{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod De CaVa *Solgt* [Tidl. hest] 2010

1.927 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Helle Hougaard .
Kvinde | 41 år | Oprettet: 2. jun 2008


Dansk Varmblod De CaVa *Solgt*

Fødselsår:
2010
Højde:
Forventet højde mellem 165 og 170.
Temperament
Hun er rødhåret, så lidt temperament har man vel, men hun er meget nem at have med at gøre. Hun kan dog lave de sjoveste grimasser, når det ikke lige passer damen.
Gangarter
Det vil tiden vise, men forhåbenlig gode.
Stævner
15.08.10 - Følkåring på Vallensbæk ridecenter
8 i alle ting, samt 8 i helhed :-}
Stamtavle
F: De Noir
FF: De Niro
FFF: Donnerhall
FMF: Matcho AA

M: Akitha
MF: Akatschi.
MM: Diana
MFF: Akzent II
MMF.Dynamo
Køn
Smuk rød hoppe med tre sokker og en bred gennemløbende blis.
Bemærkninger
Hun blev født 24.03.10 ca. 16.45.

24.03.10 - Hun er en sej lille en for lidt over en time efter hun blev født prøvede hun at gallopere i boksen. Hvilket selvfølgelig resulterede i at hun løb direkte ind i væggen.

13.04.10 - Det tog en del tid før vi kunne få lov at røre ved hende. Vi prøvede meget tålmodigt at sætte os på hug i boksen og vente på at hun ville komme til os. Hun var nysgerrig, men ikke nok til at overvinde frygten/stædigheden. Heller ikke når vi striglede moren var hun interesseret og var heller ikke interesseret i de andre heste. Da hun så var tre uger besluttede vi os for at nu måtte vi gøre noget, samt på initiativ fra dyrlægen. Inde i boksen brugte vi moren til stille og roligt at spærre hende inde i et hjørne, med en på hver side så hun ikke kunne komme ud. Vi prøvede lige så stille at ae hende, men i starten var hun meget skeptisk og stejlede og væltede rundt, men da hun først fandt ud af at det var rigtig rart at blive kløet på skulderen overgav hun sig. Da vi bagefter striglede moren på staldgangen kom nu selv tættere på, så vi lige kunne nå hende og nussede os i håret når vi kløede hende på skulderen. Som sagt var hun heller ikke interesseret i de andre heste, men da vi stod på staldgangen gik hun selv hen til en af de andre heste og hilste. Vi var lidt i tvivl om hvad vi skulle gøre, men det var helt sikkert den rigtige beslutning! Idag kommer nu hen til alle og skal snakke og skal undersøge alt! :-)

26.05.10 - Idag havde vi smed til hende for første gang og det gik super fint. Hun fik ros af smeden, så det var rigtig dejligt! :-)

03.07.10 - Hun har længe vrinsket når vi kommer ud på folden og henter hende, så dejligt :-) Idag fulgte hun efter os, da vi gik fra hende efter at have ordnet hende ude på folden. Er så dejligt når de ved hvem man er og de sætter pris på vores selskab. Det faldt dog ikke i god jord hos moren, der synes hendes datter er blevet lidt for selvstændig. Idag fik hun også sit første bad, bare med en svamp. Var lidt skeptisk, men hun fandt hurtigt ud af at det var dejligt at blive kølet ned, når det er så varmt :-)

12.07.10 - Ved 21-tiden blev CaVa desværre moderløs, da hendes mor blev ramt af lynet og døde på stedet. R.I.P. Akitha.

Vi var meget i syv sindi starten om hvad der skulle ske, skulle hun have en plejemor, erstatningsmælk osv osv. Da hun var 3,5 måned da det skete vurderede dyrlægen at det ikke var nødvendigt med en plejemor eller mælkeerstaning. Siden hen har valakken Lukas, som hun har gået med hele tiden overtaget moderrollen og opdragelsen af hende og hun stor trives. Så en sørgelig og trist historie er blevet vendt til en lille solstråle historie.

15.08.10 - Følskue på Vallensbæk Ridecenter. Vi havde fået lov til at tage Lukas med som substitut for moren og det klarede han rigtig godt. CaVa var også rigtig sød og nem at have med. Hun fik følgende karakterer:
Type: 8
Rammer: 8
Fundament: 8
Skridt: 8
Trav: 8
Galop: 8
Helhedsindtryk: 8

Så vi var meget stolte og tilfredse. Historien om at hun havde Lukas med blev der skrevet en artikel om i ridehesten, se den her: http://www.ridehesten.com/Heste-nyheder/SeNyhed/?ID=8765

Den 7. oktober 2010 overtog Fie hende, hende der havde hoppen. Dejligt at vide at hun får det super godt :-) Men trist at vi er blevet nød til at sælge hende.

30.04.11 - Fie skrev til os om vi havde lyst til at købe CaVa tilbage, da hun desværre er nød til at sælge lidt ud i hestene. Det har ingen af os desværre mulighed for, så er lidt trist over ikke at vide hvor hun kommer hen og at hun allerede skal sælges igen.
Kommentér på:
Dansk Varmblod De CaVa *Solgt*
Annonce