{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Lotus [Tidl. part] 2005

2.565 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Dansk Varmblod Lotus

Fødselsår:
2005
Højde:
1.78 i stang uden sko, så han er meget stor :)
Temperament
Han er en utrolig sød hest, men har ikke været særlig meget i hænder og er derfor lidt menneske sky. Han er nem at have med at gøre, men trænger til en kærlig hånd og noget omsorg og det er jeg villig til at give den.
Gangarter
Det er svært at sige da den ikke er begyndt at ride sådan rigtig med rytter:D Men ud af det den har gået nu med rytter og på fold så :
Skridt : Middel
Trav : Overmiddel
Galop : Overmiddel
Stævner
Indtil videre ingen, men det kommer :)<3
Stamtavle
Kommer ;)
Køn
En rigtig smuk vallak, som er blevet kasteret meget sent så han har en lække hals ! :D
Bemærkninger
Lotus er nu 7 år og i hele hans liv sammenlagt blevet redet 2-3 måneder. Jeg red ham i 2 mdr i sommeren 2010, men jeg havde desværre ikke tiden da jeg også selv havde en pony og så var der utrolig meget arbejde i en så stor hest når jeg ellers kun red pony. Derudover havde han kun haft rytter på 10 gange og jeg syntes det var en stor mundfuld. Sidste år arbejde jeg slet ikke med den, da jeg havde købt ny hest som i kan se herinde og den ville jeg bruge al min tid på <3 Nu er vi så noget til sommeren 2012 og igår den 29 maj begyndte jeg at arbejde med ham igen - han har desværre ikke haft rytter på eller været i hænder siden jeg red ham sidst så det er ved at være lang tid siden.. Men da jeg longerede ham den 29, var han utrolig vild til at starte med, men efter 15 min begyndte han at sænke halsen og da jeg vendte ryggen til kom han hen til mig med det sammen og derefter fulgte han mig rundt på ridebanen. utrolig dejligt !<3 Jeg glæder mig virkelig meget til at komme igang med ham igen, og mine forventninger er at han skal blive en super lækker dressur hest, som jeg skal ud at starte en masse stævner på, så jeg har to heste jeg kan ride på <3
-mere info kommer i takt med udviklingen <3
Kommentér på:
Dansk Varmblod Lotus
Annonce