{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Chanel Danon Solgt! [Tidl. hest] 1999

3.733 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Chanel Danon Solgt!

Fødselsår:
1999
Højde:
Chanel er ca.135 dvs. Kat 2 pony
Temperament
Chanel har et fantastisk temperament, hun er altid lige til og super imødkommende. Hun er en hest som alle ligger mærke til, da hun ikke er verdens pæneste, men alt i alt verdens sødeste. Hun er altid trofast og gør at hvad hun kan for at blive lagt mærke til. Hun tror selv at hun er den smukkeste på hele jorden, og er derfor helt vild med sit spejlbillede i hallen. En pony som kun fortjener det bedste!
Gangarter
Hun er en pony med utrolig meget bevægelse i forhold til hendes lille størrelse. Og folk bliver ofte overrasket over det.
Hun er i alle gangarter nem at sidde på trods hun virker lidt frisk.


Stævner
Hubertusjagt 2011 sprang alle spring på 70cm og var udtaget til opløbet, hvor vi fik en 4 plads:-)

Chanel er en pony der kan det hele, dressur, spring og jagt. En kanon Allrounder!!!! Der er ikke noget hun ikke kan klare!
Stamtavle
New Forest/ Knapstrupper


CHANEL ER LIGESÅ SØD SOM HUN ER GRIM!!
Køn
Hoppe, og altid sig selv.

Bemærkninger
Chanel er virkelig den bedste pony i hele universet. Jeg fik hende da jeg var 8 år og hun har lært mig alt, hvad jeg kan. Hun er en super lærepony for nybegyndre og en super stævnepony til os der er lidt større. Hun er alt i alt bare en pony for alle!

Når jeg er færdig med at ride undervisning står hun ligså stille ved min side, med jeg sidder på en stol og ser de andre ride. En pony med hjertet på det rette sted, som ved hvordan hun skal få menneskerne omkring hende til at elske hende ligeså højt som jeg gør, og altid vil gøre.
Chanel ville aldrig kunne erstattes af nogen af stor og flot konkurrence hest. Hun gør hver en trist dag god, for med hendes tilstedeværelse er der kun smil.

I dag d. 26/07/13 blev Chanel hentet af hendes nye ejere, jeg ønsker dem alt godt i fremtiden!
Valget var hårdt, men det skal med sikkerhed nok gå!!





Kommentér på:
Anden særlig race Chanel Danon Solgt!
Annonce