{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Connemara Silver Star [Himmelhest] 1989

2.626 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Lauravallentin
Kvinde | 26 år | Oprettet: 22. mar 2010


Connemara Silver Star

Fødselsår:
1989
Højde:
147 cm
Temperament
Han er en super kærlig og rolig pony, men som man skal omgås med en vis forståelse og respekt, ellers er han en rigtig bølle.
Under rytter er han super dygtig, men bane træt, så han er meget svær på bane. På tur er han god at have med ude alene, men bedst hvis man kender ham og omvendt. Kan også tages ud med andre.
Der har altid være en indre hingst i ham, da man regner med han er blevet kastereret sent. Han stiller sig og puster sig op og siger som en flodhest, når han møder nye heste, og sparker frem med forbenet.
Gangarter
Skridt: Svinger lidt. Kommer an på humør. På banen er den langsom, hvis ikke man driver, men på tur kan den sagtens være hurtig. Især på vej hjem!

Trav: Svinger også meget. På banen er den langsom hvis ikke man driver på, ellers er den fin hurtig i skoven.

Galop: Han er god til kortgalop, og går rigtig fint, men på banen er han lidt besværlig og langsom i galoppen. Syntes han galoperer hurtigst når det enten er en hest foran der freser i skoven, eller hvis vi springer.

Han har bare de dejligste gangarter, han er bare lidt sløv i betrækket. Men når man kender til hvilke knapper at trykke på, går det lidt nemmere for sig..
Stævner
Han er gammel stævne pony, som med første rigtige ejer, som fik ham da han var otte, havde en part på ham der både red spring og dressur stævner på ham. Den højeste dressur klasse de red var M, og i spring var det LA. Han blev solgt fra hestehandler i Jylland som otte årig som spring pony.
Jeg har nu sprunget en bane på 70-80 cm som det højeste, og er stolt af den gamle selvom jeg godt kan mærke jeg ikke er så erfaren ....
Har haft ham med til Roskilde Dyreskue 2010, hvor vi deltog i Agility, Bare Back springning, og ponygames. Vi tabte ponygames for hold, fik en dårlig tid i agility, Vi fik den 3. bedste tid uden fejl i springning. Vores tid var på 14,3 sekunder og banen var på 5 spring på ca 50 cm i kvalifitasions runden og ca 50-60 cm i finalen.
Stamtavle
Han har ingen stamtavle, men er ren connemara. Til store hestedag 2006, fik de at vide at han var connamara af prima kvalitet, og connemara foreningen kunne ikke forstå han var blevet kastereret, og var lidt kede af han ikke var hingst. Han fik 9-taller til bedømmelsen, og fik at vide at hvis han var hingst ville han få top karaktere. De kunne heller ikke forstå, at de ikke kendte til ham.
Køn
Han er en skøn vallak. Tror han er kastereret sent, da han altid har opført sig meget hingstet. Især hvis han møder nye heste, puster han sig op, og skriger, og slår ud med forben og bagben, for at vise at det er ham der bestemmer.
Bemærkninger
Silver er en sød og omgængelig pony med sin helt egen vilje.
Når man lærer ham at kende, er han super dejlig at arbejde med, og er kun en fornøjelse at være sammen med i hverdagen. Han er god at arbejde med, da han er øvelses stærk og villig til at lære, trods hans alder. Han er dog ikke så glad for en tur på banen længere, men nyder skov ture.
Han er en super sød pony med charme selvtillig og super lækkert hår.

Han er en dejlig vallak med et godt sind !! Man skal dog kende ham for at kunne få maximalt godt ud af ridning, osv med ham, da han skal omgås med en vis respekt. Hans ejer er Lis Marding, og har også oprettet ham herinde. Han er en vidunderlig hest, som når man har lært ham at kende, føles det at alt kan lade sig gøre. Men endten kan han lære folk en hel masse, ellers skræmmer han bare folk væk, hæ hæ.
Han har lært mig en hel masse!
God at tage ud på tur i skov alene og med andre heste :)
Han kan godt være lidt småsur på folden hvis de andre kommer for tæt på, men tager ellers det hele helt cool. Han kan bedst lide at være lidt for sig selv på folden, og vil ikke altid være helt tæt sammen med alle de andre. Han har et flot, stort hoved.
Flot hvid pels (Lidt flueskimmel), og går rigtig flot.

Vi har været til Roskilde dyreskue, og det var en succes! Selvom han selvfølgelig lige skulle stikke af fra mig TO gange, da han skulle ind i traileren! Så hvis i var med til roskilde dyreskue, og så en hvid, skør hest løbe rundt på parkeringspladsen, ja, så var det ham her :)
^Roskilde dyrskue 2010


OPDATERING D. 10. FEBRUAR 2012 - ØV!!
Silver har siden igår aftes gået syg, men virkede til at få det bedre. Det havde han desværre ikke, fik det derimod værre og værre. Idag omkring klokken 15.00 blev han derfor, desværre aflivet. Selvom jeg ikke har redet ham i lang tid nu, har jeg jo stadig set en del til ham, da min søster har hest derude, hvor han står. Jeg kom da også og sagde farvel til ham. Det tog rigtig hårdt på mig, på grund af alle de minder vi har. Rip baby, hav det godt på de evige græsmarker <3
Kommentér på:
Connemara Silver Star
Annonce