{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Irish Cob Hebe. (Solgt) [Tidl. hest] 2010

3.052 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Linda R. O.
Kvinde | 42 år | Oprettet: 19. dec 2007


Irish Cob Hebe. (Solgt)

Fødselsår:
2010
Højde:
Hun er omkring 148cm og blive vist en flot stor irish cob
Temperament
Kælen. Opmærksom. sød og meget tillidsfuld!
Gangarter
Hun mester galop med krum-spring efterfulgt af stejl og hop.
Smuk trav med høje benløft.
Og en rolig og takt fast skridt.. Nogle gang dog en hurtig kluntet skridt.
Stævner
Ved ikke hvad hun har fortaget sig i maven på mor. Jeg har mærket hende en del gange og der var der meget gang i hende.. Måske var det spanske skridt eller et dressur program hun var igang med :o)
Stamtavle
Hendes forældre er ikke kåret endnu. Men forældrene til Charlie og Hera er kåret.

Mor: Hera.
Mormor: Rasmine.
Morfar: Zorba.

Far: Charlie.
Farmor: Damgårdens Barbie.
Farfar: Lindholms Carl Olsen.
Køn
Rigtig køn Hoppe.
Bemærkninger
Hera fik mælkepropper d.6 April ved en 16-tiden. Senere blev det til nogle få mælkedråber.. Men så skete der ikke mere.

Om morgenen d.7 April havde hun igen bare mælkepropper.
Senere blev det til løb, hvor det løb rimelig stærkt kort tid (som når man tænder for vandhanen, lige præcist så meget at det stadig drypper). Det blev igen til mælkepropper da jeg gav dem mad ved en 20-tiden.

Kl.04.00 d.8 April, hvor jeg skulle ud og lufte min lille hund. Brummede hestene på en måde de ikke pleje. Det striffede mig ikke et sekundt, at der kunne være et føl.
Jeg gik ud på folden. Hera stod og kiggede ned, troede egentlig bare hun spiste hø. Meen da jeg lyste, var der en mærk skikkelse med bred blis der kiggede op på mig :o) Ihhh hvor yndigt!!!
De andre var rigtig søde, Charlie snuste lidt til føllet og drillede Hera, for han var da sikker på, at den lugt der var, betød at Hera var i brunst.. Athena og Zeus atod og så til på afstand. Athena blev pludselig alt alt for jaloux (staves?) og hoppede mod føllet. Så vi bar den lille ind og jeg træk med lidt besvær Hera ind, for hun troede jo stadig at føllet lagde på folden..

Mere beskrivelse af lille pigen, kommer når hun er blevt størrer og jeg lære hende at kende.. Men nyd billederne, jeg ligger løbende nye ind.

Lille Hebe er et meget tillidsfuld føl. Hun kommer gladeligt hen til mig på folden når jeg kalder. Og hun vil utrolig gerne lege med mig. Hun elsker at blive nusset og kan røres overalt. Hun får dagligt grimen af og på en 3-4 gange og er snart vant til det. Hun er nu blevet meget rolig når jeg giver hende grimen på og tager den af igen :o)
Jeg kan løfte alle hende fusser og hun er rigtig rigtig dygtig! Det er dog kun kort, men jeg vil heller ikke forlange så meget af hende nu. Hun er jo stadig bitte lille :o) :o) Det går godt med at løfte hendes hove, dog spjætter hun lidt med bennet, hvis jeg holder det for længe.
Jeg trækker små ture med hende i stalden, når de kommer inde. Og hun er rigtig dygtig til at forstå mine signaler. Jeg kan tydeligt se, når jeg gør noget hun ikke kan li f.eks. hvis jeg bare står og trækker i grimen, så stritter hun imod. Med en let berøring i grimen og et signal med munden, forstår hun hvad jeg vil..
Hun er nem at forstå og siger stille og roligt fra, hvis jeg bruger for kraftige signaler. Hun er bare SÅ D.Y.G.T.I.G..!!! og jeg glæder mig til, at lære hende flere ting.

Lille skønne, smukke Hebe er til salg.. Hun måtte rigtig gerne blive her, men det dur desværre ikke, når Charlie er faren. Jeg har ikke græs nok, til at have dem delt hele året. Så jeg håber der er et rigtig kærligt og godt hjem til hende :o)

* NYT * NYT *

Hebe har endelig fundet det helt rigtige hjem.. En skøn familie på Fyn faldt for hende.. Gitte er nu den glade og stolte ejer af Hebe og jeg håber de får det godt sammen og bliver venner for livet!! Tillykke med hende!
Kommentér på:
Irish Cob Hebe. (Solgt)
Annonce