{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Tinker Angus Mac Oc 2005

3.199 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Hersomgård
Kvinde | 52 år | Oprettet: 3. mar 2010


Tinker Angus Mac Oc

Fødselsår:
2005
Højde:
148 stg.
Temperament
Fantastisk rolig af en hingst at være.. Selv i bedæknings sæsonen er det ikke noget problem a tage ham ud og arbejde
Gangarter
Skridt: God
Trav: God og taktfast
Galop: Rummelig
Stævner
Kåring.. Om Angus sagde dommerne bl.a: Knap færdig udviklet hingst af god type. God dybde og bredde. Lidt langt hoved. Knap middel lang hals. Lemmerne passende føre og tørre gode hove. Godt hovskæg af middel struktur. God fyldig hale, knap nok man.
Bestået køreprøve med 107 points=71%
Stamtavle
Ukendt
Køn
Smukkeste Vallak
Bemærkninger
Dejlig alsidig og arbejdsom hingste basse. Angus er meget samarbejdsvillig og lærenem, samtidig er der ikke meget der kan skræmme ham. Angus trækkes her hjemme altid bare i grimen, af og til med tov, selvom der er hopper i brunst, følger han bare med.
Angus er 100% trafik sikker. I vinter har vi trænet for lange liner i skov og på vej. I skoven kan han også overtales til at taget et lille spring i ny og næ :-) På sigt når jeg får mere øvelse, er det meningen at hele familien skal have glæde af ham foran en vogn. For at vi kan nå der til, skal jeg dog have mere erfaring i at kører.
April 2011: Angus er nu den mest velafbalanceret hingst... Han er god opdraget :-D Han er bare så nem at arbejde med nu hvor han er blevet voksen. Angus kan nu longeres uden line og lystre komandoerne: skridt, trav og vend. Det krævede 20 min. arbejde med signaler og der efter sad den lige i skabet :) Galop har vi tilgode... Det er ikke noget problem at få ham op i det tempo, det er der imod lidt sværere at holde ham nede i tempo.
Kommentér på:
Tinker Angus Mac Oc
Annonce