{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Tysk Oldenburger Forever w 2003

2.992 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

lene h
Kvinde | 36 år | Oprettet: 9. dec 2008


Tysk Oldenburger Forever w

Fødselsår:
2003
Højde:
168
Temperament
rolig at ha med at gøre i den daglige omgang! kan godt blive lidt indebrændt når man ride.. da han er en herre med egen mening :-)
Gangarter
3 gode gangarter
Stævner
jeg har ikke redet nogle stævner på ham men han har gået en del i tysk land!
Stamtavle
far: Foxiland xx
mor: Lola
Køn
vallak
Bemærkninger
Hej Alle sammen:-)
jeg er en pige på 25 år som bor i en lille by der hedder Balling et stykke undefor skive. Har mine heste til at gå på den gård mine forældre købte sidste år, ligger ca 2-3 km fra hvor jeg bor. alting er blevet meget nemmere efter man har fået hestene så tæt på hvor man bor. nyder det rigtig meget.
Forver er min dressur hest. købte ham af et stutteri som havde impoteret ham fra tyskland med henblik på videre salg. så endte han hos mig:-) min drøm gik i opfyldelse fik min sorte hest som jeg måtte eje, var nærmest bestemt inden jeg havde prøvet ham. var helt forelsket da jeg fandt ham på nettet. det var et must have:-) og har bestemt heller ikke fortrudt. da han er et rigtig nusse hovede.


er efterhånden ved at ha haft Forever i 6 år nu. Det har taget mig rigtig lang tid at lære ham at kende ridemæssigt. Da han ikke er jorden nemmeste hest at ride han er en herre med egen vilje, som man skal lære hvor grænsen går for man ikke kan presse ham mere og om han har en dårlig eller god dag. han tøver ikke med at smide en af eller stejle hvis det ikke passere herren det man sætter ham til. der ikke fuldblod i ham for ingen ting. men det skal så der til siges at han har ændret sig en del ridemæssigt da vi har lært hinanden at kende. det har bestemt kun gjort ridningen nemmere han er mere tolorendt og overreagere ikke sådan på samme måde. men det har også taget en del år at bare få lidt styr på banditten. den dag i dag kunne jeg ikke ønske mig en anden hest da vi er vokset med opgaven sammen. og man kan kun sige han har været ligeså forvirret som mig da han er så følsom så man skal helst sende de rigtig signaler, og det gjorde jeg ikke altid. som man siger skal der to til en tango. og nu danser vi den sammen tango :-)
han vil altid være en hest med stor personlighed som vil speciel for mig.

rider undervisning hos Jacob Lillelund og Dorthe Nørrskov!!
Kommentér på:
Tysk Oldenburger Forever w
Annonce