{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Teilmandsmindes Sharocko [Himmelhest] 2000

3.563 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

* TrineLundbergh* :
Kvinde | 26 år | Oprettet: 25. dec 2009


Anden særlig race Teilmandsmindes Sharocko

Fødselsår:
2000
Højde:
147 cm.
Temperament
Vågen, men ganske fornuftig.
Gangarter
Dejlige gangarter, når bare han er redet ordentligt igennem. Specielt skal hans galop på en springbane fremhæves, god, rummelig og jævnt tempo ;-)
Stævner
Sharocko har gået til og med La1 i dressur til distriktstævner med mig.
Derudover har vi sammen startet til og med La på distriktsplan i spring, og sprunget lidt Mb baner herhjemme.
Stamtavle
Sharocko var uden stamtavle, men hans forældre var begge springheste, så hvordan han er blevet en pony, er stadig uvist!
Køn
Vallak.
Bemærkninger
Teilmandsmindes Sharocko, i daglig tale: Roller, var en helt igennem fantastisk pony, som desværre kun nåede at runde de 12 år. De sidste år af hans liv, tilbragte han sammen med mig, på henholdsvis Skærsø og senere hen Søholt.
Jeg var så heldig at skabe en masse minder med denne dejlige pony, min bedste kammerat når tingene var svære og den bedste lærermester. Jeg fik altid udfordringer så hatten passede, dog var der intet ondt skabt i ham. Aldrig. Roller betød en verden for mig, og den dag jeg skulle sige farvel, var den sværeste dag i mit liv.

Vi besluttede at vores allesammens kæreste Sharocko skulle have fred og fik han aflivet d. 14/5 2012. Vi havde i forvejen brugt lige knapt 11 måneder, alverdens chancer og forsøg på at hjælpe ham og alt hvad det indebærer, men vi synes ikke han skulle igennem mere. Han vil altid være savnet, elsket og værdsat.
Jeg savner min lille dreng hver dag, og tænker tit tilbage på vores tider sammen, med både smil og tårer. Jeg håber så inderligt at du har det godt, hvor du nu er.

Hvil i fred min dreng.
Kommentér på:
Anden særlig race Teilmandsmindes Sharocko
Annonce