{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Welsh Mountain (sec A) Periwinkle [Himmelhest] 1991

1.810 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Bettina A
Kvinde | 45 år | Oprettet: 18. dec 2008


Welsh Mountain (sec A) Periwinkle

Fødselsår:
1991
Højde:
115 cm
Temperament
Meget stille og rolig dame, lidt forsigtig endnu men skal også lige falde til
Gangarter
Har ikke rigtig set dem endnu, men frisk fremadsøgende trods hendes alder ;0)
Stævner
nej hun har gået som avlshoppe
Kåret i 2004 med beskrivelsen : Hoppe af jævnt god type, godt hoved men lange ører. Stejl skulder, god overlinie, kort kryds med lavt ansat hale, jævnt gode lemmer, bevægelsen fri men snæver for og bag.
Stamtavle
Far : Coed coch telor
Mor : Coed coch perwig
Morfar : Coed coch saled
Avlet i Wales
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Vi har lige fået hende hjem idag, så vi kender hende ikke rigtig endnu men hun har taget det hele meget roligt, hun kommer jo helt fra Jerslev i Nordjylland så det har været lidt af en rejse for en ældre gravid dame.... Hun fik lidt mad da hun kom og så kig hun ellers på opdagelse på den ny fold hvorefter hun tog et velfortjent hvil i læskuret ;0)
Planen er at hun skal gå som hygge/avlshoppe hos os indtil hun ikke kan mere - min datter på fire år glæder sig til at komme ud og få lidt trækketure på hende og strigle og nusse om hende.

Feb 2011
Peri blir rundere og rundere hun ligner en der skal have tvillinger;0) Vi er meget spændte på om det bliver en ren farvelade følle der kommer i år da hun er ifolet ved pinto hingsten spirit, jeg er jo ret glad for farvede heste ;0) Og så krydser vi selvfølgelig fingre for en lille hoppe igen ;0)
Maj 2011 : Så fik vi sørme et skønt lille HOPPEføl igen i år , hvor heldig kan man lige være og så med de fedeste aftegn, korrekte ben og perfekt sammensat ;0)
Juli 2011 : Peri går og skranter rigtig meget , pruster og pruster når hun bliver trukket , selv når hun står stille puster hun og har rigtig tung vejrtrækning ;0( Stakkels gamle dame..... Så fik den gamle dame fred , aflivet her til aften....
Kommentér på:
Welsh Mountain (sec A) Periwinkle
Annonce