{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Amerikansk Miniature Rio Reds Shooters Comanch 2005

1.720 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

nkgmini
Kvinde | 27 år | Oprettet: 24. aug 2009


Amerikansk Miniature Rio Reds Shooters Comanch

Fødselsår:
2005
Højde:
Stangmål, cm 83,0
Gjordmål, cm 102,0
Pibemål, cm 11,0
Temperament
Rigtig rolig hingst! Han kunne aldrig finde på at gøre nogle noget, han går rundt mellem små børn som kravler rundt mellem hans ben når vi er på skuer. Han siger ikke noget til nye ting, heller ikke hvis vi smider en presenning sover hovedet på ham, han står bare stille.
Gangarter
Comanche går altid med højt løftet hoved ligemeget vejr!
Bevægelse 5 8 7
Bevægelsen kort og vid bag i skridt.
God, lidt på forparten i trav.
Ret god i galop, lidt på forparten
Stævner
Comanche har været med på utallige af stævner!
Comanche er 100% stævne vant, han er altid helt rolig og afslappet, alle kan gå med ham og lave lige hvad de har lyst til!


Roskilde Dyrskue 2008

Point: 23 + ærespræmie

Muskuløs hest af særdeles god type, med passende dybde og bredde,
kønt hoved, middellang velrejst hals. Lidt stejl skulder. God manke og overlinie. Stram lænd. Velformet kryds. Passende føre lemmer, udtået bag. Ret god skridt, dog vid bag. God trav. Fin udstillingsform.

Hingstekåring 2008

Højtstillet, ædel hingst af prima type. Passende dybde og bredde. Kønt hoved. Velrejst, velformet hals. Lang, men lidt stejl skulder. Velmarkeret manke. Ret god overlinie. Særdeles velformet kryds. Lemmerne passende føre og tørre, lidt udtået bag. Bevægelsen kort og vid bag i skridt. God, lidt på forparten i trav. Ret god i galop, lidt på forparten

Roskilde Dyrskue 2007

Point: 22

2 års hingst af god type. God dybde og bredde. Kønt hoved på velansat hals, god skulder og overlinje. Gode lår, velstillede forlemmer, udtået højre bag. lidt kort i skridt, let trav.
Stamtavle
F. Samis Sling Shot
FF. Lucky Four Rebels Regalaire
FM. Alamos Streakers Snow Princess

M. CF Comanches Southern Lights
MF. Glenns Comanche
MM. Oak Glen Northern Lights
Køn
Hingst
Bemærkninger
Rio Reds Shooters Comanche Warrior også kaldt lille bror, da det er svært at kalde alle de lange navne når man skal have ham ind fra folden, så det er meget nemmere at pifte og kalde ’’knægt’’ eller ’’Lille bror’’

Han er kåret i Belgien hvor han lå på en første med en anden mini hingst, rigtig stolt

Han er stille og rolig han har aldrig gjort nogle noget og kommer heller ikke til det!

Jeg mener at han har haft en lille rytter på ryggen en eller 2 gange og det gik vist fint, han gjorde ikke noget, han står helt stille og har ingen tanke om at hoppe til siden eller gå hurtigt frem af, i det hele taget vil han slet ikke gøre noget så folk bliver bange.
Lille bror er kørevant, både trailer og for vogn. Han nyder at køre i trailer og går med største fornøjelse op i traileren. Han går lige op i trailer også selv om han står mellem to hopper gør han ikke noget!
Han har i nogle år kørt for vogn, enspænder, også det nyder han! Vi har selv tilkørt ham. Der har været et par kuske (nybegyndere) så han er van til at folk som ikke har forstand på tingene håndtere ham.

Lille bror er en rigtig dejlig hest som man kan gøre hvad man vil med, man kan f. eks ligge sig under maven uden han gør noget.
lille bror kan trækkes af en lille en på 2 år, han følger bare med lige hvor hun går hen, pigen trækker ham ved langt tov så han kan bare løbe hvis det er det han vil, men han har aldrig forsøgt på at løbe!
Han står helt stille ved smed og står bare og glor hvis man muger foran ham, han vil dog godt være med til at muge hvis det kan være muligt;)
Comanche var den første hest jeg så på min tur til Texas i oktober 2005. Han var 3 mdr. gammel og stod bundet op på staldgangen sammen med flere andre føl, som vi skulle se på. Jeg forelskede mig med det samme i hans smukke farve og det blå øje. Ham måtte jeg eje.

Han var dengang og er stadig en meget mild dreng. Utrolig lærenem og let at omgås. Han fik hurtigt kælenavnet "Lillebror" da han blev sat sammen med vores daværende hingst. I dag er det Comanche, som er bossen, han er ikke længere en lille forsagt fyr, men lader sig dog stadig føre rundt i grimen af Legacy, hans 3 år yngre halvbror, når de er på fold sammen.

Comanche er en berejst herre. Han har været med rundt på mange ture og arrangementer. Lige fra BonBon Land til Belgien. Fælles for dem alle er, at han tager det som en god oplevelse. Er altid lige veloplagt og tilfreds med tingene. Alt i alt en dejlig, nysgerrig og positiv hest, som stoler på sine mennesker.

Og vi kan med glæde sige, at han giver sine gode egenskaber videre til sine børn.

Skriv hvis du ønsker information omkring bedækning
Kommentér på:
Amerikansk Miniature Rio Reds Shooters Comanch
Annonce