{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shetlænder Okkermand [Himmelhest] 1998

11.008 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Astrid E.B.
Kvinde | 27 år | Oprettet: 7. mar 2010


Shetlænder Okkermand

Fødselsår:
1998
Højde:
Omkring de 97 cm - fin størrelse til det han bliver brugt til.
Temperament
Okkermand er en vidunderlig pony - på sin helt egen måde!

Han har det mest fantastiske sind. Kæmpe personlighed. Han er virkelig kærlig når man lærer ham rigtigt at kende.
Men ligeså sød han kan være, lige så strid kan han også være til tider.
Men med den rette behandling er han den sødeste, mest rolige og betænksomme pony man kan tænke sig.

Han er meget samarbejdsvillig og lærenem - simpelthen skøn at arbejde med!
Gangarter
Hans gangarter er ikke noget at råbe hurra for, vel omkring middel.(':

Skridt.
Trav.
Galop.

Galoppen er hans bedste.
Stævner
Ikke med mig.....

Er ret sikker på at han heller ikke har med tidligere ejer.
Stamtavle
Nej :-).
Køn
Vallak.
Bemærkninger
Vores historie begyndte for sådan cirka 3 et halvt år - grunden til at jeg overhovedet fik Okkermand var, at vi manglede en selskabs pony til Cornelia - troede jeg! Efterhånden begyndte jeg at arbejde mere og mere med ham. Han blev tilredet, tilkørt, nusset med, fik alt den kærlighed og opmærksomhed jeg kune give ham, og det har gjort at jeg nu har en enestående og unik ven idag - en jeg ved aldrig vil svigte mig, altid være glad når jeg kommer, en der elsker mig for den jeg i virkeligheden er.<3
__________________________________________________
Okkermand er virkelig, virkelig lærenem!
Her er de tricks jeg har lært ham indtil videre:

Smile - kan han perfekt!
Kysse - Jeeeps, han er SÅ dygtig til det.
Neje - Er stadig ved at lære ham det, men han er allerede ret så god. Han kan komme langt ned.
Løfte ben//føres videre til spanske skridt - Det går rigtig godt når jeg står ved siden af ham og bare siger "løft" men han fatter det altså ikke når jeg står foran ham ;-).
Lyne min lynlås ned - Kan han i hvert fald!
Bakke mens jeg står bagved - Det går rigtig fint med det, nogle gange gider han bare ikke, og så vender han bare om og trasker hen til mig igen, hæh. Tror på det nok skal komme, når det er blevet øvet lidt mere..
Stå op på pallen - Org, han styrer til det!! :-D
__________________________________________________
Og så de tricks jeg vildt vildt gerne vil lære ham: ....

Ligge ned.
Sidde.
Ryyyyyyste!
Gabe.
Knæle.
Sideways.
__________________________________________________
Logbog fra "VORES VERDEN".. Tihi.<3

15-10-2010
Jeg går ud til dig på folden, og da du høre jeg fløjter kommer du med det samme. Vi sidder længe bare og nusser, men jeg bliver nødt til at gå, så jeg stryger dig over halsen og kysser dig farvel på din bløde mule. Da jeg rejser mig op og begynder at gå ud af indhegningen, kigger du på mig som om du vil sige: "Ej, du må ikke gå, nu havde vi det jo lige så hyggeligt!"
Og jeg kan bare ikke lade vær med at gå hen til dig igen, bare lige være hos dig lidt længere..

19-12-2010
Idag gik jeg en super dejlig, lang tur med ham den søde. han havde virkelig meget energi, men han lystrede da sådan nogenlunde. jeg glæder mig utroligt meget til alt det har lorte sne er væk, så vi kan komme ud og ride og køre med vogn igen, for jeg savner det virkelig! s; bagefter lavede vi lige lidt jordarbedjde og longering. han er bare SÅ sød i longe! :-D<3
til sidst blev han striglet, og så var det ellers bare ind i stalden og få noget at spise- endnu en skøn dag med dig, min engel I:
__________________________________________________

13. januar 2011
det havde været lidt af en lortedag, men så gik jeg ud til hestene, og ja .. ind til okkermand :-D. det første helt fantastiske var, at han kom travende hen imod mig, det var vildt sødt!
først øvede vi lidt tricks. han er bare blevet rigtig dygtig og lydig! og bagefter kom han ind i boksen hvor der blev nusset og striglet igennem .. du får mig altid i godt humør, lige gyldigt hvad skatter!
Bassemand, du betyder alverden for mig // uden dig, ingen mig *-:

9. februar
I dag, da jeg kaldte på okkermand, skete der noget helt vildt dejligt.
For det første kom han travende hen til mig - hvilket han aldrig plejer at gøre.
Og, han vrinskede og gav mig et ordentligt myyyyyyyyyyys i hovedet! <3.

Det er bare fantastisk at få sådan en velkomst af sin bedste ven!

25. februar
MIN FØDSELSDAG! <3
Okkerbøffen var simpelt så søøøøød i dag, han travede hen til mig da jeg kom, og så fik jeg da lige et stooooort slik i hovedet, og det der søde blik - det gjorde så lige min dag en hel del bedre! :'D<3.

28. februar
Tog Okkermanden med op på ridebanen, hvor jeg først longerede ham.... så øvede vi lidt jordtræning, tillidstræning og tricks :-).
Han var godt nok fræk i starten, bukkede og det hele... men efterhånden da han faldt til ro, fik vi bare lavet noget super godt arbejde!

Okker, min bedsteven!

4. marts
Jeg kom tidligt hjem fra skole, og blev mødt af Okkers dejlig vrinsk... eller grynt, hæhæ.<3
Først gik vi en tur, i CORDEO, og han gik bare lige så sødt ved min side. Dejlig dreng.
Så øvede vi lidt tricks, spanske skridt, smile og kysse og palletræning.
Og fik da også lige en ordentlig slikker i hele hovedet, mhm, tak basse! :P

6. marts
Idag var Okker og jeg i Skive!!! :P For at træne kvadrille kørsel til dyrskuet... det var fedt, og vejret var bare great!
Han var som altid min lille engel, men hold da shiiiit han havde meget energi til at starte med!
Og ikke nok med det, han vrinskede til mig inde fra traileren af... NURH!<3.
Okkermand, du giver mig så meget for tiden. Overrasker mig positivt hver gang jeg er sammen med dig! *-:

Without you i'm nothing. With you i'm something. But together we are everthing!

10 marts
Idag stod den bare på hygge og lidt bidløs ridning.. Hoppede op på ham mens han bare havde grime på og satte et trækketorv i, og så red vi ellers afsted. Shiiiit, han var dejlig!!!
Det var bare vildt lang tid siden jeg bare havde siddet på ham sidst, det var virkelig amazing! <3
Fik da også lige longeret ham lidt, medmindre det nok mere var ham der longerede mig.. xD Han var i hvert fald meget, meget frisk! :D Lille krudt-pony, som jeg æææææælsker af hele mit hjerte!
Jeg er så uendeligt glad for ham. Den følelse af glæde jeg får i kroppen, når jeg ser det unikke vi har sammen. Den er ikke til at beskrive. Øffe, du har verdens største plads i mit hjerte. Sådan er det bare. Virkelig (':

6. april
Idag var jeg så ude ved Okkermanden sådan rigtigt igen, striglede ham, nussede osv. for første gang i nok to uger. Det er utroligt, så meget det betyder, så glad jeg bliver, når han kommer mig i møde, vrinskende. Ih, der er bare så... ubeskriveligt. Men helt, helt vidunderligt! :')
Vi gik en lille tur, og han var faktisk overraskende rolig. Det var skønt at arbejde med ham igen. - Noget jeg har savnet helt forfærdeligt meget! <3.

De tidspunkter jeg nyder aller aller mest i vores træning, er der, hvor han er 100 % fokuseret på mig. Når det sker, indser jeg, at der ingen grund er til at tvivle. - For hesten og mennekset kan opnå stort set alt, blot ved hjælp af tillid, forståelse og respekt. Det og så den rette træning, og så er man helt bestemt på rette vej..... :') Det tror jeg nu engang på, at vi er.

14 april
Nøj, Okker var bare ekstra supersej idag! :-D
Først blev han longeret en smule, til der var faldet lidt mere ro over ham. Både med og uden torv. Jeg havde ikke turdet håbe på, at det gik godt, men det kan jeg faktisk sige at det gjorde! Så stillede jeg en forhindringsbane op, mens han gik lidt rundt sammen og efter mig. Det var ordn'lig hygge! Så blev han trænet med presenningen, i starten var det noget skræmmende, men efterhånden blev han bare mere og mere cool overfor det.<3 Det var sgu lækkert at se :P. Vi sprang også lidt over en lille cavaletti og en "vandgrav" uden vand... hihih, som var lavet af noget plastic. Idag var det ikke højden af springet der talte, men det, at han fulgte med mig over springet helt frivilligt. Udover det, blev der også lavet bakkeøvelser og kompas og elevator.
Alt i alt en wooonderful træning med lillemand! :-*

20 apriiiiil
Det er lidt tid siden jeg har opdateret sidst, så nu blev det så.. Det går bare så godt for tiden!! For ja.. måske én måned siden, kunne jeg nærmest ikke stoppe og bakke ham, uden der skulle en lille kamp til. Noget jeg virkelig hadede mig selv for. Så derfor startede vi på en en måde forfra med det helt basale grundprincipper, da jeg ikke syntes at han lyttede godt nok til mig. Her det sidste stykke tid har der derfor mest været jordtræning på programmet.. Og dét gav pote! Nu kan jeg stoppe og bakke ham når jeg står bagved, ved skulderen og foran ham, bare ved et lille signal fra enten torvet eller ved hjælp af stemmen. Idag tog vi så på tur. Forandringerne var meget tydelige.. Han virkede også vildt glad idag, men det kan også bare være at mit gode humør smittede af på ham? Lidt træning på banen blev det dog også til, hvor vi bl.a øvede sideways, stå-øvelsen og tricks mm. En stjerne, det er lige, hvad han er!

11 maj - nu i bedre form, og uden vinterpels!
Ja, jeg kan i hvert fald lige fortælle, at Okkermanden og jeg har haft en skøn tid, siden jeg opdaterede sidst.. Jeg er så lykkelig over, at vores eventyr bare fortsætter, og fortsætter! Lad det aldrig få ende...

- Hygge på marken gør altså også fremskridt, i hvert fald på venskabs-fronten! Det jeg mener med det er, at han de sidste mange dage har virket utrolig optaget af mig, og vist oprigtig interesse, ikke bare det der lidt sløve "Nu løfter jeg hovedet fra mit græs to sekunder, og så har jeg sagt hej". Nej, jeg mener altså.. Så snart han ser mig, begynder han lige så langsomt at gå mig i møde. Langsomt, men han GÅR - Bliver ikke bare stående. Det er virkelig lækkert! <3. Og det er nok nu, at nogen vil tænke "Hende her laver da ikke andet, end at proppe sin pony med godbidder!" Men nej, faktisk er vi gået HELT væk fra godbidderne en stund, og så ser vi lige tiden an.
I mellemtiden har vi også fået øvet tricket neje, som han nu er blevet smadder-kanon-seeej til! Her den anden dag, var han helt nede, og han blev der lidt tid, uden at jeg holdt ham.. Happy and proud. :-*
Vi får også gået mange små og vildt hyggelige ture i det dejlige vejr, da jeg har sat mig for, at han(og jeg) skal være i god form til sommer :-P

Og så er det på søndag, at vi skal træne til opvisningen til dyrskuet, som skal være d. 28. maj, for aller sidste gang! Men jeg er faktisk ikke særlig nervøs, for jeg ved jo, at hvis bare vi gør det sammen, gør vi det godt!
Længe siden, så håber i nyder mit skriveri! Det var alt vi havde for denne gang :-D

Den første dag i "sommeren" - altså, det vil sige 1- juni.

Vi fik da skudt sommeren igang med et brag! Super fint vejr, og en helt utrolig hyggelig dag - den hyggeligste i lang tid! <3<3. Jeg kræver ikke det helt store af ham, udover at vi skal hygge os :'D Alligevel fik vi øvedet tricksene smile, kysse og spanske skridt. Han var så dejlig afslappet, men stadig koncentreret, årh. :-* Vil ikke skrive så meget nu, men synes bare lige i skal vide, at det går fremad stadig, og at vi hygger os med skønne gåture og bare hygge - og mere hygge.<3 Til sidst idag, trænede jeg ham lidt synkron, det er bare noget mine heste er super seje til åbenbart! Okkermand kunne i hvert fald også forstå pointen nærmest med det samme.. Mhm, skønne dyr jeg har mig <3.

Til slut.. dyrskuet gik over al forventning! Det har aldrig gået bedre! Heldigvis regnede det ikke lige da vi skulle vise showet, så det var jo lækkert! Okkermand elsker også at være ude og vise sig frem - blær' blær, hahhahahaha... Nurh, elsker ham <3.

Juni opdatering
hvad søren skal jeg dog skrive?? Den ene dag går det helt fantastisk med os, og jeg tænker bare "Yes, yes, yes!", mens den næste dag bare er lige til at grave ned og trampe på.. Så er det jo, at jeg kommer til at tænke på dette citat: hesten er vores direkte, uforfalskede spejl, både på godt og ondt. I hvert fald noget i den stil, min hukommelse er ikke lige den bedste... :') Når det bare går af lort med Okkermand, er det jeg spekulerer på, om det er min fejl? Min skyld? Er det mig, der fejler? Reagerer han virkelig så voldsomt på mig? Mit humør, måske.. Der er så mange ting, jeg ønsker at få svar på lige nu og her.. Hvordan kan vores venskab bare sådan forsvinde lige for næsen af mig..? Min søde, dejlige pony?

Lad det nu bare være en dårlig uge.. Jeg kan ikke klare mig uden ham.. Men alligevel - hvis jeg nu tager idag som eksempel.. Jeg kommer ud på folden - han løfter bare hovedet kort.. Ingen vrinsk, eller travende pony. jeg savner det. I løbet af de sidste par dage har jeg fået.. Hvad? tre eller fire bide-mærker, som stammer fra pony.. Det er utroligt. at han er begyndt at bide så meget her på det sidste - han får jo aldrig godbidder..?? Det både irriterer mig helt vildt, og så på den anden side gør det mig så ked af det..Jeg forstår virkelig ingenting.. Heldigvis nusser mig da stadig igen, når vi slutter af med den sædvanlige klø-tur... Oh god.

Håber, at det her bare kræver tid.. Og selvfølgelig træning..meget. Og tålmodighed - forståelse...
Jeg føler bare, at alt hvad jeg gør er forkert.. Hmm, nu tager jeg med familien til Aarhus, og så håber jeg så inderligt, at det hele bare er som det plejer, når vi kommer hjem på søndag.. Puha, det her er uudholdeligt :'(

20. juni - endelig.
Yay, så er vi vist nok på rette spor igen - det var i hvert fald en super fantastisk dag med ham den skønne idag! <3<3.

Først startede jeg med at hente ham på folden, hvos han egentlig bare stod og kiggede nok så fjollet på mig. Troede at det ville blive en til af de dér enormt sure dage.. MEN! Et lille stykke inden jeg nåede hen til ham, begyndte han at gå mig i møde og så satte jeg mig ned og ventede på, at han skulle komme helt over til mig. Og så fik jeg ellers noget at et myysh. *-: Som om han sagde "Hey, undskyld for alt det i sidste uge, jeg elsker dig altså".. Ej jeg ved det jo selvfølgelig ikke, men håber lidt. :'D

Men det lader i hvert fald til, at han har haft rigtig godt af en lille pause fra det hele. Bare at gå på folden og tænke lidt. Eller lad mig sige det sådan, at jeg tror det har været godt for os begge med en tænkepause.. For idag havde jeg besluttet mig for at være rigtig glad og tålmodig, og det var virkelig som om det smittede af på ham. <3

Inde i stalden blev han striglet, og havde ham på ingen tidspunkter bundet. Han stod bare. Nød at blive striglet :').
Og hey! Har i hørt, at han har lært at ryste?? Vi øvede det for anden gang idag - han var SÅ sej, og kan nu næsten allerede på kommando :-D.

Vi gik også en laaaang tur, som jeg egentlig til at starte med ikke havde regnet med skulle være meget længere end op ad grusvejen og så hjem igen. Men det gik så fint, så vi tog lige 3 km. mere ;-). Og der var både motorcykler, hunde, biler og andre heste. Han var stadig lige sød!

Og nu kommer det bedste så ^^.. Da vi kommer lidt længere ned af vejen, kommer min bonus-faster eller noget i den retning ud, og spørger om jeg ikke vil have en is :p. Det ville jeg jo altså gerne. Og så snakkede vi lidt og Okker og jeg gik videre. Så kom vi til en stooor bakke - først klikkede jeg lidt med tungen så han satte i trav, og derefter gav jeg galopsignalet, og han fik faktisk lavet et vildt fint anspring!
På toppen af bakken holder vi så igen - mig for at spise lidt af min IS, og Okkermand får lov til at græsse ved siden af imens.. Tror vi er der i omkring et kvarter, bare råhygge!<3.
På vej hjem er han også sød, dog noget frisk :-b. Det sidste stykke sætter jeg torvet fast, på begge sider af rebgrimen, og så går han ellers bare ved siden af mig, det var virkelig.. ubeskriveligt dejligt! :')<3.

Opdatering fra den 10. august 2011
Idag var en virkelig, virkelig hyggelig dag med min bedste ven. :-) Tiden fløj afsted, fordi vi bare sådan hyggede.. Altså, først brugte vi meeeget lang tid inde i stalden. På bare at nusse, og han blev striglet rigtig rigtig godt igennem. Det var noget han nød helt gevaldigt, kan jeg sige jer! :-) Han spidsede mulen og lagde hovedet helt på skrå - sådan virkelig sødt. Han er bare sød. Vi var også så heldige liiige at nå ind i stalden, før det bare begyndte at STYRTE NED udenfor! Dog gjorde det faktisk bare det hele endnu mere hyggeligt, da jeg virkelig følte, at vi var "sammen".. Ved ikke helt hvorfor, men det var i hvert fald bare skønt. :-) Da det stoppede med at regne igen, tog vi et smut ud på banen, hvor vi øvede spanske skridt gående. Det var som om, han ikke helt forstod meningen med at skulle gå OG løfte benene samtidig.. Men synes nu alligevel at han klarede det flot. :-) Det går i hvert fald fremad, og endda meget! Især med sideways og bakke bagfra, som vi da også lige nåede at øve. Det er han totalt sej til. Håber snart på noget video, det ville være så fedt. Drengen er også blevet utrolig dygtig til at følge i galop, og da det har været længe undervejs, bliver jeg bare så utrolig stolt når det så endelig lykkedes. Det gjorde det idag, og jeg gav bare galopsignalet i hjørnet, og han sprang an lige med det samme efter, endda den rigtige galop. Inden den næste byge kom, sad vi bare og totaaaal-hyggede. Kunne mærke, at han faktisk også nød min opmærksomhed, og slappede rigtig fint af, hvilket jeg tidligere har manglet i træningen. Så derfor var det super dejligt endelig også at se sådan en side af ham. Desværre for os begndte det selvfølgelig at regne igen, og så gik vi lige ind for at hente hans mini-vitter inde i stalden. Da vi kom ud, var det allerede holdt op. -.-' Så øvede vi neje, og var faktisk positivt overrasket over ham, da det er virkelig lang tid siden vi har øvet det sidst. Han plejer ikke at have så meget balance, at han kan komme helt ned, men i dag blev fungerede det bare - herligt!
En vildt skønno dag med min lille ynglings-trold <3.

Opdatering fra den 11+12. august 2011
Igår (den 11.) havde Okkerdrengen og jeg, den mest herlige gåtur! I cordeo. Den var ikke så lang som nogen af de seneste gåture ellers har været, men nok 1,5 km alligevel :-).
Det var simpelthen så hyggeligt, og han var virkelig villig - reagerede på de mindste signaler fra min side, så det var jo skønt! Især dét, at han lod være med at tage hovedet ned og bare være totalt ligeglad og græsse, selvom jeg prøvede at få ham op med hovedet... Det var virkelig trælst! Det er heldigvis SÅ meget bedre nu, og jeg kan bare sig et "Nej!", og han lader være med det. Igen øvede vi en lille smule spanske skridt gående, og han forstod det en del mere! Han er så skøn, den lille fyr - elsker dig himmelhøjt, søde pony <3

Idag (den 12.) havde jeg så planlagt, at vi skulle ud at køre en tur med sulkyen, og eventuelt også et lille smut ned forbi skoven! Men da jeg går ind på folden, på vej op for at hente ham, løfter han bare lige hovedet kort... Så går jeg helt tæt på, og regner derefter med at han vil komme direkte hen til mig - men selvfølgelig står de også på noget rigtig dejligt, grønt græs.. Ved ikke, han plejer jo bare at komme med det samme, i skridt eller trav. :-) Så mine planer blev lige ændret en smule..
Men jeg gik lige ind til ham, hvor vi da nussede en lille smule og gik så ud igen.. Tror bare den lille skid var lidt træt fra igår. Men han fik fri idag så, for der ville jo heller ikke være noget ved at tage ud at køre, hvis det alligevel ville blive sådan, at jeg skulle sidde og prikke til ham med pisken konstant. Så derfor prøver vi igen imorgen da det jo skal være sjovt for os begge, og jeg ber' til at vejret holder indtil da :-D

Den sidste dag i oktober måned.... den 31.10.11

Jaaaa, jeg ved godt, at jeg er blevet utrolig sløv til at få opdateret - men altså, tiden flyver simpelthen bare... hvis i forstår -.-

men derfor håber jeg stadig, at i vil læse min lille opdatering. :-)

efter en lille periode med en del problemer, som kom og gik, tror jeg måske, at vi langt om længe har fundet løsningen på vores "problem".
Det var sådan, at når vi f.eks. var på gåtur, ville ham okkermanden ikke med mere lige pludselig. Han stoppede bare - og stod. Og så var det, at jeg godt kunne blive lidt irriteret, især når han gjorde det mange gange under en tur.. og det var nok til at ødelægge hele vores dag så. simpelthen.. derfor er jeg igang med et slags eksperiment nu :b
eller det vil sige - at jeg har lovet mig selv, at jeg vil gøre alt, virkelig, ALT hvad jeg kan for at holde mit humør oppe under vores træning.. og det kører bare!
selvfølgelig ved jeg godt, at det straks påvirker hesten, hvis man er i mindre godt humør, men for Okker og jeg var det virkelig tit et stort problem.. desuden giver jeg mig meget bedre tid til ham, for det betyder også, at han blandt andet bare stopper og og kigger lidt på vores ture - hvorefter han så går videre. på den måde slipper vi form nogen form for "kamp". og det giver bare os begge meget mere overskud.
Og selvom han er en yderst speciel fyr, så føler jeg bare med tiden, at jeg kommer tættere og tættere på ham - og især på det seneste år er kommet det - endnu en gang et stort bifald til jordtræningen.. jeg tør slet ikke tænke på, hvad vi ville være foruden den. :-)
i lørdags gik vi tur i cordeo - KUN i cordeo!
I starten tog vi den helt med ro, og det hele foregik i skridt, men cirka halvvejs kan jeg mærke, at han reagerer super godt på mig, og sætter ham i trav udelukkende med stemmekommando. Lidt længere henne af vejen er en bakke, og vi sætter i trav igen - sammen ;-) i kan liiige tro at jeg er stolt, min pony travede da bare lige så fint ved siden af mig, og blev der rent faktisk, hvilket jo egentlig også var en vigtig ting, da han løb frit ved siden af mig. Kæft man, en herlig, lykkelig følelse det gav mig! :-').
Det sidste af turen foregik i skridt, og han tog kun hovedet ned et par gange ned for at græsse, det bliver da bedre og bedre.
Det er sindssygt så meget pels ham Okker har fået af at gå ude i løsdriften... Det er virkelig vildt, men SÅ sødt *-: jeg går også tit hen bare for at kramme ham, min dejlige bløde bamse.. Men.. hæhæ, ja altså, det går jo sådan set møøøøj' fint med os!

bettemand... :-') <3<3

den 8.11.11
Orjh, det så nutted! Okker vrinsker virkelig tit når han får øje på mig efterhånden... Han er sådan en skøøøøn lille pelsklump. Han er den, der kan få mig til at smile.. Ja, altid tør jeg faktisk godt at sige.
Vi hygger os sådan. De sidste par aftener, når jeg er gået ud med foder til ham og Plattini i skuret, sætter jeg mig derind mellem eller foran dem, og hører på den beroligende lyd af deres gumlen.. Det er noget af det mest hyggelige og afslappende i hele verden. Og nogengange kigger en af dem ned på mig, og nusser mig lidt i håret, især Okkermand. Det er virkelig for sødt. Elsker den lille trolle <3

Jeg elsker dig min dreng!
Okkermand er min drøm, min virkelighed, ja - mit alt.
En sand ven, som jeg aldrig vil miste.
Kommentér på:
Shetlænder Okkermand
Annonce