{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Jasmin - Rasmin ;p * SOLGT * [Himmelhest] 2002

2.591 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

*Vinka & Wham <3*
Kvinde | 38 år | Oprettet: 26. mar 2008


Anden særlig race Jasmin - Rasmin ;p * SOLGT *

Fødselsår:
2002
Højde:
167 cm.
Noget højere end mig, men virker slet ikke så stor :)
Temperament
Det har hun... ;) og det ligger hun slet ikke skjul på. I boksen kan hun se noget så sur ud, men lige så snart hun kommer på staldgangen, er hun from som et lam.

Hun kan se mange spøgelser. Hun har ikke stor selvtillid. Vi arbejder på at hun skal blive lidt mere selvstændig. Har haft lidt problemer med at ride udenfor, pga får ved ridebanen, men jeg håber da, at det er bedre i år :) Ellers må vi bare træne, træne, træne og træne lidt mere.
Gangarter
Middel.

Hun er ikke den helt store gangmaskine, men alle 3 gangarter er blevet bedre med tiden.

Skidt: Hun træder nu næsten 1½ hov over i skridt. Hun slapper godt af og går pænt til biddet.

Trav: Tja, det er ikke noget problem at sidde på hende. Hendes trav er ikke stor, men dejlig. Godt tempo og reagerer godt.

Galop: Stille og rolig. Nem at sidde på. Har lidt problemer med afkortning på v. volte, men vi prøver.
Stævner
Hun har været til et par stykker, med den gl. ejer, men jeg regner BESTEMT med at vi skal til, mange dressur stævner og jagter, kunne vi måske træne os op til. Det kunne jeg nemlig rigtig godt tænke mig.

D. 26/6-2010 SSH
LC1 - 60% 1.plads. :D
LC3 - 53,75% 5. plads. Hun gik rigtig godt, men jeg glemte at koncentrere mig, så h.galoppen kom vi ikke i :(
Jeg er tilfreds og glad :)

Lørdag d. 30/10-2010 i Sundsøre
LD2: 70% og en 1 plads. Det gik over alt forventning og hun var så rar. Er helt rundtosset over, at hun egentlig tog det så flot. Er stolt af min lille pige :D

Søndag d. 31/10-2010 Jagt i Ikast
Vi skal med klubben til jagt. Eller vi tager bare følgefeltet. Er vanvittig nervøs og spændt på, hvordan hun tager det. Ja, også mig selv.
Vi har meldt afbud til jagt, da jeg er meget træt og synes hun trænger til lidt fri. Det må blive en anden god gang :)

D. 27/3-2011 Hundborg/Midtthy rideklub.
LC2: 54,01 %
LC3: 57,?? %
Hun var rigtig sød og have med og opførte sig meget pænt. Jeg glæder mig til at komme noget mere ud.. :)

D. 16/4-2011 Træningsstævne SSH (hjemmebane)
LB1:54%
LB2:55,4%
Jov.. Det gik som ganske fornuftigt.. Hun var rigtig sød og sagde ikke meget til fårene for enden af ridebanen. Men der går nok noget tid, inden vi bevæger os ud i LB klasserne igen. Så har vi prøvet det ;)

D. 26/6-2011 Klubstævne SSH (hjemmebane)
LC3: 59,?? %.
2. Plads. Prinsessen var rigtig fin. Lidt anspændt og hidsig, men vi lavede nogle gode ting.
LB2: 57,??%.
1. Plads.
Igen rigtig fint program. Hun gik bedre og mere afslappet, men vi kiksede lidt i galop og så kom der pludselig en due (uha den var farlig).
Men rigtig god dag og vi er godt tilfreds :D

Vi håber vi bliver klar til efterårs og vinterstævnerne i 2011. Vi har jo ikke haft mulighed for at komme afsted her i sommeren.
Stamtavle
Ingen

Men skulle være noget blanding af noget fuldblod og Holsteiner
Køn
Hoppe, med vældig stor H ;) Hehe..
Bemærkninger
Ja, så kom Jasmin hjem mandag d. 12/4-2010, efter at være blevet undersøgt og godkendt af dyrlægen.

Hun virker til at være rigtig glad for sin nye "lejlighed" og sine nye naboer :)
I morgen, skal vi ud og skridte på den udendørsbane, og det glæder jeg mig bare sindsygt til.

Hun er en dejlig dame, med store øre, som virkelig gør hende, en tand mere skøn at se på.
Hun tog mig med storm, første gang jeg så hende, og kan slet ikke vente med at komme i gang med hende.
Regner med at vi skal til vores første stævne - på hjemmebane - til juni, så det bliver spændende.
---------------------------------------------------------------------------
D. 15/4-2010
Første undervisning. Det gik bare rigtig godt, og hun var bare så sød.
Hende skal jeg bestemt nok få masser af glæde af :)
---------------------------------------------------------------------------
D. 23/5-10
Lidt nyt herfra.. :)
Det går bare godt. De sidste par gange vi har redet, har jeg smidt bøjlerne, og det gør det hele meget nemmere. Vi prøver også et andet bid, som hun går rigtig pænt med. Det er så dejligt, når man kan mærke, at der sker noget.
Jeg overvejer om jeg skal have købt en Wintec Isabell sadel til hende. Den vi har nu, ligger ikke helt som den skal, og er meget tung. Enden skal der en ny til, eller også skal den anden tilpasses. Og det kan vi så gøre nogle gange, da hun jo gerne skulle sætte en masse muskler. Men nu ser vi, hvordan det kommer til at gå.. :)
---------------------------------------------------------------------------
D. 14/7-2010
Tja, jeg har haft rigtig svært ved at ride hende, her den sidste tid. Lige meget hvad jeg gør eller ikke gør, så er hun sur og tvær, og slår fra. Hun er nærmest umulig at ride.
I det fri, går det tilgengæld rigtig godt. Hun er ved at være rigtig dygtig til at skridte tur selv. Det er jo dejligt, når det er noget af det jeg nyder rigtig meget :)
Vi fik undervisning i dag, og hun gik faktisk rigtig fin. Det var jo dejligt at få en god oplevelse igen. Nu skal vi bare arbejde videre på det, og håbe det bliver bedre, til om 14 dage, hvor vi skal have undervisningigen (Lykke holder ferie ØV). :)
---------------------------------------------------------------------------
25/10-2010
Efter lang tid, med nedtur, er vi lige så stille begyndt sat finde melodien. Vi har nu helt droppet at ride uden for, da der simpelthen er for mange spøgelser. Tilgengæld går det super godt indenfor, også så godt, at vi tager chancen med et lille stævne og en jagt. Jeg er så spændt og nervøs.
Vi har rigtig meget glæde af undervisningengos Lykke. Hun er rigtig dygtig til at få os begge til at slappe af. Det er altså guld værd.
---------------------------------------------------------------------------
D. 7/11-2010.
I dag var vi i skoven med nogle dejlige piwer. De synes vi skulle sætte et spring op på en sti, som Jasmin og jeg så også skulle prøve.. Hmm.. Efter lidt overtalelse så gjorde vi det, og det var SÅ fedt.. Hun var super dygtig og sprang nemt og elegant over springet. Ja, ved godt den kun var 50 cm. men vi gjorde det :) Vi skal bestemt i gang med at springe noget mere :)
---------------------------------------------------------------------------
D. 14/3-11
Så er der sket noget igen. Vi har for alvor fundet melodien, og det går rigtig fint. Hun arbejder godt og er glad for at lære nye ting.
Der er så bare en lille ting. Vi fik ny sadel i efteråret, og det er bare rigtig dejlig. Men her i vinter, har hun tabt sig meget, så den ligger rigtig skidt nu. Dette gør at det ikke helt går så godt, som jeg ellers havde håbet. Jeg håber det bliver bedre, når vi får sadlen tilpasset igen. Vi må bare ride så godt vi kan, og håbe, at det ikke går for meget ud over det stævne vi skal til 27/3.
Ellers hygger vi os. Hun opfører sig pænt, og kan faktisk ikke undværre hende.. Tror slet ikke, hun bliver solgt :D
---------------------------------------------------------------------------
D.12/5-2011
Jasmin er i dag taget i ridning hos min ridelærer Lykke. 4 uger, skal hun være der. Er rigtig spændt på,om det bliver godt. Hun er jo ikke glad for at være hjemmefra. Hun kalder noget, når hun er på fold og hun er ikke vild med den nye ridebane, men ellers tager hun det super flot.
Nu venter jeg bare på, at jeg selv skal ride hende igen. Den første uge, ville Lykke gerne ride hende selv, så det får hun lov til ;)
---------------------------------------------------------------------------
D. 23/7-2011
Tja, det er jo ved at være noget tid siden, at Rasmine kom hjem fra ridning. Det har virkelig været alle pengene værd. Hun slapper så meget mere af og er blevet meget mere stabil. Rigtig skønt.
Vi har startet stævne hjemme i juni. Det gik bare super godt. Ikke de høje procenter, men er bare super tilfreds. Hun er jo en "smule" bange for de får, der går bag ridebanen.
Nu hvor det har gået så godt, så kommer der jo selvfølgelig noget negativt. Efter stævnet er hun begyndt at spænde total op i div. sideøvelser. Dog mest når det gælder v. volte. Det er som om, at der er sket et eller andet. Som om hun har forstruket et eller andet, at der sidder noget i klemme. Overvejer at fåen massør ud og kigge på det.
Efter 4 dages fri, var hun faktisk rigtig fin, men en tur i longen og i skoven, så gik det galt igen. Hmm... Det er så underligt :(
Men hun er rigtig sød og kæmper for at gøre mig tilfreds. Hun er så skøn <3<3<3<3<3
---------------------------------------------------------------------------
D. 8/9-2011.
Vi har trænet bomtræning i dag. Synes ikke jeg havde kræfter til at ride i dag. Føler mig noget træt :) Men bomtræning er sundt, og hun kan godt lide det.
D. 20/9-2011 skal vi til Skive, ind til Tove Due. Det er jeg rigtig spændt. Rasmine spænder noget op, ved sidebevæglerserne endnu, men slapper meget mere af, når vi skridter og traver ligeud. Så hun bliver holdt i gang, så må vi sehvad Tove siger til hende :)
Kommentér på:
Anden særlig race Jasmin - Rasmin ;p * SOLGT *
Annonce