorligt, som da jeg stod der.

Det er nu nogle år siden, at jeg sendte Scarlett i forvejen - og derefter gik igennem det hårdeste, en ride pige kunne forestille sig. Det har efterfølgende givet mig rigtig mange ar på sjælen, og det har medbragt sig rigtig mange problemer, som jeg fortsat kæmper med. Det er nogle problemer, som vil sidde i mig for evigt - og det ved jeg. Mit savn til Scarlett har aldrig været småt, og jeg har for hver dag der er gået kun savnet hende mere. De få måneder jeg fik med Scarlett har været det bedste, der nogensinde er sket for mig - og jeg kan ikke takke hende nok for alt, hvad hun lærte mig - ikke kun ride relateret, men også på alle andre punkter. Det er ren og skær en ære at kunne sige, at hun var min pony til det sidste. Der er ikke noget jeg ikke ville have gjort for at redde Scarlett. Alt jeg har gået igennem, ville være værd at gå igennem igen, hvis jeg kunne få min lille stjerne tilbage - da det desværre ikke er muligt, mindes jeg hende hver evig eneste dag.



Kommentér på:
Hollandsk Sportspony Scarlett Angel.
Annonce