{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Koldblodstraver Foss Tulla [Himmelhest] 1999

2.496 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Koldblodstraver Foss Tulla

Fødselsår:
1999
Højde:
hun er lige omkring pony mål

med sko 150.
Temperament
glad og meget fremad gående.

Rigtig hoppe, med dejlig glimt i øjet.
Gangarter
efter min mening er de lige over middel.
Stævner
vidst med gammel ejer, men hos mig skal hun bruges til hsm og skovture.
Stamtavle
F. Spiktoto
M. Dag Gina

FF. Alm Svarten
FM. Spiktorild

MF. Bayi (SE)
MM. Gjølmes Rypa
Køn
super dejlig hoppe
Bemærkninger
Jeg har ikke fået dejlige tulla hjem, men hun bliver leveret på søndag.
Vi har skrevet under på kontrakten idag. Jeg glæder mig rigtig meget til at tilbringe min fritid med denne dejlige dame.

Jeg har været oppe og prøve ride hende og hun var bare så sjov:-) det er langt tid siden at jeg har følt mig så tryg på en hest/pony.

Så snart jeg har tilbargt mer tid med hende, vil jeg selvfølgelig skrive mere om hende, og der vil med tiden komme flere billeder:-)

14.03.10

Så fik jeg min dejlige pige hjem. Hun har taget dagen i stiv arm og virker glad og tilfreds. jeg er helt overbevidst om at hun er ponyen for mig:-)
Jeg har lagt lidt billeder ind af vores første dag sammen.

15.03.10
Jeg kan slet ikke forstå at jeg har været så heldig:-) idag fik vi redet en smule på banen og så red vi en lille tur:-) jeg føler at jeg altid har haft hende;-) Kunne ikke være mere lykkelig.

17.03.10
Idag har vi været på vores første rigtige skovtur, og det var jo bare en drøm:-) Fart over feltet, men styrbar:-)

26.03.10
Tulla er ved at tage godt på:-) Hun trives og kemien passer. Jeg er nu gået igang med at træne Tulla i lidt Hsm, da hun til tider kan virke en smule stresset og frustreret og dette vil jeg gerne afhjælpe hende med.
Men hun er en drøm, lærer kanon hurtigt og er villig til at lære.

15-04-10
Ja jeg har nu haft Tulla i en måned. Hun er begyndt at tage godt på og er faldet godt til hos mig. Vi arbejder stadig på tilliden og at hun skal lære og slappe af, hvilket der er stor forbedring i. Hun bliver d. 1 maj flyttet ud til min veninde i løsdrift, hvilket jeg tror at Tulla vil trives meget bedre med, selv om at jeg elsker at være i den stald jeg er i nu. Men hvad gør man ikke for sin hest:-)
Jeg er bare så glad for hende, der er meget arbejde i hende endnu, men hun er bare min skat. En rigtig ener;-)

8.maj.2010

er en smule forvirret i øjeblikket. Nu har to dyrlæger fra to forskellige regioner, sagt at min kære Tulla nærmere er 6 - 7 år frem for de 11, der står i hendes papirer.
pigen fra Norge sagde at dengang hun købte hende, fik hun at vide at hun skulle være 4 - 5 år, men under navnet Foss Tulla, fandt hun ud af at hun skulle være 8 år. Så jeg vil da meget gerne vide hvor gammel min hest den egentlig er! Hun er stadig mit et og alt og elsker hende over alt på jorden.

22. maj.

Tulla trives bare så godt i den nye stald. Hun er som forvandlet både ned fra jorden og ridemæssigt. Hun er blevet så rolig og afslappet. Jeg kan ikke beskrive med ord hvor højt jeg elsker hende:-)

28.august 2010.

Tulla og mig er rigtig ved at finde hinanden og kærligheden er stor. Hun er mit et og alt. Vi har for nylig været på vores første stubmarks tur sammen, og dem der siger en traver ikke kan galopere skal møde min Tulla :-) NØJ det gik stærkt.
da vi begge ikke rigtig gider det kære dressur, ville jeg udforske Tulla`s springevne og jeg må sige at det var en fornøjelse. Hun bliver nok aldrig den store spinger, men til det jeg har lyst er hun bare PERFEKT. Elsker bare den hest over alt på jorden.

20.03.2011

Så har Tulla og mig rundet det første år med hinanden og et par dage til. Jeg må sige at året ikke har været en dans på roser hele vejen.
Det viser sig at min kære, elskede sorte guldklump kommer ind i perioder hvor hun er til fare for sig selv og sine omgivelser. Men vi arbejder på sagen og det er da blevet meget bedre. Jeg har endnu ikke fundet ud af hvorfor disse perioder opstår, men det skyldes gerne når der sker noget nyt. Udover det, er Tullas stress tærskel utrolig lav, hvor hun reagerer ved at stivne (til tider stejle) i stedet for at flygte.
Hun har haft vinter pause, hvor vi har været ude og gå ture og redet enkelte gange, så nu ser jeg frem til sommer, hvor jeg vil starte på ny med ridningen. Underviser er bestilt, for nu skal mig og Tulla finde hinanden igen!

11. Maj 2011

I lørdags, d. 7 maj flyttede Tulla til en stald som ligger 4 km fra hvor jeg bor. Jeg fik muligheden og valgte at tage imod det. Jeg havde dog mine betænkligheder ved at skulle flytte hende, da jeg var rigtig glad for at have hende stående ude ved min veninde, plus at Tulla var glad for at være der.
Der var absolut intet at bekymre, Tulla trives godt det nye sted, og igår red jeg hende på banen og for første gang i meget lang tid havde jeg en meget afslappet hest under mig. SKØNT!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nu går det fremad igen :-)

16 Juli 2011.

Tulla og jeg er vendt hjem igen til min veninde Line og hendes løsdrift. Grund ja det er nok, at savnet til min veninde var alt for stort.
D 13 juli 2011, ringer min veninde at tulla havde skåret sig på noget skarpt lige op over øjet. det var ca 4 cm langt og 1 cm dybt. Tulla blev syet med 8 sting. Av min arme prulle :-(
Men hun er nu en lille fighter :-)

30.11.11

For 10 dage siden havde Tulla kiropraktor fra tyskland. Det viste sig at hun var låst i hele hendes bækken og nogle steder i nakken. Hun er efterfølgende blevet så sød at ride på :-) Hun er stadig ikke for god til at være på tur selv, men det går meget bedre og fremad. Vores ridning går generelt meget fremad efter at hun blev knækket af kiropraktor
Elsker min hest :-).

14.feb. 2012

Tulla stortrives pt.
Igår var vi på vores første skovtur, ude sadel. Jeg har købt en ride on pad til Tulla, da jeg gerne vil derhen hvor vi kan gøre det så enkelt som muligt. Desuden er ride on pad, med til at skåne Tullas ryg. Vores næste projekt er at skulle ride bidløs, men det kommer nok til at tage lidt tid, da modet svigter mig en del der :-)

Men jeg vil gøre alt for Tulla og for mig er det vigtigt at hun har det godt og trives.

15. 0ktober 2012:

Idag fik min dejlige Tulla fred. Det viste sig at hun havde voldsomt spat i begge bagben og begyndende ringfor i højre forben.

Tak for de få år vi fik sammen min skat, du vil være savnet.

Sov godt <3
Kommentér på:
Koldblodstraver Foss Tulla
Annonce