{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Cougar(R.I.P.-22/4-11) [Himmelhest] 2001

3.632 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Yay!
Kvinde | 32 år | Oprettet: 24. sep 2007


Anden særlig race Cougar(R.I.P.-22/4-11)

Fødselsår:
2001
Højde:
169cm
Temperament
Cougar var en meget speciel hest. Et sind som ikke kan beskrives. Han var så kærlig og godmodig en hest, men samtidig også den største gadedreng, man kan finde. Kan ikke tælle på mine hænder, hvor mange ulykker Cougar ikke nåede at lave på det år jeg havde ham.
Gangarter
Smadder fine, dog med en lidt flad galop.
Stævner
Jeg har startet lidt dressur(LC) og spring(LC), hvor vi har et par sløjfer.
Ud over det har min veninde lånt ham til noget LC spring også da jeg mistede modet for spring.
Førhen har han sprunget noget LA.
Stamtavle
Far : Crelido
Mor : Florida (DV)
MF : Triumph

Cougar har ikke nogle reg. stamtavle. Men ved 100 % hvem han er efter.
Køn
Vallak - en RIGTIG drengerøv!
Bemærkninger
OPD. efter DØD.

Første gang jeg så, og red Cougar(FEB. 2010), var jeg solgt. Jeg var helt væk i denne meget smukke vallak. Som vi fandt hos en hestehandler i nordsjælland, der stod han, næsten lige ankommet dér, 50 kg for tynd, og absolut ingen muskler, med et kedeligt glimt i øjet. Det skulle bare være min hest!
Vidste da jeg så ham for første gang, at han ville blive møgsvær for mig at lære at ride.

Jeg fik Cougar hjem d. 5 marst 2010. Det har været et år med mange op- og nedture. Cougar var en rigtig svær hest at tackle, da han meget uhæmmet kunne finde på at lave de underligste ting, om så det var under rytter, eller håndtering.
Men han er nok den hest, der i bund og grund har lært mig mest. Har dog mistet troen på springningen efter jeg har haft ham. Men mit mod, min stædighed , og tro på mig selv, blev sat på prøve da jeg blev ejer af Cougar. Blev fakitsk lidt nervøs for Cougar i en periode. Men holdt mig selv oppe, med hjælp af min træner. Satte foden i bøjlen hver evig eneste dag, og har (ifølge mig selv) også formådet at lære at ride rundt på Cougar. Det nok de færreste som ville have haft den tålmodighed jeg havde.
Men tog alligvel den svære beslutning om at jeg ikke kunne komme videre sammen med Cougar, så han skulle sælges.
Synes Cougar var blevet meget tvær til hj. og han gik MEGET i luften, og løb løbsk de sidste 2 mdr jeg havde ham. Troede bare det var fordi han var fræk.
Min arbejdsgiver fik mig overtalt til at køre ham til røngten. Da vi måske mente der kunne være smerter i ryggen.
VI kørte til Fakse dyreklinik med ham. Dyrlægen startede med at lave en ganske alm. halthedundersøgelse på ham, rutinemæssigt tjek. Det skal lige siges Cougar ALDRIG har været halt, eller sart, eller noget, mens jeg har haft ham. Men han kunne bogstaveligt talt IKKE gå efter den halthedsundersøgelse. Han var stokhalt på begge forben, fik taget røngtenbilleder, og kasseret som ridehest PÅ STEDET! Havde aldrig troet det var det der gjorde han var så tosset, han havde jo aldrig vist tegn på halthed. Men havde åbenbart aflastet på 100 andre punkter, bare ikke vise halthed. Han har både sprunget (højt! med min veninde), han er blevet redet hver dag, osv. Vi fik afvide han umuligt havde kunnet havde gået igennem en handelsundersøgelse da vi købte ham, så vi er højts sandsynligt blevet taget ved næsen af sælger. (bedøvet ved handelsundersøgelse!)
Dyrlægen synes han var en utrolig hest..
Cougar blev aflivet langfredag 2011.

Savner ham utrolig meget, specielt fordi han er en meget speciel hest, og har givet mig så mange oplevelser.
Men er meget glad for vi fandt ud af hvad der var galt med ham, og hvorfor han gjorde de ting han gjorde. Det viser bare han var en god hest.
Kommentér på:
Anden særlig race Cougar(R.I.P.-22/4-11)
Annonce