{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pura Raza Española Don Doblete 2003

16.850 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

CH M
Mand | 54 år | Oprettet: 15. feb 2008


Pura Raza Española Don Doblete

Fødselsår:
2003
Højde:
167
Temperament
Spansk.... Med at hvad det nu medbringer
Gangarter
Han kan vist det hele

PT arbejder vi ca 2.5 til 3 timer daglig med ham, det er virklig hård arbejde. Fra næste år regner vi med at have en fast staldpige som skal overtage en del af arbejdet med ham.

Tros de mange timer vi arbejder med ham, har vi endnu ikke haft nogle skader på ham.
Ham er helt sikker en MEGET mærklig hest, en rigtig ener.

De fleste heste bliver mere aktive når der er kølig, DET GØR HAM HER IKKE. Han er lige modsat, jo mere varme jo bedre.
Stævner
Da vi ingen planer har om at deltage i andet end Spansk mesterskab, i 2010 har vi ikke startet til nogle stævner med ham.

Planen er Spansk mesterskab 2011, så må vi om ham kan blive klar til det. Eller bliver det først i 2012 ham kommer afsted.
Stamtavle
Far: Salinero XIII (1901010021003804) ** Har deltaget I OL for Spanien **
                               
Don Doblete (190101002402650)

Mor: Yesca VII (190101002103759)
Køn
Hingst, Avlsgodkendt
Bemærkninger
Don Doblete er efter kommer en nogle af de bedste heste i Spanien. Hans far er den tidlige OL hest, og mor´en er også meget kendt i Spanien. Med de fornemme gener, var det fra en meget tidlig alder. En hest der var mange forventninger til.
Don Doblete har været i ridning, ved nogle af de bedste beridere i Spanien. Og har hele sit liv være i nogle af de bedste hænder. Vi har snakket med flere beridere her i Spanien om hans evner, og der er en stor enighed om at ham sikker i løbet af 3-4 år kan komme i betragtning til det spanske landshold og måske VM og OL. Men da vi IKKE har de helt store planer med ham, ud over at deltage i nogle lokalt mesterskaber. Den tidligere ejer har brugt en mindre formue på at have ham i ridning, men da han som så mange andre har kunne mærke krisen. Valgte han at finde nye ejere til ham. Don Doblete har sådan set aldrig være sat til salg, da den tidligere ejer var MEGET opsat på hvor heste kom hen.



Købskontrakten var sådan ikke det helt store problem, den fylder en lille A4 siden. Men bogen med folk der har være involvere i Don Doblete´s liv er på tykkelse med lademan´s Dansk / Spanske ordbog. Vi har fået et foredrag på jeg ved ikke hvor mange timer på hvordan han skal passes. ALT er blevet skåret ud i pap, og den tidlige ejer kommer ofte her for at tilse heste. Det skal lige tilføjes den tidlige ejer stod og stor tude da vi blev enige om at handle. Alle er dog glade for købet/salget i dag.
Da Don Doblete var 3 år gammel købte den tidligere ejer ham for den nette sum af 28.500 Euro. Oven i denne pris har han så brugt 4 år ved beridere, hvilket heller ikke har været særlig gratis.

Flere foto kan ses her:
http://www.hestegalleri.dk/alb_vis.aspx?albumid=264051

~~~~~~ VI ER BOSAT I SPANIEN ~~~~~~
Tænker du også på at opleve verden uden for Danmark ??
Så meld dig ind i gruppen her:
www.hestegalleri.dk/grupper/hesteopholdiudlandet
Kommentér på:
Pura Raza Española Don Doblete
Annonce