{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Jyde Linda 1994

1.772 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Karina A
Kvinde | 44 år | Oprettet: 27. jul 2006


Jyde Linda

Fødselsår:
1994
Højde:
149 cm
Temperament
En dame der er helt nede på jorden, men som alligevel har sine egne meninger. Hun har den største personlighed jeg nogensinde har oplevet hos en hest. Hun er min lille diva.
Gangarter
Meget behagelige
Stævner
det ved jeg ikke. Men hun har været brugt til meget forskelligt, både kørsel og ridning.
Stamtavle
venter stadig på hendes papirer
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Da jeg sad og oprettede Linda, var jeg meget i tvivl om hvad jeg skulle skrive her. Men det er jeg ikke længere. I får historien om hvordan Linda endte her hos mig. :)

Jeg havde haft et par år uden hest, men efter fangst af ny kæreste og køb af landejendom, var vi enige om at vi skulle bygge den gamle kostald om til heste, og så derefter købe et par stykker. Så langt nåede vi dog ikke helt, den gamle kostald blev skåret ned, men nyt er endnu ikke opført, er nået til hvor gulvet skal støbes. Midt i alt dette byggerod ringer en veninde, fra den anden ende af landet, hun kender en der skal af med en lille hest, som hun er sikker på jeg ikke kan leve uden. Jeg slår det lidt hen til at starte med, da jeg jo gerne ville have stalden færdig først. Kort efter ringer hun igen, og vi snakker igen om hest, jeg ser et par billeder og er bare helt solgt. Det ender med at vi får arrangeret mark og stald på anden vis, så det bliver pludselig muligt at få Linda hjem. Kæresten arbejder på dette tidspunkt på sjælland, ikke langt fra hvor Linda står, så sender ham afsted med en trailer, uden egentlig at vide hvad han kommer hjem med, da jeg stadig kun har set billeder af hende.
Jeg sad pænt ved tlf og ventede på en opdatering, var nysgerrig, og samtidig meget utålmodig. Nøjagtig som et 5 årig barn juleaften. Kærsten gav ikke lyd fra sig, så to timer efter jeg vidste han skulle være hos Linda, ringede jeg til ham. Hans første svar var bare: "Skat, jeg har forelsket mig i en anden." Allederede der vidste jeg at hun var noget helt specielt, for kæresten er normalt ikke hestemenneske. Da han endelig ankom her til det mørke sønderjylland, var jeg ved at sprænges af spænding, og måtte bare ud og se hende med det samme. Da jeg så hende fandt jeg ud af hvad kærlighed ved første blik betyder. Hun vadede bare lige ind i vores hjerter, med sine store hove.
Hun er vores alles lille øjesten, og ved nu at jeg bestemt ikke kan leve uden hende. :)
Kommentér på:
Jyde Linda
Annonce