{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod felia.. [Tidl. part] 2003

2.609 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

christina a
Kvinde | 33 år | Oprettet: 14. jun 2007


Dansk Varmblod felia..

Fødselsår:
2003
Højde:
en hest på 176 i stang, så det er en rimlig stor hest
Temperament
en hest der er meget opmærksom på sine omgivelser men helt bestem dejlig at arbejde med
grunden til jeg skriver at hun er opmærksom er fordi hun godt kan være lidt navøs de første ti minutter når vi arbejder fra jorden, så der skal lidt til før hun kommer op og køre, men det bliver bedre med tiden jo mere vi arbejder med det jo mindre bliver det..
de få gange jeg har vært på hende har der intet været, der ville jeg mere sige hun er rolig og blid som et lam :-)
Gangarter
der er tre gode gangarter
hun udviser stor pontentiale..
da hun er under tilridning er det meget svært helt nøjatig hvordan hende gang er men når vi arbejder fra jorden er hun god at til både at komme godt fram og brug sin gang, men også at vides et overskud til at slappe og bare lade sig flyve afsted, et overskud som jeg ser som stort udvisning af pontentiale at hun allerade kan det under sin tilridning..

Stævner
hun ar endnu ikke startede nogle stævner men det skal nok komme og så vil det blive udfyldt...
hun har vært til føl kåring men det er også det eneste det er blvet til endnu.
Stamtavle
denne hoppe kaldes felia men hendes fulde navn er(Eskekrogens New Dawn )
hestens mor er nikita ( Eskekrogens Nikita (RDH) en god avls hoppe som vi også har i stalden, hende har jeg under genop træning efter en lang pause hvor de har brugt hende mest til avl
faren er don, som er en kanon dressue hest..
don er tilliger redet af morten thomsen


nikita og feila stamtavle kan findes på domaxt.dk..
Køn
det er en hoppe med stort H, ikke dårligt på nogle måder, men hun er bare lidt bestemt, en hest med nogle udfordringer i men gode udfordringer, der er intet ondt skabt i hende..
Bemærkninger
en hest det bare skal ses, hun er meget arbejdts villig, hvis man har hendes tillid, hun har dov kun haft rytter på få gang men uden problem, det er en velsinelse at arbejde med hende da hun igen og igen udviser store evner for at kunne nå sit mål.
når man arbejder fra jorden udviser hun tre konone gangarter, hun går godt frem og viser sin gang som hun bære flot og elegndt, hun kan lide at vise sig fram på ridebanen og gør det med stil..
en stor hest der er lige så kærlig som hun er stor ;-)
i stalden er hun et stort nusse hovede, hun elsker at have folk mokring sig, og en strile tur er det bedste. hun er også meget glad for at gå og nusse på ride banen vi bruger meget tid sammen på ride banene også uden træning, hvor vi leger :-) ikke blot for at vinde hendes tillind men også for at bideholde den, da jeg startede med hende ville hun ikke rigtig samme arbejde men med tiden er hun blevet rigtig dygtig og med hendes tillid man man næsten få hende til alt, hun er en hest der knytter sig meget til dem der er omking hende
felia står i en privat stald med hendes mor og nogle få andre heste hvor hun trives godt med dem alle, hendes mor kommer også ind en af dagene så kan man virklig se hvor meget de minder om hinnanden der er få enkle forskelligeheder men ellers to heste der har den samme energi for at arbejde og vise sig frem, det er tydligt at se at hun har en stor lyst til at vise at hun også er til stæde noget som jeg bestem ser for en fordel da man virklig kan mærke at hun arbejder, og ikke bare arbejder men arbejder med en og ikke imod!!
håber på vi lige så stille kan få hende med ud til nogle stævner til sommer så hun kan få lov til at vise sig fram, dov kun hvis vi føgler hun er klar til det
(kort sagt, der findes intet ondt i den smukke kæmpe, men masser arbejdts vilje....)
Kommentér på:
Dansk Varmblod felia..
Annonce