{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Frieser Hiske 2002

5.368 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

pia d
Kvinde | 49 år | Oprettet: 16. feb 2010


Frieser Hiske

Fødselsår:
2002
Højde:
165
Temperament
Rolig, tager tingene cool... Både voksne og børn kan ride hende :-)
Gangarter
Som en friser flotte høje knæløft når hun løber
Stævner
Stamtavle
FPS
m: popkje .ster
mm:bieneke.ster
mmm:Kinge: stb.model-ster

F:Reimer 379
FF:Lute 304
FFF:Djurre 284
Køn
Ja HUN er en rigtig KØN Hoppe :-) Gude smuk.. Min Smukkeste SORTE PERLE
Bemærkninger
Hiske er en Lækker hoppe tager alting cool.. Har lige købt hende så skal lige finde ud af hvordan hun er, men fra mit synspunkt, tjaaaa Så er hun simpel hen en lækker hest. .. Med meget stor personlighed.... Men jeg kunne se fra starten at Vi skal nok Komme godt ud af det.... :-)

3/4-10

Var ude at ride på Hiske for første gang.... gik ikke som forventet, hun var meget nervøs, og løftede bare hovedet højt:-(... SYNES ellers vi gjorde alt rigtigt...Vi havde enda vores gamle hest med,som hun går på fold med og er blevet rigtige gode venner med.. men prøver lige så stille i morgen igen...Er sikker på det bliver bedre for hun er jo bare dejlig,
Hun kommer løbende når man kalder :-)

8/4

Var igen ude for at se om hun n var faldet bedre tilro.. :-) JAA Hun var meget nemmer... Men hold op man skal lige vænne sig til den der store gang en friser har.. :-) Men fik da både travet og galoperet.. :-) Skønt.. det gik super godt... GLAD GLAD.. :-) kan næsten ikke får armene ned.. men kan godt mærke hun ikke er blevet reddet i lang tid.. Hiske er jo osse vant til engelsk saddel.. nu har hun en flot westernsadel på.. smuk er hun.. :-)

Nu det sommer.. nu har vi endelig været ude at ride.. mange gange... det går super.. Men dog er hun meget prædet af at være brugt i engelsk ridning.. i forhold til vores western trænede heste.. men hun lærer nok med tiden.. :-) hun er opmærksom i naturen,og vågen ,en lille fugl kan tit få hende til at give et lille sæt i den store krop, med hun bliver ved mor, hun løber ingen steder.. ELSKER når jeg kalder på min sorte perle, og hun kommer løbende vrinskende i møde.. :-) Hun er den skønneste friser i verden for mig.. :-)
Kommentér på:
Frieser Hiske
Annonce