{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Mischa [Tidl. part] 1992

1.738 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Lauravallentin
Kvinde | 26 år | Oprettet: 22. mar 2010


Anden særlig race Mischa

Fødselsår:
1992
Højde:
138 i stang
Temperament
Super sød, og for det meste rolig. Hun er sød at have på tur, både alene og med andre.
Gangarter
Tre super dejlige.
Stævner
Hun har gået distriksstævner med tideligere ejer. Hun går godt dressur. I spring er hun vist ikke den mest sikre. Hun kan godt, men nogen gange stopper hun op foran springet.
Vi har ikke startet nogen stævner.
Stamtavle
Hun har ingen stamtavle. Det er lidt ærgeligt hvis den bare er gået tabt, så hvis nogen kender Mischa, eller en stamtavle så skriv! Tror hun er New Forest.

Kåret i DSP med 5 i helhed med nuværende ejer.
Køn
Skøn hoppe.
Bemærkninger
Hun har ukendt afstamning, men ligner meget New Forest, så det går vi ud fra hun er. Hun er derfor kåret i DSP, dog kun med 5 i helhed, men jeg er ligeglad; Hun er super dejlig, og dygtig stadig, ligemeget hvad racen hedder. Og desuden avler hun rigtig flot!

Hun fik d. 8/6-11 føl efter Atlas Stengaard (Atlas findes også på HG), en fin lille hingstebasse. Jeg syntes det er et helt vildt dejligt føl, som sikkert bliver rigtig fint. Hun fik også sidste år føl efter Obelix. Også en fin hingst, der stadig står på gården, bare på vallak folden (Atento M.A.T.C.H., min søsters solgte hest)

Hendes andet føl, var til følkåring hvor han blev udtaget til eliteskuet i Ikast! Pga. Mischas ukendte afstamning, kunne han desværre ikke komme med :(

Mischa er super-hyper, og nyder for det meste at blive redet. Hun elsker det bare :) Har både haft hende på skovtur alene og med andre.
Hun kan sin grundrindning, og er helt i top. Hun har stået en del stille pga. føl, men bliver redet sommetider.

Mischa bliver hyppigt brugt til ridehest af forskellige, især børn. Trods hendes efterhånden lidt ældre alder, har hun stadig energidepoter der er brugelige - hun er dog begyndt at blive lidt gammel og sær med nogle ting. Dog stadig lige så god som dagen er lang!
Kommentér på:
Anden særlig race Mischa
Annonce