{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hollandsk Sportspony Catch Me DK [Tidl. hest] 2000

11.132 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Hollandsk Sportspony Catch Me DK

Fødselsår:
2000
Højde:
Hun er målt i december 2009 til små 135 cm. (KAT II)
Er ikke målt endnu i 2011, men bliver det så hun er målt til en kommende køber.
Temperament
Man kunne ikke finde en pony med et bedre temperament! Hun er bare perfekt når man skal håntere hende på jorden. Så stille når man vil have det, kan binde hende til traileren og så står hun bare og slapper af. Nem at trække, kan trækkes alle steder og sød i stalden.
Hun spænder ikke når vi kommer ud på stævnepladsen og charmer sig altid ind hos dvs. folk (o;
Hun er bare skøn!
Gangarter
Hun skridter rigtig fint, omkring en hov over sit eget spor. Nogle gange to hove.
Traven er okay, kunne være bedre.
Galoppen er faktisk fin. Hun springer okay igennem og den forbedres hele tiden!
Stævner
Nusen skulle vist være en lille springstjerne der har gået omkring MB og MA i Holland. Men vi ved det ikke med sikkerhed, det er bare noget Signe der havde hende før har fået at vide.
På mange måder virker hun meget rutineret, men på nogle måder virker hun ikke særlig rutineret, så vi er ikke sikre på hun har gået noget overhoved. Det er bare fordi hun et super talent man glemmer hun ikke kan alt :o)


I 2010
- Gik første MB på C-plan med en bom.
- Vundet LC på klubplan
- Vundet LB på C-plan
- Vundet LA på C-plan
- Nr. 3 i dressur championats listen - Rideklubben Falken.
- Fået 10 placeringer ud af 8 stævner i LC/LB/LA
Stamtavle
Den har vi desværre ikke nogle af.
Vi ved hun kommer fra Holland og hun havde ikke noget pas med..
Så vi ved ikke om hun har en fin stamtavle et sted, men vi tror der er Welsh i hende :o)
Køn
Hun er meget køn. En rigtig prinsesse pony! Hun er hoppe.
Bemærkninger
Catch me DK skulle være kommet til Danmark i 2008. Hun er fra Holland og vi ved faktisk ikke rigtig andet end hun har været springpony der nede.
Signe, landstræneren i ponygames ville have brugt hende som games pony, men hun var lidt for frisk og derfor blev hun sat tilsalg. Vi har så byttet hende med Diesel..

Jeg fik nusen hjem d. 10 april 2010 og jeg er allerede rigtig glad for prinsessen. Hun er bare så sød. En rigtig prinsesse pony! :o)
Hun er en rigtig nusse pony. Når jeg gnubber hende bliver hun helt salig og gnubber også igen. Så kan vi stå der og hygge i flere minutter uden problemer!
Hun er lidt af en hjerteknuser her hjemme :o) Min pony Sky der går på fold med hende er vist ret forelsket, men hun gider ikke rigtig snakke. Han forfølger hende som en hund. hihi

17. oktober 2010
Det går fint med nusen(o: Hun er lidt vild og ret frisk for tiden da hun har skiftet til lille fold og så har hun fået lidt meget mad(: hehe, men hun har det godt og vi hygger os rigtig.
Vi har haft nogle rigtig rigtig gode ture på springbanen - både til træning, men især også til stævner her på det sidste. Men hun har så været ret vild til træning de sidste gang på grund af overskuds energien og så har hun virkelig fået meget selvtilid! Hun har næsten fået for meget :o) Ej, men hun er meget frisk. Så nu får hun ikke så meget mad, og ellers prøver vi bare at dæmpe hende lidt.
Men vi har lige meldt til LA igen, så det håber vi går godt(: Højden er ihvertfald ikke noget problem, vi springer MB og MA til træning uden problemer. Det er mere om hun bliver lidt for glad(: hehe

28. oktober 2010
Nusen er super duper(: Vi havde lidt problemer med hun var meget frisk og lagde sig meget på i springningen, så vi fik dyrlægen ud for at tjekke hendes tænder. Der var ikke noget der, hun tjekkede også ryggen og den var helt fin! Så det var jo fint.
Men vi prøvede så at skifte bid (igen, igen) og det hjalp sørme! Super dejligt!
Hun har været så fin, hun gik sin første LA2** i weekenden og blev nr. 2 i den!
I går gik hun så godt hos Natasja. Vi sprang 110 cm, og hun var så dygtig :o)

9 august 2011
i dag blev Nus solgt og hentet af Nicole hendes nye ejer <3 En rigtig sød pige på 12 år :o) Jeg tror de bliver et super match :)) <3
Kommer til at savne dig lille pony (: <3


Kommentér på:
Hollandsk Sportspony Catch Me DK
Annonce