{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Disco <3 1992

2.134 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Freja Anderson.
Kvinde | 27 år | Oprettet: 9. apr 2010


Anden særlig race Disco <3

Fødselsår:
1992
Højde:
128 uden sko :)
Temperament
Sød, rolig, MEGA nuttet, kærlig, mad glad

Super god begynder hest ;D
Gangarter
skridt : Stille og rolig.
Trav : han har ikke en særlig stor trav. nogle gange hurtig og nogle gange lunte - trav.
galop : ikke særlig stor. glad for at løbe stærkt. kan også lave rolig samlet galop.
Stævner
for lang tid siden vandt vi en førsteplads i dressur (begynder klasse var ikke så øvet dengang). Også dressur med Malene Hald: ingen placering :( .
springklasse med Freja A: Ingen placering :(.
Stamtavle
ingen desværre men efter min mening skulle der stå: super nuttet hest, ud over det hele på hans stamtavle hvis han havde en :D
Køn
Køn? ja gu er han køn! han er en køn vallak :)
Bemærkninger
Disco er en sød lille pony :) Der er noget islænder i ham :) Men ved ikke hvor meget. Han er en pony der ELSKER at galopper og springe og han kan springe rigtig høj! Har sprunget 90 cm!!! da han var træt ;o) Hans bedsteven hedder Múni.. Han er lidt buttet :) Men det er nok noget der ligger i hans gener :P Disco er 19 år nu, og har haft ham siden han var 13 år :) Det der er inde i Disco hoved er mad, galop OG spring! Disco er min lille tykke prins som man bare ikke kan andet end at holde af, men han har nogle få sjove vaner og nogle søde kælenavne fx Diggo, Bamse, Nullermand, mussedreng og mit eget lille mule dyr;)Disco er ikke en bange hest d.v.s at han ikke springer til side hver ganger han ser en edderkop han er heller ikke en af dem der absolut skal se alting på en gang Disco er den lille pony som jeg kender aller bedst derfor tør jeg lukke ham ud i haven uden at holde i ham han kan enlig bare rende sin vej hvis han vil men det gør han ikke når der er noget spiseligt. Disco er min aller bedste ven og jeg kan gøre alt med ham han har aldrig sagt noget til at jeg somme tider bruger ham som rutsjebane eller kravler rundt på ham han er kort sagt den dejligste hest som jeg kender og det vil han altid være om han så skal væk fra mig eller ej. JEG ELSKER DIG DISCO OG DET VIL JEG ALTID GØRE!!!!!

Discos og min historie ;D (efter hvad jeg har hørt)

Discos historie som starter der hvor vi kender den fra: Disco har været rideskole hest og det var ikke lige ham, han blev så træt af det at han til sidst ikke gad at gå et skridt længere med den han havde time med (hvordan de fik ham ud af banen ved jeg ikke) nå men så blev han solgt til Mette K og der var han glad for at være men med tiden blev Mette dygtigere til at ride og ville gerne have både en større hest og en der kunne noget mere så derfor byttede hun ham for en anden og Disco kom til at stå et nyt sted. Ham som Mette havde byttet Disco med havde et stort sted med mange heste og Disco blev redet af hans datter, da datteren blev for stor til Disco blev han sat til salg, vi var ude og kigge på Disco og jeg forelskede mig med det samme i ham (jeg var ikke ret gammel der ca 8 år) han kom hjem til os og her skal han blive!!!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
DET VI LAVER FRA DAG TIL DAG!

10/4 -10. Vi var på en lang skovtur hvor vi tog madpakker med, han kunne godt lide saftevand (: Der blev nogle gode galopper :) Disco får krøller når han sveder så han ligner nogle gange en lille puddel-hest ;-)

12/4 mig og Disco hyggede lidt på folden og han fik et par guffer.

13/4 mig og malene løssprang hypperne og Disco sprang hele 70 cm hvilket jeg ikke havde regnet med at han kunne. Super sejt disco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4/5. Mig og Disco har øvet os lidt på at neje og han er bare super dygtig han kan snart på begge forben<3<3<3.

13/5 Vi løs sprang igen hypperne og det gik rigtig godt Disco sprang ikke så højt som sidst men han har sprunget 75cm og det er mere end for noget tid siden (det med 75cm var self. ikke i dag)


æhmm? kan ikke lige huske dato: min lille disco dreng du kan jo sagtens 90 cm. det er da vildt flot og så med den mave du slæber rundt på! lille skath jeg elsker dig<3


10/12 2010:
Jaaaa! har endelig fået Discos pas hjem ;o) men dyrelægen lavede en fejl da vi skrev papirene så i hans pas står der Disko i stedet for Disco!!! STOR fejl!!!

29 januar 2011: Har været ude ved Disco og nusset lidt om ham det blev ikke til så meget da det er rigtig hård at gå igen og krykkerne måtte blive uden for folden... men hvor jeg dog savner den pony!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
You are everything I love and care about, but if one day I do not take care of you, it's because I can no longer reach you and then you have to wait on me until I can again care for your hair and give you food and drink for the first which I am completely in heaven <3


HVIS I GIVER LAV ELLER MIDDEL VIL JEG VIDE HVORFOR!!!
Kommentér på:
Anden særlig race Disco <3
Annonce